- 7 Mart 2021
- 800
- 585
Regl kaç gününüz varBenim belimde vs. Hiçbir şey yok. Sadece sabahları karın ağrısı oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl kaç gününüz varBenim belimde vs. Hiçbir şey yok. Sadece sabahları karın ağrısı oluyor.
8 gün varRegl kaç gününüz var
Amin inşallahTeşekkür ederim canım benim aynen öyle çok zordu beklemek gözüme uyku girmezdi.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sıkıntı yapınca zaman hiç gecmiyor İnşAllah vardır8 gün var
Amin İnşallah bekleyen herkese, hepimize mutlu son olsunSıkıntı yapınca zaman hiç gecmiyor İnşAllah vardır
3-4 aylık falanSiz kaç aylıksınız
Sağlıkla gelsin3-4 aylık falan
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Dualarınızda bizede yer verir misiniz3-4 aylık falan
Amin inşallahSağlıkla gelsin
Baya görünüyor canım 2.çizgi, Bence direkt kan verip, kesinleştirmelisinEki Görüntüle 2808865 Merhaba bayanlar bugün erken gebelik testi aldım ve yaptım testim böyle çıktı 1 dk içinde pozitif mi sizce çok kaptırmak istemiyorum kendimi
Kan vermeye korkuyorum umarım sonuç değişmez. Tüp bebek yaptırdım ben 6. Gün de yani bugün test yaptım inşallah tutunmuştur miniğimBaya görünüyor canım 2.çizgi, Bence direkt kan verip, kesinleştirmelisin
İnşallah...Kan vermeye korkuyorum umarım sonuç değişmez. Tüp bebek yaptırdım ben 6. Gün de yani bugün test yaptım inşallah tutunmuştur miniğim
Benim de 3 gün önce bu şekilde çıktı, dayanamadım akşam eşimi alıp acile gittim ve kanda da teyit edildi. Hayırlı olsun şimdidennnEki Görüntüle 2808865 Merhaba bayanlar bugün erken gebelik testi aldım ve yaptım testim böyle çıktı 1 dk içinde pozitif mi sizce çok kaptırmak istemiyorum kendimi
Adetten 1 hafta once yapilabilir fakat bence keske hic yapilmasa insani umutlandiriyor silik cizgiler konusnda ise hic guvenmiyorum silik cizgilere cunku kimyasal gebelijte oluyor en guzeli Adetten gun gecmesi bir gebelik testi yapip kan tahlili vermkKızlar erken gebelik testinde doğru zaman nedir? Kaçıncı gün yapılmalıdır? Hayalet çizgi konusunda ne düşünüyorsunuz? Buyrun paylaşalım...
Erken gebelik testlerine guvenmiyorum en erken 2 3 gun adete kala kaset test oneriyorumKızlar erken gebelik testinde doğru zaman nedir? Kaçıncı gün yapılmalıdır? Hayalet çizgi konusunda ne düşünüyorsunuz? Buyrun paylaşalım...
Bende yaptım canım dün kan testi. 73.91 çıktı şükürBenim de 3 gün önce bu şekilde çıktı, dayanamadım akşam eşimi alıp acile gittim ve kanda da teyit edildi. Hayırlı olsun şimdidennn
Ahhhh harikaaaaa çok sevindim hayırlı olsunnn. Kaç günün var bataBende yaptım canım dün kan testi. 73.91 çıktı şükür
Normalde kan testimi salı günü 12. Gün vermem gerekiyordu sabredemedim 6 gün idrar testi yaptım çift gördüm 7. Gün kan testi 73.91 çıktıAhhhh harikaaaaa çok sevindim hayırlı olsunnn. Kaç günün var bata