Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete bir hafta kala yapıyorlar sanırım hayalet çizgi de 5 ile 10 dk içinde çıktıysa çoğunlukta hep doğru çıkıyorKızlar erken gebelik testinde doğru zaman nedir? Kaçıncı gün yapılmalıdır? Hayalet çizgi konusunda ne düşünüyorsunuz? Buyrun paylaşalım...
Adete bir hafta kala yapıyorlar sanırım hayalet çizgi de 5 ile 10 dk içinde çıktıysa çoğunlukta hep doğru çıkıyor
Yok sizin söylediğiniz kuruma çizgisi oluyor yani idrar teste bekledikce kuruyor ve çizgi beliriyor o ayrı benim söylemek istediğim silik çizgi 5 dk içinde çıkıyor direkHayalet çizgi bekledikçe
Belirginleşiyor,ertesi günü daha belirgin oluyır, tüm testlerde böyle mi oluyor? Sizde de öyle mi oldu?
Hm anladım... Tekrarlicam zamana dikkat ederekYok sizin söylediğiniz kuruma çizgisi oluyor yani idrar teste bekledikce kuruyor ve çizgi beliriyor o ayrı benim söylemek istediğim silik çizgi 5 dk içinde çıkıyor direk
Ben yaptigimda 1 dakika bile sürmeden belirdi Biraz sabır ister beklemek zor ama adet gecikmemin 5. Günü yaptım ve sonuç çok belirgindi net sonuçlar almak için her zaman beklemek gerekHayalet çizgi bekledikçe
Belirginleşiyor,ertesi günü daha belirgin oluyır, tüm testlerde böyle mi oluyor? Sizde de öyle mi oldu?
Testinizin resmi varsa atar mısınızHm anladım... Tekrarlicam zamana dikkat ederek
Ooo baya beklemişsiniz... Çok doğru merak işte... Bu arada çok tebrik ederimBen yaptigimda 1 dakika bile sürmeden belirdi Biraz sabır ister beklemek zor ama adet gecikmemin 5. Günü yaptım ve sonuç çok belirgindi net sonuçlar almak için her zaman beklemek gerek
Testinizin resmi varsa atar mısınız attım, ama yenileyince yine öyle olursa atarım
Teşekkür ederim canım benim aynen öyle çok zordu beklemek gözüme uyku girmezdi.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahOoo baya beklemişsiniz... Çok doğru merak işte... Bu arada çok tebrik ederim
Benmde cuma günü regl görünüyor dün şiddetli karın ağrısı 10 saniye vurup gitti geldi hep aynı zamanda 1 haftadırda ishalim bu durumu yasayn varmı tabi adet ağrısı gibi kasık ve belde eşlik ediyorTeşekkür ederim canım benim aynen öyle çok zordu beklemek gözüme uyku girmezdi.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ishal durumu yaşamadım fakat belim ve kasık agrım olmuştu inşallah güzel sonuçlar alırsın canımBenmde cuma günü regl görünüyor dün şiddetli karın ağrısı 10 saniye vurup gitti geldi hep aynı zamanda 1 haftadırda ishalim bu durumu yasayn varmı tabi adet ağrısı gibi kasık ve belde eşlik ediyor
İnsallah Aynı regl ağrısı gibi ama bugünde hiçbişey yok anlam veremedimIshal durumu yaşamadım fakat belim ve kasık agrım olmuştu inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Zaten hamilelik ve regl ağrısının arasında çok fark yok karıstırabiliyor insan Güzel haberler alırsan mutlaka bildirİnsallah Aynı regl ağrısı gibi ama bugünde hiçbişey yok anlam veremedim
Tabi bildiririm alıyım yeterkiZaten hamilelik ve regl ağrısının arasında çok fark yok karıstırabiliyor insan Güzel haberler alırsan mutlaka bildir
Siz hamilesniz sanırımTabi bildiririm alıyım yeterki
Ishal durumu yaşamadım fakat belim ve kasık agrım olmuştu inşallah güzel sonuçlar alırsın canıs
Siz kaç aylıksınızZaten hamilelik ve regl ağrısının arasında çok fark yok karıstırabiliyor insan Güzel haberler alırsan mutlaka bildir
Benim belimde vs. Hiçbir şey yok. Sadece sabahları karın ağrısı oluyor.İnsallah Aynı regl ağrısı gibi ama bugünde hiçbişey yok anlam veremedim