Erken gebelik testi kuruma çizgisi ?

MERHABA DÜN SİZİNLE KONUŞMŞTK GERÇEKTEN ARTK BU DURUMA DUR DİYEMEDĞMDEN STRESE GRDM DAYANMYRM Bİ ECZANIN ÖNNDEN GEÇERKEN 6 GÜN VAR ADETME GİTTİM TEST ALDM VE NEGATİF....

Sizi çok iyi anlıyorum ben 4 tane erken gebelik testi almıştım bi kaç gün daha sabır
GERÇEKTEN Mİ BEN KENDMİ BİTEK BÖYLE SANIYORDUM SİZDEMİ ERKENDEN YAPMAYA BAŞLADINIZ BRZ SİZDEN UMUTLANDM AÇIKCASI GERÇİ 6 GÜN GÖSTERYR ADETM SİZ 5 GÜN KALA ÖĞRENMŞTNZ AMA 1 GÜN FARK EDERMİKİ

Sizi çok iyi anlıyorum ben 4 tane erken gebelik testi almıştım bi kaç gün daha sabı

Yani ben daha erken başlamıştım test yapmaya umutlandırmak istemem ama farkediyor tabi bir gün önce hiç çizgi yoktu 1 gün sonra hafif silik oldu

AY GERÇEKTENMİ BENDE ARTIMED ALDIM ÇOOOOKK HAFİF VAR YOK ARASI GİBİ BİŞEY KURUMA MU NEYSE ARTIK ANLAYAMDM GÖRNÜR GBİ OLDU SNRA GTTM BTNE DAHA ALDM HİÇBR ŞEY ÇIKMADI
Yani ben daha erken başlamıştım test yapmaya umutlandırmak istemem ama farkediyor tabi bir gün önce hiç çizgi yoktu 1 gün sonra hafif silik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…