-
- Konu Sahibi birkizannesi0310
Evet dün verdim 33,75 çıktı 2 gün arayla vermem gerekiyor muş sanırım tekrar verc
merhaba adet döngünüz kaç günde bir ve belirtileiniz neydi benimde göğüslerim çok şişti 7 gün var bugün yaptım bişey çıkmadıEvet dün verdim 33,75 çıktı 2 gün arayla vermem gerekiyor muş sanırım tekrar vercem
merhaba adet döngünüz kaç günde bir ve belirtiniz neydi benmde gçğüslerm hassalaştı adetme 7 gün var ama test yaptm negatf çıktıEvet dün verdim 33,75 çıktı 2 gün arayla vermem gerekiyor muş sanırım tekrar vercem
27 28 gün adet döngüm ama 7 gün kala belirti yoktu ve negatifti . 5 gün kala çooook silik çıktı ama çok siliktimerhaba adet döngünüz kaç günde bir ve belirtiniz neydi benmde gçğüslerm hassalaştı adetme 7 gün var ama test yaptm negatf çıktı
MERHABA DÜN SİZİNLE KONUŞMŞTK GERÇEKTEN ARTK BU DURUMA DUR DİYEMEDĞMDEN STRESE GRDM DAYANMYRM Bİ ECZANIN ÖNNDEN GEÇERKEN 6 GÜN VAR ADETME GİTTİM TEST ALDM VE NEGATİF....27 28 gün adet döngüm ama 7 gün kala belirti yoktu ve negatifti . 5 gün kala çooook silik çıktı ama çok silikti
Sizi çok iyi anlıyorum ben 4 tane erken gebelik testi almıştımMERHABA DÜN SİZİNLE KONUŞMŞTK GERÇEKTEN ARTK BU DURUMA DUR DİYEMEDĞMDEN STRESE GRDM DAYANMYRM Bİ ECZANIN ÖNNDEN GEÇERKEN 6 GÜN VAR ADETME GİTTİM TEST ALDM VE NEGATİF....
GERÇEKTEN Mİ BEN KENDMİ BİTEK BÖYLE SANIYORDUM SİZDEMİ ERKENDEN YAPMAYA BAŞLADINIZ BRZ SİZDEN UMUTLANDM AÇIKCASI GERÇİ 6 GÜN GÖSTERYR ADETM SİZ 5 GÜN KALA ÖĞRENMŞTNZ AMA 1 GÜN FARK EDERMİKİSizi çok iyi anlıyorum ben 4 tane erken gebelik testi almıştımbi kaç gün daha sabır
Sizi çok iyi anlıyorum ben 4 tane erken gebelik testi almıştımbi kaç gün daha sabı
Yani ben daha erken başlamıştım test yapmayaGERÇEKTEN Mİ BEN KENDMİ BİTEK BÖYLE SANIYORDUM SİZDEMİ ERKENDEN YAPMAYA BAŞLADINIZ BRZ SİZDEN UMUTLANDM AÇIKCASI GERÇİ 6 GÜN GÖSTERYR ADETM SİZ 5 GÜN KALA ÖĞRENMŞTNZ AMA 1 GÜN FARK EDERMİKİ
Yani ben daha erken başlamıştım test yapmayaumutlandırmak istemem ama farkediyor tabi bir gün önce hiç çizgi yoktu 1 gün sonra hafif silik oldu
Yani ben daha erken başlamıştım test yapmayaumutlandırmak istemem ama farkediyor tabi bir gün önce hiç çizgi yoktu 1 gün sonra hafif silik
Hiçbir değişiklik yoktu sadece belim ağrıyordu başka hiç anlamadım 6 gün kala belirti çok olmaz bencePEKİ VUCDNZDA NE GBİ DEĞİŞİMLER OLDU GÖĞÜSTE VS.
Aynı markamı aldınız testiAY GERÇEKTENMİ BENDE ARTIMED ALDIM ÇOOOOKK HAFİF VAR YOK ARASI GİBİ BİŞEY KURUMA MU NEYSE ARTIK ANLAYAMDM GÖRNÜR GBİ OLDU SNRA GTTM BTNE DAHA ALDM HİÇBR ŞEY ÇIKMADI
Benimde 6 gün var reglime test yaptım negatif görünüyor fakat arkadan flaş tutunca bir çizgi gözüküyor heveslenmedim değil bilmiyorum bu ay rahim filmi çekildiğim için umutluyumHiçbir değişiklik yoktu sadece belim ağrıyordu başka hiç anlamadım 6 gün kala belirti çok olmaz bence
Aynı markamı aldınız testi
Hiçbir değişiklik yoktu sadece belim ağrıyordu başka hiç anlamadım 6 gün kala belirti çok olmaz bence
Bilemedim kuruma çizgisimi acaba yarında yap bence ilk idrarlaTestler bu şekilde
yaptım bişey çıkmadı valla artık kendme çok kzyrum hayrlısı demekki yokmuş bu ay ilk defa denemştm 8 ay önce dış gebelk geçrnce korndm bu ay deneym dedim demkki olmamış rabbim sizinkleri sağlckla kucğnza almayıu nasip etsnBilemedim kuruma çizgisimi acaba yarında yap bence ilk idrarla
siz ne yaptınız bidha yaptnz mı testBenimde 6 gün var reglime test yaptım negatif görünüyor fakat arkadan flaş tutunca bir çizgi gözüküyor heveslenmedim değil bilmiyorum bu ay rahim filmi çekildiğim için umutluyum
Hayır bir daha test yapmadım açıkçası negatif gibi görünüyor negatifi görmek istemiyorum regl tarihim geçerse tekrarlayacağım her ay ümidim oluyor ama bu ay rahim filmi çekildiğim içinde bu kadar ümitliyim ondan da korkuyorumsiz ne yaptınız bidha yaptnz mı test