- 25 Ekim 2024
- 35
- 14
- 32
-
- Konu Sahibi birkizannesi0310
Bence gebelik var canım kuruma çizgisi beyaz sarımsı oluyor seninki pembemsi hayırlı olsunİnşallah
İnşAllah öyledir, teşekkürler cevabınız için.Bence gebelik var canım kuruma çizgisi beyaz sarımsı oluyor seninki pembemsi hayırlı olsun
rica ederim canım bir kan testi yap daha net bir cevabın olur umarım güzel sonuçlar alırsınİnşAllah öyledir, teşekkürler cevabınız için.
Yarın sabah vermeyi düşünüyorum.Güzel haberler ile dönerim umarım .. yaşımız biraz geçiyor her geçen gün daha stresli .rica ederim canım bir kan testi yap daha net bir cevabın olur umarım güzel sonuçlar alırsın
Burdan haber verYarın sabah vermeyi düşünüyorum.Güzel haberler ile dönerim umarım .. yaşımız biraz geçiyor her geçen gün daha stresli .
Hayır ilk 5 dakika bekledim belirmedi çizgi 2 saat sonra oluştu.ilk 5 dk çıktı mı çizgi o önemli 5 dk sonrası kuruma çizgisi oluyor
ümitlendirmek istemem ama bende gebeliğimi bu şekilde öğrendim baktım 5 dakikada negatifti sonra 1-2 saat sonra baktım aynı bu şekilde çizgi vardı meğerse ben fark etmemişim ilk çıkan çizgiyi sonra test bekledikçe çizgi belirginleşti yani ertesi günü kan verdim 599 çıktı betaMerhaba arkadaşlar reglyme 5 güm var ve erken gebelik testi yaptım.Sabah şüphelenip işe giderken test aldım fakat yaptıktan sonra negatif diye düşündüm daha sonra 1 2 saat sonra baktığımda bu şekildeydi kuruma çizgisi midir.İlk fotoğraf orijinali fotoğrafta flaştan dolayı daha açık renkli 2. Si fotoğrafın kontrastı ile oynadığım hali.
daha 5 gün varmış geçtikten sonra tekrar test yapın o zamanHayır ilk 5 dakika bekledim belirmedi çizgi 2 saat sonra oluştu.
İnşallah benimde öyle olur bide 2. İdrarla yapmıştım fark eder mi ?ümitlendirmek istemem ama bende gebeliğimi bu şekilde öğrendim baktım 5 dakikada negatifti sonra 1-2 saat sonra baktım aynı bu şekilde çizgi vardı meğerse ben fark etmemişim ilk çıkan çizgiyi sonra test bekledikçe çizgi belirginleşti yani ertesi günü kan verdim 599 çıktı beta
Yok hemen çıkmadı 5 dakika bekledim başında negatifti sonradan böyle oldu .daha 5 gün varmış geçtikten sonra tekrar test yapın o zaman
ama sizin ilk testte 2 çizgiyi görüyorum ben belirli değil ama var hemen çıkıysa tabi
daha adete varken fark eder sanırım ama benim 2 günn varken öğlen yaptığımda da çıkmıştı baya hemen çıktı hemde test verdim 599 ile öğrendimİnşallah benimde öyle olur bide 2. İdrarla yapmıştım fark eder mi ?
O zaman beklesem mi biraz daha adet gününe kadar ?daha adete varken fark eder sanırım ama benim 2 günn varken öğlen yaptığımda da çıkmıştı baya hemen çıktı hemde test verdim 599 ile öğrendim
sabredebilirse bekle önce öğrenmek çok stresli 2 günde bir kan veriyorsun 2500lü değerlere kadarO zaman beklesem mi biraz daha adet gününe kadar ?
Birde o aşamalar var tabi.. Sabredebilirsem bekleyip regly ilk gününde tekrar test yapmak sanırım .sabredebilirse bekle önce öğrenmek çok stresli 2 günde bir kan veriyorsun 2500lü değerlere kadar