Hayır bir daha test yapmadım açıkçası negatif gibi görünüyor negatifi görmek istemiyorum regl tarihim geçerse tekrarlayacağım her ay ümidim oluyor ama bu ay rahim filmi çekildiğim içinde bu kadar ümitliyim ondan da korkuyorum
6 gün kala test yapmıştım negatif arkadan flaşla bakıldığında bir çizgi görüyordum ama negatif olduğu belliydi daha sonra da yapmadım inşallah ama öyle gözüküyor yolumuz peki siz
6 gün kala test yapmıştım negatif arkadan flaşla bakıldığında bir çizgi görüyordum ama negatif olduğu belliydi daha sonra da yapmadım inşallah ama öyle gözüküyor yolumuz peki siz
MERHABA DÜN SİZİNLE KONUŞMŞTK GERÇEKTEN ARTK BU DURUMA DUR DİYEMEDĞMDEN STRESE GRDM DAYANMYRM Bİ ECZANIN ÖNNDEN GEÇERKEN 6 GÜN VAR ADETME GİTTİM TEST ALDM VE NEGATİF....
Adetime 15 gün varken kan tahlili negatifti. 5 gün kala gebelik testi negatifti. 1 gün kala kan ve gebelik testi pozitif geldi. Adetim biter bitmez(3gün sürdü) sadece 3 gün ilişkimiz oldu arka arkaya. Yumurtlama günümmüş demekki biz adetten sonra olmaz sanıyorduk