Erken gebelik testi hayalet çizgi

Canım senin testinde benim gördüğüm

Canım senin 2. Testinde çok ince çizgi belirmiş ama diğerlerinde belki telefondandir bilemedim ama yok gibi
3 fotoğrafta aynı test başka test değil fakat ışıktan kaynaklı olabilir gözle baktığımda 2. Fotoğraftaki gibi bir cizgi görüyorum bende

Reglin geciktimi
2 gün var fakat kasıklarımda ağrı batma ve dün geceden beri pembe açık kahve arası bi akıntım var günlük pede bulaşmıyor sadece sildikçe geliyor arada çözemedim regl böyle olmuyorum lekelendikten 2-3 saat sonra komple kanama başlar 24 saati geçti sökülmedi

Yani bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması nadirende olsa goruluyormus bence en sağlıklı yöntemi pazartesi kan testi vermeniz umutlandirmayim ama bana göre hamile gibi görünüyor en garanti kan testi yinede

Yani bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması nadirende olsa goruluyormus bence en sağlıklı yöntemi pazartesi kan testi vermeniz umutlandirmayim ama bana göre hamile gibi görünüyor en garanti kan testi yinede
Umutlanmak değil de ben muallakta kalmaktan hoşlanmıyorum pek bir de bizim kan uyuşmazlığımız var ve bu 2. Bebeğimiz olucak eğer gebelik varsa hemen doktora gitmem gerekiyor indirekt coombs icin

Umutlanmak değil de ben muallakta kalmaktan hoşlanmıyorum pek
Yani canım normal şartlarda silikte çıksa hamile diyorlar erken olduğu için silik çıkar diyorlar ama ya testini tekrarla
Umutlanmak değil de ben muallakta kalmaktan hoşlanmıyorum pek bir de bizim kan uyuşmazlığımız var ve bu 2. Bebeğimiz olucak eğer gebelik varsa hemen doktora gitmem gerekiyor indirekt coombs icin
Anladım canım geçmiş olsun inşallah hamilesindir bebeğini kucağına sağ salim alırsın istersen freely gebelik testi var çok memnun kullananlar kesin sonuç veriyor diye biliyorum bide yarın onu dene

Eşim predictor almış ama bat gelmeden yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım yarın akşama kadar beklemeyi eğer devamı gelmezse rengi kırmızıya dönmezse bat günü sabahı yapmayı düşünüyorum bir şey daha soracağım eğer yerleşme kanamasıysa bu 2-3 gün sonra idrarda pozitif gözüküyor diyorlar sizin bu konuda bilginiz var mı

Evet canım bende onu okumuştum ama 3 veya 4 gün sonra idrarda belli olur diyorlar en garantisi de adetin gecikmesi

Bende amh düşüklüğü var canlar nezman regl olacağım belli olmuyor ,bugün 26.gunum hala olmadım cuma günü kan vermiştim fakat resmi tatil öğleden sonra o yüzden sonucu bilmiyorum.saglik ocağı olduğu içinde e nabizdan gorulmuyo.kizlar migdem çok kötü testlerime bakarmisiniz iki gün arayla yapmıştım üstteki ilk test alttaki ikinci test benmi yanlış görüyorum

Eklentiler

• IMG_20221026_171947_177.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 1.208
Evet canim ikinci cizgi gozukuyor..benim 1 hafta boyunca boyle silik cizgi cikti ama malesef 2 gun once regl oldum insallah senin oyle degildir..adetin de gecmis kan sonucun en dogru sonucu verecektir..ben artik testlere guvenmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…