Evet benimde aklımı o karıştırdı hamile kalmak istediğim için her günü değerlendirdim ondan olabilir mi bilmiyorumBişeyler var gibi duruyor ama adete 13 gün kalada gebelik çıkmaz yani çok erken
Pazartesi yapicam tekrar testBence siz yarın sabah başka bir markayla ve sabah ilk idrarla deneyin ama ovulasyon donemindeyseniz gebelik imkansız değil mi
Yani şöyle oldu oda karıştırmiyor değil kafamı cuma akşamı yaptım baktım çıkmadı diye bı kenara attım ertesi sabah böyle gördüm testiKaç dakika içinde çıktı
Diğer sayfada testlerime bi bakar mısınız
Canım senin testinde benim gördüğümDiğer sayfada testlerime bi bakar mısınız
Canım senin 2. Testinde çok ince çizgi belirmiş ama diğerlerinde belki telefondandir bilemedim ama yok gibiDiğer sayfada testlerime bi bakar mısınız
3 fotoğrafta aynı test başka test değil fakat ışıktan kaynaklı olabilir gözle baktığımda 2. Fotoğraftaki gibi bir cizgi görüyorum bendeCanım senin testinde benim gördüğüm
Canım senin 2. Testinde çok ince çizgi belirmiş ama diğerlerinde belki telefondandir bilemedim ama yok gibi
Reglin geciktimi3 fotoğrafta aynı test başka test değil fakat ışıktan kaynaklı olabilir gözle baktığımda 2. Fotoğraftaki gibi bir cizgi görüyorum bende
2 gün var fakat kasıklarımda ağrı batma ve dün geceden beri pembe açık kahve arası bi akıntım var günlük pede bulaşmıyor sadece sildikçe geliyor arada çözemedim regl böyle olmuyorum lekelendikten 2-3 saat sonra komple kanama başlar 24 saati geçti sökülmediReglin geciktimi
Yani bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması nadirende olsa goruluyormus bence en sağlıklı yöntemi pazartesi kan testi vermeniz umutlandirmayim ama bana göre hamile gibi görünüyor en garanti kan testi yinede2 gün var fakat kasıklarımda ağrı batma ve dün geceden beri pembe açık kahve arası bi akıntım var günlük pede bulaşmıyor sadece sildikçe geliyor arada çözemedim regl böyle olmuyorum lekelendikten 2-3 saat sonra komple kanama başlar 24 saati geçti sökülmedi
Umutlanmak değil de ben muallakta kalmaktan hoşlanmıyorum pekYani bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması nadirende olsa goruluyormus bence en sağlıklı yöntemi pazartesi kan testi vermeniz umutlandirmayim ama bana göre hamile gibi görünüyor en garanti kan testi yinede
Yani canım normal şartlarda silikte çıksa hamile diyorlar erken olduğu için silik çıkar diyorlar ama ya testini tekrarlaUmutlanmak değil de ben muallakta kalmaktan hoşlanmıyorum pek
Anladım canım geçmiş olsun inşallah hamilesindir bebeğini kucağına sağ salim alırsın istersen freely gebelik testi var çok memnun kullananlar kesin sonuç veriyor diye biliyorum bide yarın onu deneUmutlanmak değil de ben muallakta kalmaktan hoşlanmıyorum pekbir de bizim kan uyuşmazlığımız var ve bu 2. Bebeğimiz olucak eğer gebelik varsa hemen doktora gitmem gerekiyor indirekt coombs icin
Eşim predictor almış ama bat gelmeden yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım yarın akşama kadar beklemeyi eğer devamı gelmezse rengi kırmızıya dönmezse bat günü sabahı yapmayı düşünüyorum bir şey daha soracağım eğer yerleşme kanamasıysa bu 2-3 gün sonra idrarda pozitif gözüküyor diyorlar sizin bu konuda bilginiz var mıYani canım normal şartlarda silikte çıksa hamile diyorlar erken olduğu için silik çıkar diyorlar ama ya testini tekrarla
Anladım canım geçmiş olsun inşallah hamilesindir bebeğini kucağına sağ salim alırsın istersen freely gebelik testi var çok memnun kullananlar kesin sonuç veriyor diye biliyorum bide yarın onu dene
Evet canım bende onu okumuştum ama 3 veya 4 gün sonra idrarda belli olur diyorlar en garantisi de adetin gecikmesiEşim predictor almış ama bat gelmeden yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım yarın akşama kadar beklemeyi eğer devamı gelmezse rengi kırmızıya dönmezse bat günü sabahı yapmayı düşünüyorum bir şey daha soracağım eğer yerleşme kanamasıysa bu 2-3 gün sonra idrarda pozitif gözüküyor diyorlar sizin bu konuda bilginiz var mı
Zaten 2 gün varmış adetinize az bı zamanEvet canım bende onu okumuştum ama 3 veya 4 gün sonra idrarda belli olur diyorlar en garantisi de adetin gecikmesi
Foto ile oynadım biraz ben görüyorum çizgiyi ya anlamadım gitti eşim de görüyorZaten 2 gün varmış adetinize az bı zaman
Sizin testiniz pozitif görünüyor Allah gönlünüze göre versinFoto ile oynadım biraz ben görüyorum çizgiyi ya anlamadım gitti eşim de görüyor
Amin inşallah ilk ay yumurtlamada tek ilişki ama kaset test negatif gösteriyor o ümitsizliğe düşürdü benıSizin testiniz pozitif görünüyor Allah gönlünüze göre versin
Bende amh düşüklüğü var canlar nezman regl olacağım belli olmuyor ,bugün 26.gunum hala olmadım cuma günü kan vermiştim fakat resmi tatil öğleden sonra o yüzden sonucu bilmiyorum.saglik ocağı olduğu içinde e nabizdan gorulmuyo.kizlar migdem çok kötü testlerime bakarmisiniz iki gün arayla yapmıştım üstteki ilk test alttaki ikinci test benmi yanlış görüyorumMerhaba canim benim reglime 5 gun kala yaptigim erken gebelik testlerim 5 gun boyunca hayalet cizgi olarak devam etmisti..kaset testlerim ise negatif..siz bana 6 gun boyunca benim de oyle olmustu demistiniz bugun 6 gunum normal kaset test yaptim hayalet fotoda belli olmayan 5 dk olusan hayalet cizgi..kaset teste negatifi goruyordum..umudumu yitirmistim koyulasmayinca bugun gorunce sizin soylediginiz aklima geldi siz adet gununden kac gun sonra kan verdiniz..adet gununden sonrami koyulasmaya basliyor bugun adet gunum de benim..kendimi umutlandirmakta istemiyorum ama
Evet canim ikinci cizgi gozukuyor..benim 1 hafta boyunca boyle silik cizgi cikti ama malesef 2 gun once regl oldum insallah senin oyle degildir..adetin de gecmis kan sonucun en dogru sonucu verecektir..ben artik testlere guvenmiyorum..Bende amh düşüklüğü var canlar nezman regl olacağım belli olmuyor ,bugün 26.gunum hala olmadım cuma günü kan vermiştim fakat resmi tatil öğleden sonra o yüzden sonucu bilmiyorum.saglik ocağı olduğu içinde e nabizdan gorulmuyo.kizlar migdem çok kötü testlerime bakarmisiniz iki gün arayla yapmıştım üstteki ilk test alttaki ikinci test benmi yanlış görüyorum