Arkadaşlar merhaba reglime 5 gün kala erken gebelik testi yaptim hayalet çizgi çikti ben de tekrar test yaptim yine hayalet cizgi..suan reglime 3 gün var yine yaptim yine hayalet cizgi bu cizginin netlesmesi gerekmiyor mu..kaset test yaptim bugun negatif(reglime 3 gun varken)kaset test icin erken mi bilmiyorum..5 tane erken gebelik testinin hepsinde de hayalet cizgi cikmasi ama netlesmemesi kafam cok karisti ne kadar guvenilir bu testler bilmiyorum.böyle bi durumla karsilasan oldumu arkadaslar..
Tabiki yukaridan ilk ikisi dun yaptim alttakini bugun yaptimmerhaba resim atarmısınız bakalım
Hayalet cizgi oldugu icin fotoda cok belli degilTabiki yukaridan ilk ikisi dun yaptim alttakini bugun yaptim
hayalet cızgi var gibi ama bu testler bazen yanıltıcı olabiliyor biraz daha bekle bence adet günü adet olmazsan kan ver daha öğrenirsin benimde adete 8 gün var bekliyorum bendeTabiki yukaridan ilk ikisi dun yaptim alttakini bugun yaptim
Hayalet cizgi oldugu icin fotoda cok belli degilTabiki yukaridan ilk ikisi dun yaptim alttakini bugun yaptim
Evet 2 gun oncede hayalet cizgi vardi simdi de hayalet cizgi netlesmedi de...insallah sizin de gonlunuzden gecen olur..hayalet cızgi var gibi ama bu testler bazen yanıltıcı olabiliyor biraz daha bekle bence adet günü adet olmazsan kan ver daha öğrenirsin benimde adete 8 gün var bekliyorum bende
Ayyy insallah 3 gundur hayalet cizgi devam ediyor bi turlu koyulasmadi 3 gun sonra da adet gunum yarin sabah tekrar yapcam bakalim ne cikacakHayalet çizgi üstüste günlerde netleşiyor canım benim de ilk yaptığımın üzerine 6 gün geçene kadar silikti sonra koyulaştı
Siz bu sure zarfinda kaset test yaptiniz mi..benim kaset test negatif cikiyor ama adet gunume 3 gun oldugu icin cikmayabilir diye dusunuyorum..Ayyy insallah 3 gundur hayalet cizgi devam ediyor bi turlu koyulasmadi 3 gun sonra da adet gunum yarin sabah tekrar yapcam bakalim ne cikacak
Merhaba canim benim reglime 5 gun kala yaptigim erken gebelik testlerim 5 gun boyunca hayalet cizgi olarak devam etmisti..kaset testlerim ise negatif..siz bana 6 gun boyunca benim de oyle olmustu demistiniz bugun 6 gunum normal kaset test yaptim hayalet fotoda belli olmayan 5 dk olusan hayalet cizgi..kaset teste negatifi goruyordum..umudumu yitirmistim koyulasmayinca bugun gorunce sizin soylediginiz aklima geldi siz adet gununden kac gun sonra kan verdiniz..adet gununden sonrami koyulasmaya basliyor bugun adet gunum de benim..kendimi umutlandirmakta istemiyorum amaHayalet çizgi üstüste günlerde netleşiyor canım benim de ilk yaptığımın üzerine 6 gün geçene kadar silikti sonra koyulaştı
Merhaba canim benim reglime 5 gun kala yaptigim erken gebelik testlerim 5 gun boyunca hayalet cizgi olarak devam etmisti..kaset testlerim ise negatif..siz bana 6 gun boyunca benim de oyle olmustu demistiniz bugun 6 gunum normal kaset test yaptim hayalet fotoda belli olmayan 5 dk olusan hayalet cizgi..kaset teste negatifi goruyordum..umudumu yitirmistim koyulasmayinca bugun gorunce sizin soylediginiz aklima geldi siz adet gununden kac gun sonra kan verdiniz..adet gununden sonrami koyulasmaya basliyor bugun adet gunum de benim..kendimi umutlandirmakta istemiyorum ama
Kaset test negatifi goruyordum fotoda belli olmayan hayalet cizgiyi gordumMerhaba canim benim reglime 5 gun kala yaptigim erken gebelik testlerim 5 gun boyunca hayalet cizgi olarak devam etmisti..kaset testlerim ise negatif..siz bana 6 gun boyunca benim de oyle olmustu demistiniz bugun 6 gunum normal kaset test yaptim hayalet fotoda belli olmayan 5 dk olusan hayalet cizgi..kaset teste negatifi goruyordum..umudumu yitirmistim koyulasmayinca bugun gorunce sizin soylediginiz aklima geldi siz adet gununden kac gun sonra kan verdiniz..adet gununden sonrami koyulasmaya basliyor bugun adet gunum de benim..kendimi umutlandirmakta istemiyorum ama
Merhaba canım, bende pkos var o nedenle adet tarihin hiç belli değil tesadüfi test yapmıştım beta hCG 2000e çıkana kadar netleşmemişti 9.10 yazan betanın 2001 çıktığı zamanlarMerhaba canim benim reglime 5 gun kala yaptigim erken gebelik testlerim 5 gun boyunca hayalet cizgi olarak devam etmisti..kaset testlerim ise negatif..siz bana 6 gun boyunca benim de oyle olmustu demistiniz bugun 6 gunum normal kaset test yaptim hayalet fotoda belli olmayan 5 dk olusan hayalet cizgi..kaset teste negatifi goruyordum..umudumu yitirmistim koyulasmayinca bugun gorunce sizin soylediginiz aklima geldi siz adet gununden kac gun sonra kan verdiniz..adet gununden sonrami koyulasmaya basliyor bugun adet gunum de benim..kendimi umutlandirmakta istemiyorum ama
Ayyy ne guzel hayirli ugurlu olsun..Merhaba canım, bende pkos var o nedenle adet tarihin hiç belli değil tesadüfi test yapmıştım beta hCG 2000e çıkana kadar netleşmemişti 9.10 yazan betanın 2001 çıktığı zamanlar
Yardımcı olabilir misiniz kizlar Benim adetime 13 gün var testim bu şekilde sizce biseyler varmıBen görüyorum hayali bir cizgi var peki bende benimkini atayım acaba siz de görebilecek misiniz ben hayal mi görüyorum
Adetimin bitiş tarihi 22 si ovilasyon testi kullanıyorum normalde şuan yumurtlama dönemimdeyim böyle çıkması kafamı karıştırdıSat nedir acaba suan 13 gün varsa yumurtlama döneminde olmanız gerek bu test nasıl pozitif çıkmış amanın
Bişeyler var gibi duruyor ama adete 13 gün kalada gebelik çıkmaz yani çok erkenYardımcı olabilir misiniz kizlar Benim adetime 13 gün var testim bu şekilde sizce biseyler varmı