Erken gebelik testi hayalet çizgi

Evet canim ikinci cizgi gozukuyor..benim 1 hafta boyunca boyle silik cizgi cikti ama malesef 2 gun once regl oldum insallah senin oyle degildir..adetin de gecmis kan sonucun en dogru sonucu verecektir..ben artik testlere guvenmiyorum..
Çok haklısın bu testler bize zaten kafayı yedrtti ,ben ne belirtilere nede testlere hiç guvenmiyorum O yüzden görelim m vlam neyler beylerden guzel eyler ,Rabbim tez zamanda sahada isteyen herkese nasip etsin .yarın bakalım ne çıkacak

Benim de gaz sancım var dün gece dörtte gaz sancısıyla uyandım mide bulantısı ve ateş basması yaşadım başımda hafiften dönüyordu uzun zamandır akıntım var adete 4 gün var erken gebelik testi aldım yarın yapıcam inşallah vardır 1 yıl oldu bu ay da olmazsa doktora gidicem

Merhaba canım, bende pkos var o nedenle adet tarihin hiç belli değil tesadüfi test yapmıştım beta hCG 2000e çıkana kadar netleşmemişti 9.10 yazan betanın 2001 çıktığı zamanlar
Canım hayırlı ollsun gözün aydın inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende pcosum da bu süre zarfında hamile kalabilmek için uyguladığın yöntem yada kullandığın vitamin oldumu? Bizlere önerebileceğin😍

Benim de gaz sancım var dün gece dörtte gaz sancısıyla uyandım mide bulantısı ve ateş basması yaşadım başımda hafiften dönüyordu uzun zamandır akıntım var adete 4 gün var erken gebelik testi aldım yarın yapıcam inşallah vardır 1 yıl oldu bu ay da olmazsa doktora gidicem
Canım inşallah pozitifi görüşün banada yaz muhakkkak duamdasin isteyen herkese içinde banada nasip etsin rabbim.ben hala regl olmadım Bakalım ne olcak bekliyorum

Canım hayırlı ollsun gözün aydın inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende pcosum da bu süre zarfında hamile kalabilmek için uyguladığın yöntem yada kullandığın vitamin oldumu? Bizlere önerebileceğin😍
Çok teşekkür ederim. İnanın hiç bir şey yapmadım. 6 yıl boyunca neredeyse hiç korunmadık ama gebe kalamadım Ağustos'ta genel kontrole gittiğimde de doktor tüp bebek düşünebilirsiniz dedi, biz de istemedik açıköası evlat ediniz ileride diye düşündük ve Eylül'de hamile kaldım 😅 ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama sayı sekansı denedim. Ve bu sayıları tekrarladığım ay hamile kaldım belki de tesadüf bilemiyorum yine de şuraya bırakayım 🥰 1888711 ve 1899911

Çok teşekkür ederim. İnanın hiç bir şey yapmadım. 6 yıl boyunca neredeyse hiç korunmadık ama gebe kalamadım Ağustos'ta genel kontrole gittiğimde de doktor tüp bebek düşünebilirsiniz dedi, biz de istemedik açıköası evlat ediniz ileride diye düşündük ve Eylül'de hamile kaldım 😅 ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama sayı sekansı denedim. Ve bu sayıları tekrarladığım ay hamile kaldım belki de tesadüf bilemiyorum yine de şuraya bırakayım 🥰 1888711 ve 1899911
mrblar sayı sekansı nedir anladım anlatabilirmisiniz

Ne demek oluyormuş canım bu sayılar 😍😊

Kızlar merhaba biri öğlen biri akşam yapılmış iki testim var. İkiside bir kaç saat sonra bu şekilde oldu. Sizce gebelik var mi ?
4AF8AA16-4A1E-40C2-A366-A291846D5C24.jpeg

Eklentiler

• 85BA6582-B2E8-46C3-A94B-694784D6DDAB.jpeg
    85BA6582-B2E8-46C3-A94B-694784D6DDAB.jpeg
    202,1 KB · Görüntüleme: 410
IMG_20221104_172553.jpg
kizlar hemen bana da yorum yapabilir misiniz ? 🙂 Pkos var bendede düzensizdir ama uygulama tutturuyor günlerimi ve uygulamaya göre 3 gün geciktim erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle. Sizce normal test yapsam çıkar mı?

Eki Görüntüle 3156703 kizlar hemen bana da yorum yapabilir misiniz ? 🙂 Pkos var bendede düzensizdir ama uygulama tutturuyor günlerimi ve uygulamaya göre 3 gün geciktim erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle. Sizce normal test yapsam çıkar mı?
Canım merhaba bende pkoluyum adetin nekadar düzensiz acaba sormamda sakınca yoksa ?bende uzun uzunnnn zamandır bekliyorum ama olmadı .. neler yaptın bu süreçte..hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin 🙏🏼🧿

X