- 30 Ekim 2022
- 7
- 1
- 37
Çok haklısın bu testler bize zaten kafayı yedrtti ,ben ne belirtilere nede testlere hiç guvenmiyorum O yüzden görelim m vlam neyler beylerden guzel eyler ,Rabbim tez zamanda sahada isteyen herkese nasip etsin .yarın bakalım ne çıkacakEvet canim ikinci cizgi gozukuyor..benim 1 hafta boyunca boyle silik cizgi cikti ama malesef 2 gun once regl oldum insallah senin oyle degildir..adetin de gecmis kan sonucun en dogru sonucu verecektir..ben artik testlere guvenmiyorum..
Sonucunuz ne oldu acabaÇok haklısın bu testler bize zaten kafayı yedrtti ,ben ne belirtilere nede testlere hiç guvenmiyorum O yüzden görelim m vlam neyler beylerden guzel eyler ,Rabbim tez zamanda sahada isteyen herkese nasip etsin .yarın bakalım ne çıkacak
Canim kan sonucu negatif ama hala regl olmadımSonucunuz ne oldu acaba
Canım bende doktorla görüştüm reglin 10 gün geciksin kanda net sonuç alırsın dedi inşallah hayırlı sonuçlar alırızCanim kan sonucu negatif ama hala regl olmadım
Canım hayırlı ollsun gözün aydın inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende pcosum da bu süre zarfında hamile kalabilmek için uyguladığın yöntem yada kullandığın vitamin oldumu? Bizlere önerebileceğinMerhaba canım, bende pkos var o nedenle adet tarihin hiç belli değil tesadüfi test yapmıştım beta hCG 2000e çıkana kadar netleşmemişti 9.10 yazan betanın 2001 çıktığı zamanlar
Canım inşallah pozitifi görüşün banada yaz muhakkkak duamdasin isteyen herkese içinde banada nasip etsin rabbim.ben hala regl olmadım Bakalım ne olcak bekliyorumBenim de gaz sancım var dün gece dörtte gaz sancısıyla uyandım mide bulantısı ve ateş basması yaşadım başımda hafiften dönüyordu uzun zamandır akıntım var adete 4 gün var erken gebelik testi aldım yarın yapıcam inşallah vardır 1 yıl oldu bu ay da olmazsa doktora gidicem
Hadi inşallah amin canım inşallahCanım bende doktorla görüştüm reglin 10 gün geciksin kanda net sonuç alırsın dedi inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Çok teşekkür ederim. İnanın hiç bir şey yapmadım. 6 yıl boyunca neredeyse hiç korunmadık ama gebe kalamadım Ağustos'ta genel kontrole gittiğimde de doktor tüp bebek düşünebilirsiniz dedi, biz de istemedik açıköası evlat ediniz ileride diye düşündük ve Eylül'de hamile kaldımCanım hayırlı ollsun gözün aydın inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bende pcosum da bu süre zarfında hamile kalabilmek için uyguladığın yöntem yada kullandığın vitamin oldumu? Bizlere önerebileceğin
mrblar sayı sekansı nedir anladım anlatabilirmisinizÇok teşekkür ederim. İnanın hiç bir şey yapmadım. 6 yıl boyunca neredeyse hiç korunmadık ama gebe kalamadım Ağustos'ta genel kontrole gittiğimde de doktor tüp bebek düşünebilirsiniz dedi, biz de istemedik açıköası evlat ediniz ileride diye düşündük ve Eylül'de hamile kaldımne kadar inandırıcı bilmiyorum ama sayı sekansı denedim. Ve bu sayıları tekrarladığım ay hamile kaldım belki de tesadüf bilemiyorum yine de şuraya bırakayım 1888711 ve 1899911
Ben de ablamdan duymuştum, dilekler için belirli sayı dizilerinin etkisi olduğunu söylemişti. İnternette Grigori Grabovoi sayı sekansları diye arayabilirsinizmrblar sayı sekansı nedir anladım anlatabilirmisiniz
Ne demek oluyormuş canım bu sayılarÇok teşekkür ederim. İnanın hiç bir şey yapmadım. 6 yıl boyunca neredeyse hiç korunmadık ama gebe kalamadım Ağustos'ta genel kontrole gittiğimde de doktor tüp bebek düşünebilirsiniz dedi, biz de istemedik açıköası evlat ediniz ileride diye düşündük ve Eylül'de hamile kaldımne kadar inandırıcı bilmiyorum ama sayı sekansı denedim. Ve bu sayıları tekrarladığım ay hamile kaldım belki de tesadüf bilemiyorum yine de şuraya bırakayım 1888711 ve 1899911
Müjdemi isterim hamileyimCanım inşallah pozitifi görüşün banada yaz muhakkkak duamdasin isteyen herkese içinde banada nasip etsin rabbim.ben hala regl olmadım Bakalım ne olcak bekliyorum
Hayırlı olsun Allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin canım hangi testi kullandın acaba markası nedir bende alicamdaMüjdemi isterim hamileyim
ProdoctorHayırlı olsun Allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin canım hangi testi kullandın acaba markası nedir bende alicamda
Hayırlı olsun normal testte de çıkacaktor kan verin acilden de giriş yapabilirsinizEki Görüntüle 3156703 kizlar hemen bana da yorum yapabilir misiniz ?Pkos var bendede düzensizdir ama uygulama tutturuyor günlerimi ve uygulamaya göre 3 gün geciktim erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle. Sizce normal test yapsam çıkar mı?
Kuruma çizgisi gibi duruyorKızlar merhaba biri öğlen biri akşam yapılmış iki testim var. İkiside bir kaç saat sonra bu şekilde oldu. Sizce gebelik var mi ?Eki Görüntüle 3155753
Canım merhaba bende pkoluyum adetin nekadar düzensiz acaba sormamda sakınca yoksa ?bende uzun uzunnnn zamandır bekliyorum ama olmadı .. neler yaptın bu süreçte..hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3156703 kizlar hemen bana da yorum yapabilir misiniz ?Pkos var bendede düzensizdir ama uygulama tutturuyor günlerimi ve uygulamaya göre 3 gün geciktim erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle. Sizce normal test yapsam çıkar mı?