• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik testi freely mi predictor mu

Kızlar bir şey sormak istiyorum benim bat 2 gün geçti 4 gün önce erken gebelik testi negatifti.
Bu sonucun değişme şansı var mı ?
Merhaba 4 gün önce negatifti demişsin. Birde tarih iki gün geçti yazmışsın. O zaman geciktikten sonra hiç test yapmamissin. Bence yap mutlaka eger varsa birşey bir günde bile değişir bence.

Bence belli eder kendini adette te 2 gün gecikmiş zaten. Bir dene istersen😊

Merhaba 4 gün önce negatifti demişsin. Birde tarih iki gün geçti yazmışsın. O zaman geciktikten sonra hiç test yapmamissin. Bence yap mutlaka eger varsa birşey bir günde bile değişir bence.
Öyle mi oluyor gerçekten erken gebelik testinde çıkmayan adet geçilmesinde çıkar mı :(

Yani ben öyle biliyorum erken ogrenen çok var ama geç döllenme vs gibi en sağlıklı ve net sonuc adet geciktikten sonra çıkıyor testlerde.

Benim idrar testleri capcanlı koyu olmuyor bir türlü bu yüzden kan testine de gitmiyorum negatif görmemek icin.her gün test yapıyorum

Kan 3.50 çıktı canım ya hala beklemedeyim😔
Ne yaptınız acaba sonuç nedir ben Oncomed kaset test yaptım bir sürü ama doğru mu bilmiyorum 1 tanesi dışında hepsi pozitif

Eklentiler

• IMG_2858.jpeg
    IMG_2858.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 36
Çizgiler hemen çıktı mı canim bende de çok silik çıkardı ama hala daha bekliyorum😕

Back