Erken gebelik testi çift çizgi, normal test tek çizgi?

YeLizSD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2021
127
74
Merhabalar,
Bende tüp bebek transferimin 5. Günüydü dün, erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm. Fakat bir sonraki gün normal test yaptım tek çizgiydi. Bende çok tedirgin oldum 😔 yanlış olma ihtimali olur mu acaba. Gebelik var mı, yok mu çok tedirgin oldum. Sizcee??

Normal test için erken. Kendini de bebişide strese sokma cnm

Eğer taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Dondurulmuş transfer ise çok yeni olabilir

Eğer taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Dondurulmuş transfer ise çok yeni olabilir
4 ay önce dondurulmuş embriyolardan olan 2. transferim, çatlama iğnesi vurulmadım bu yüzden ama ister istemez yine hüsran olur sonucu diye de korkmuyor değilim 😔 üzülmek de istemiyorum bu yüzden içimi bı nebze rahatlatmak adına, fikirlerinizi merak ettim ☺️

Merhabalar,
Bende tüp bebek transferimin 5. Günüydü dün, erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm. Fakat bir sonraki gün normal test yaptım tek çizgiydi. Bende çok tedirgin oldum 😔 yanlış olma ihtimali olur mu acaba. Gebelik var mı, yok mu çok tedirgin oldum. Sizcee??
Ben de transferin 4. Günü erken gebelik testinde pozitif gördüm. Koyulaşmayı takip etmek için normal kaset test yapmaya başladım. 5. Gün negatifti 6. Gün çok az belirginleşmeye başladı normal testte. 😊

Ben de transferin 4. Günü erken gebelik testinde pozitif gördüm. Koyulaşmayı takip etmek için normal kaset test yapmaya başladım. 5. Gün negatifti 6. Gün çok az belirginleşmeye başladı normal testte. 😊
Şuan ne süreçtesiniz bilmiyorum amaaa dilerim sağlıcakla güzel günlere erişirsiniz ☺️ Teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz önce kan verdim, sonuç bekliyorum sabırsızlıkla 🤗🤲🏼😇

Şuan ne süreçtesiniz bilmiyorum amaaa dilerim sağlıcakla güzel günlere erişirsiniz ☺️ Teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz önce kan verdim, sonuç bekliyorum sabırsızlıkla 🤗🤲🏼😇
Amin inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻 Sonucu yazın merak ederiz biz de🤗

Test sonucunuz çıktı mı
Evet 🤲🏼 Değer normal midir bilmem ama Rabbim e hamd olsun, bu yola çıktım çıkalı ilk defa tadıyorum bu duyguyu😇🥰 sonucum 64 çıkmış. Bugün transfer sonrası 8. Günüm. Allah'ım her kimin gönlünde ne dileği isteği, uğrunda emek harcadığı ne varsa kabul olup şükrettiği günü görmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏼🤗

Evet 🤲🏼 Değer normal midir bilmem ama Rabbim e hamd olsun, bu yola çıktım çıkalı ilk defa tadıyorum bu duyguyu😇🥰 sonucum 64 çıkmış. Bugün transfer sonrası 8. Günüm. Allah'ım her kimin gönlünde ne dileği isteği, uğrunda emek harcadığı ne varsa kabul olup şükrettiği günü görmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏼🤗
Ravbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Silik çıkan testinin markası neydi paylaşır mısın testini ne kadar silikti
Predictor Early ( 6 gün öncesine kadar olan ) marka ismi. Ben test yaptığım da transfer sonrası 5. Gündü. Görselde ki gibi çıktı canım.

Eklentiler

• IMG_20211230_230320.jpg
    IMG_20211230_230320.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 295
Cok sevindim Rabbim saglıcakla kavustursun cnm 🤲

Kacinci gün embriyosu ve kaç tane acaba

Merhabalar ☺️ 5. Gün embriyosu, 2 tane transfer edilmişti.
Canım hayırlı olsun. Kaçıncı gün kan testi yaptın. Benimde 8. Günüm bugün. Dün idrar testi silik çıktı. Kan testi versem mi diye düşünüyorum. Doktora değerinizi söylediniz mi. Nasıl buldu

X