Canım geçen aylarda bana da böyle oldu nasıl ümitlendim bir şey var diye ama negatif sonuç aldım sonrasında. Sabır etmekte fayda var buna güvenerek ümitlenme daha çok üzülmeMrb reglime 5 gün var ilk idrarla erken gebelik testi yaptım beş dk içinde böyle beyaz çizgi çıkti ve hala duruyor nedeni nedir acaba? Pozitif mi idrara mi yansimadi yoksa bozuk mu test... Geçen ay da yapmıştım aynı marka böyle sorun olmamıştı bişey çıkmamıştı.. days comfort marka..
Yok canım niye umitleneyim ben ilk aylarda açık net çizgi görüp negatif sonuç almış insanımCanım geçen aylarda bana da böyle oldu nasıl ümitlendim bir şey var diye ama negatif sonuç aldım sonrasında. Sabır etmekte fayda var buna güvenerek ümitlenme daha çok üzülme
Benim de 2 3 testim böyle çıktı. Pembiş çizgi değilse pozitif değil maalesef. Hepsi negatifti. İdrara fazla tuttuğumda olduğunu farkettim benMrb reglime 5 gün var ilk idrarla erken gebelik testi yaptım beş dk içinde böyle beyaz çizgi çıkti ve hala duruyor nedeni nedir acaba? Pozitif mi idrara mi yansimadi yoksa bozuk mu test... Geçen ay da yapmıştım aynı marka böyle sorun olmamıştı bişey çıkmamıştı.. days comfort marka..
Hı ben ona hiç dikkat etmedim oladabilir bak. Reglime 2 gün kala da yaptım negatif çıktı. Ama şuanda reglim 2 gün geciktiBenim de 2 3 testim böyle çıktı. Pembiş çizgi değilse pozitif değil maalesef. Hepsi negatifti. İdrara fazla tuttuğumda olduğunu farkettim ben
Benimde gecikmemin 3. Günü bugün pembesi kahve sulu bir akıntım oldu 1 kez sadece. Adet sökülecek belki dedim ama benim adetim böyle sökülmedi hiç. İnşallah hamişizdirHı ben ona hiç dikkat etmedim oladabilir bak. Reglime 2 gün kala da yaptım negatif çıktı. Ama şuanda reglim 2 gün gecikti
İnşallah canım yarın 3.gun olacakta senden lekelenme geldiyse yerleşme de olabilir öyle diyolar . Başka belirtin var miBenimde gecikmemin 3. Günü bugün pembesi kahve sulu bir akıntım oldu 1 kez sadece. Adet sökülecek belki dedim ama benim adetim böyle sökülmedi hiç. İnşallah hamişizdir
Evet evet negatiftir sonrası da yaptım yine negatif ama hala adet olmadım bekliyorumBu negatif demek bende de bir kac kez oldu
İlk gebeliğimdeki gibi meme ağrım var. Değişik bi ağrı. İçine taş doldurmuşlar da taşıyamıyorum ondan acıyo gibi. Bir de 3 gündür baş ağrım var o kadar. Senin ??İnşallah canım yarın 3.gun olacakta senden lekelenme geldiyse yerleşme de olabilir öyle diyolar . Başka belirtin var mi
Hı sen ilk gebeliginden tecrübelisinİlk gebeliğimdeki gibi meme ağrım var. Değişik bi ağrı. İçine taş doldurmuşlar da taşıyamıyorum ondan acıyo gibi. Bir de 3 gündür baş ağrım var o kadar. Senin ??
İlk gebeliğim rahme tutunamamıştı. 2271 hcg ile kese yoktu sonra kendiliğinden kanama açıldı bitti. Ama meme ağrısı çok benziyor şuan. Olabilir de olmayabilir deHı sen ilk gebeliginden tecrübelisinbenim daha yok bide her ay düzenli olurum bu ay gecikti haplar yüzünden mi bilmiyorum. Her ay regl zamanı Akıntım olurdu şimdi akıntım dahi yok. Bugün biraz baş donmem var aşağı yukarı bakamıyorum beynim dönüyor sanki.. bide arada regl olacak gibi karın ağrım oldu geçti.
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim hepimizeİlk gebeliğim rahme tutunamamıştı. 2271 hcg ile kese yoktu sonra kendiliğinden kanama açıldı bitti. Ama meme ağrısı çok benziyor şuan. Olabilir de olmayabilir de
Heveslenicek gibi oluyorum sonra heveslenemiyorum da. Rabbim doğrusunu bilir. İnşallah hamileyizdirHayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim hepimize
Heveslenicek gibi oluyorum sonra heveslenemiyorum da. Rabbim doğrusunu bilir. İnşallah hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?