• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri

Gizaynur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
17
9
36
39
Merhaba öncelikle çok heyecanlıyım gebe kalmak için sabırsızım adetime 7 gün var karnımda şişlik hissi var yaklaşık bir haftadır kilom normal olmasına rağmen pantolon bile rahatsız ediyor göğüslerimde de hassasiyet var fazlasıyla çok heyecanlıyım sizce bu belirtiler gebelik belirtileri olabilir mi birde gebelik testi için erken mi yazdıklarıma cevap verirseniz sevinirim umarım Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar verir çok tesekkur ederim

Merhaba benimde bata 7 gün var gogus hassasiyeti dışında yazdıklarının aynısını yaşıyorum şuan insallah hamileyizdir. Birde ben bugun test yaptim ama flashla bakinca ancak iz görünüyor cok erken test icin carsamba ve cuma günü test yapcam inşallah güzel haberler veririz birbirimize 😍

Merhaba benimde bata 7 gün var gogus hassasiyeti dışında yazdıklarının aynısını yaşıyorum şuan insallah hamileyizdir. Birde ben bugun test yaptim ama flashla bakinca ancak iz görünüyor cok erken test icin carsamba ve cuma günü test yapcam inşallah güzel haberler veririz birbirimize 😍
İnşAllah inşallAllah

Aynı şeyi bende yaşıyorum benimde regl günüme 7 gün var gögüslerim acıyo ve çok aşırı halsizlik ve uyuma isteği var test yapcam da negatif çıkae diye yaparsın gelmiyo

Ben de yaşıyorum umudum da yok ama ne bileyim göğüs uçlarıma dokunamiyorum sızlıyor , sol göğsüm şişti bakalım nasip 🙏

Merhaba öncelikle çok heyecanlıyım gebe kalmak için sabırsızım adetime 7 gün var karnımda şişlik hissi var yaklaşık bir haftadır kilom normal olmasına rağmen pantolon bile rahatsız ediyor göğüslerimde de hassasiyet var fazlasıyla çok heyecanlıyım sizce bu belirtiler gebelik belirtileri olabilir mi birde gebelik testi için erken mi yazdıklarıma cevap verirseniz sevinirim umarım Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar verir çok tesekkur ederim
Benimde bat 12 Ekim hafif kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet dolgunluk var her zaman ki adet belirtilerim şuan için sadece sivilce çıkmadı bende normalde çıkardı ama onunda hamilelik dışında başka bi sebebi vardır o kadar umudum yok bu Aydan da

Kızlar var mi bi gelisme veya belirtisi olan test yapmamak icin zor duruyorumm neler yapıyorsunuz son 4 gün..

Merhaba kizlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim 8 ay falan oldu sprelimi cikarali ama hala bir sey yok ortada geçen ay hastaneye gittim ultrason falan bakildi temiz cikti hormon testi istediler onlarda temiz cikti sadece prolaktin hormonum 30 cikti doktor bana dostinex diye bir ilaç verdi bir dahaki ay adet olursan gel bakalim degeri dusmusmu dedi bakalim dostinex kullan varmi aranizda allah hepinizin gonlune gore versin 🤲

Bu arada adetim 13 ekimde 30 gunde bir olurum bakalim daha adetime 1 hafta varken agrilarim oldu adet olacakmisim gibi beklemedeyim bu ay bende sadece afedersiniz biraz kabizlik oldu bu zamana kadar olmamisti suphelendim bakalim 6 gun kaldi benimde adetime hayirlisi

Bu arada adetim 13 ekimde 30 gunde bir olurum bakalim daha adetime 1 hafta varken agrilarim oldu adet olacakmisim gibi beklemedeyim bu ay bende sadece afedersiniz biraz kabizlik oldu bu zamana kadar olmamisti suphelendim bakalim 6 gun kaldi benimde adetime hayirlisi
Hayırlısı olsun canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah bu ay hayırlı haberlerimizi alalım 🙏😊

Olabilir tabii ki ben de aynı şeyleri yaşamıştım ama test yapmanı önermem, ben reglime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı şuan 6 haftalık hamileyim sabret en erken regl gününde yap test

Benimde adetim 12 ekim adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı ama bi umutla adet tarihmi bekliyorum bilinç altıma o kadar çok işlemişki rüyamda sürekli test yapıyorum rabbim hayırlısını nasip eylesin 😊

Kızlar benimde adetime bir kaç gün var ama suan sanki adetmişim gibi karın agrım var daha önce sadece adetimin ilk günü olurdu sizde de oldu mu ovulasyon takibi yaptım bu ay hamilelik bekliyorum bat öncesi karın agrısı hamilelik belirtisi midir

Kızlar benimde adetime bir kaç gün var ama suan sanki adetmişim gibi karın agrım var daha önce sadece adetimin ilk günü olurdu sizde de oldu mu ovulasyon takibi yaptım bu ay hamilelik bekliyorum bat öncesi karın agrısı hamilelik belirtisi midir
Birkaç başlıkta gördüm sizi ben de aynı merak içindeyim. cuma ya da cumartesi bat günüm. bugün evde test yaptım tek çizgi çıktı.artık gecikme yaşarsam test yapıcam. belirti olarak bir tek gaz problemi ve ara ara gelen kasık ağrısı var normalde olmaz. umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamileyizdir. bat günü haberleşelim

Bende çatlatma ignesi vuruldum m15.gün negatif çıktı bat 16 si ama iğneden 14 gün sonra test sonuç verir deniliyor beklemedeyim hepimizin halkından hayırlısı

Back