Erken Gebelik Belirtileri

Merhaba ya şimdi attığınız konuya baktım da benim 8 bat adetim ama adet olacakmısım gibi karnım ağrıyor ve ben hiç bukadar erken adet olmam hiç bukadarda sancım olmaz öyle goguslerimde falan agri yok adet doneminde de hiç olmaz zaten. Ama bu ağrı beni düşündürüyor surekli wc ye gidiyorum adet oldum bu defa diye hamile olabilirmiyim test yapsam çikarmi acaba

Aynı bende öyleydim her an wc ye koşuyordum regl oldummu diye benimde ağrı olmadı gögsümde ama bence idrarın kokusu değişmeye başladı mı çıkar idrarda

Aynı bende öyleydim her an wc ye koşuyordum regl oldummu diye benimde ağrı olmadı gögsümde ama bence idrarın kokusu değişmeye başladı mı çıkar idrarda
Cok tesekkur ederim inşallah herslde üç yada dört güne belli olur tabii adet olmazsam

Cok tesekkur ederim inşallah herslde üç yada dört güne belli olur tabii adet olmazsam
Sanırım benim adet tarihinden 4 gün önce değişmeye başlamıştı. Ama ben adet olmam gereken ilk gün yaptığımda bile silik çizgi vardı bence biraz daha bekleyin az kalmış zaten

Sona yaklaştığımda benimde gazım inmişti şişim geçince hatta adet olmayacağım galiba demiştim. Bir de gögüslerin ucu varya koyu yeri orası bir tık koyulaşmıştı
Benim göğüs ucu rengi aynı. Ben daha boş gebelik yaşadım o zamanda koyulaşma olmamıştı göğüs ucunda. Bugün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Göğüslerimde çok şişti. Adet günüme daha 6 gün var bakalım beklemedeyim.

Allahtan umit kesilmez kırmızı görenw kadar umut var limon tahlili şöyle eskiden bunlarla ögrwnilirmiş gebelik seffaf bi bardağa idrarını yapıyorsun üzerine yarım limonu sıkıyorsun direk yani elinle sıkıcaksın eğer limon tortuları dibe çökerse hamilesin ama yuzeyde kalırsa değilsin :) ne kadar dogru bilmiyorum tabii

Bak merak ettim şimdi. Doğru çıkıyor mu acaba ya. Sabah ilk idrarla bende yaparım belki. Büyük bir sabırla bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir ya

Bak merak ettim şimdi. Doğru çıkıyor mu acaba ya. Sabah ilk idrarla bende yaparım belki. Büyük bir sabırla bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir ya
İnşallah canım inşallah ya yap bakalım ne çıkıcak

Ben hala adet mi oldum diye wc ye gidiyorum Allah korusun ama o ağrı hep oluyor zaten.

Kızlar adet olacağım ilk gün ben yaptım testi sizde sabırla bekleyin inşallah

Ben yaptım şu limon testini. Genel olarak tortular dipteydi ama üsttede çok az vardı bilemedim doğruluğu nedir. Çok ümit bağlamak istemiyorum bu tür şeylere. Çünkü sonra büyük hayal kırıklığı oluyor. Beklemekten başka çare yok :)

Eger gebe olduğunuzu öğrenirseniz burdan yazın lütfen yüce RABBİM gönlünüze göre versin hayırlısıyla

Eger gebe olduğunuzu öğrenirseniz burdan yazın lütfen yüce RABBİM gönlünüze göre versin hayırlısıyla
Amin inşallah canım hepimizin gönlüne göre versin en yakın zamanda hayırlısıyla. Tabi yazarım bakalım belli olsun da. Sende adetimi bekliyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…