Merhaba ya şimdi attığınız konuya baktım da benim 8 bat adetim ama adet olacakmısım gibi karnım ağrıyor ve ben hiç bukadar erken adet olmam hiç bukadarda sancım olmaz öyle goguslerimde falan agri yok adet doneminde de hiç olmaz zaten. Ama bu ağrı beni düşündürüyor surekli wc ye gidiyorum adet oldum bu defa diye hamile olabilirmiyim test yapsam çikarmi acabaSevgili Hanımlar;
Şüphesiz gebelik bekleyen ve isteyen herkesin en merak ettiği konu budur. Kadınlar Kulübü bu merakları giderme noktasında en çok başvurulan portallardan birisi. Ama tüm bilgiler çok dağınık malesef ben yaşadığım belirtilerin gerçek olup olmadığını anlayamadım. Çünkü tüm belirtler hastalık ve regl belirtlerinde karşılaşılan belirtiler ile aynı. Ama yine de yanlızca gebelikte oluşan belirtiler mutlaka var. Bu sebeple ben gün gün yaşadığım belirtileri tek tek yazdım. Ve buradan her günü tek tek paylaşacağım umarım faydası olur. Sevgiler
Aynı bende öyleydim her an wc ye koşuyordum regl oldummu diye benimde ağrı olmadı gögsümde ama bence idrarın kokusu değişmeye başladı mı çıkar idrardaMerhaba ya şimdi attığınız konuya baktım da benim 8 bat adetim ama adet olacakmısım gibi karnım ağrıyor ve ben hiç bukadar erken adet olmam hiç bukadarda sancım olmaz öyle goguslerimde falan agri yok adet doneminde de hiç olmaz zaten. Ama bu ağrı beni düşündürüyor surekli wc ye gidiyorum adet oldum bu defa diye hamile olabilirmiyim test yapsam çikarmi acaba
Cok tesekkur ederim inşallah herslde üç yada dört güne belli olur tabii adet olmazsamAynı bende öyleydim her an wc ye koşuyordum regl oldummu diye benimde ağrı olmadı gögsümde ama bence idrarın kokusu değişmeye başladı mı çıkar idrarda
Sanırım benim adet tarihinden 4 gün önce değişmeye başlamıştı. Ama ben adet olmam gereken ilk gün yaptığımda bile silik çizgi vardı bence biraz daha bekleyin az kalmış zatenCok tesekkur ederim inşallah herslde üç yada dört güne belli olur tabii adet olmazsam
Benim göğüs ucu rengi aynı. Ben daha boş gebelik yaşadım o zamanda koyulaşma olmamıştı göğüs ucunda. Bugün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Göğüslerimde çok şişti. Adet günüme daha 6 gün var bakalım beklemedeyim.Sona yaklaştığımda benimde gazım inmişti şişim geçince hatta adet olmayacağım galiba demiştim. Bir de gögüslerin ucu varya koyu yeri orası bir tık koyulaşmıştı
Ben esimin ısrarıyla test yaptım bugün negatif bata 5 gün var ayrıca limon tahlili yaptım bide ona gorede pozitif
Allahtan umit kesilmez kırmızı görenw kadar umut var limon tahlili şöyle eskiden bunlarla ögrwnilirmiş gebelik seffaf bi bardağa idrarını yapıyorsun üzerine yarım limonu sıkıyorsun direk yani elinle sıkıcaksın eğer limon tortuları dibe çökerse hamilesin ama yuzeyde kalırsa değilsin :) ne kadar dogru bilmiyorum tabii
Bak merak ettim şimdi. Doğru çıkıyor mu acaba ya. Sabah ilk idrarla bende yaparım belki. Büyük bir sabırla bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir yaAllahtan umit kesilmez kırmızı görenw kadar umut var limon tahlili şöyle eskiden bunlarla ögrwnilirmiş gebelik seffaf bi bardağa idrarını yapıyorsun üzerine yarım limonu sıkıyorsun direk yani elinle sıkıcaksın eğer limon tortuları dibe çökerse hamilesin ama yuzeyde kalırsa değilsin :) ne kadar dogru bilmiyorum tabii
İnşallah canım inşallah ya yap bakalım ne çıkıcakBak merak ettim şimdi. Doğru çıkıyor mu acaba ya. Sabah ilk idrarla bende yaparım belki. Büyük bir sabırla bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir ya
5 günde çıkmaz ama benceBen esimin ısrarıyla test yaptım bugün negatif bata 5 gün var ayrıca limon tahlili yaptım bide ona gorede pozitif
Ben hala adet mi oldum diye wc ye gidiyorum Allah korusun ama o ağrı hep oluyor zaten.
Dedim esime ama iste duramadı.. Nasip ya zaten beklemiyorum bu ay5 günde çıkmaz ama bence
Eger gebe olduğunuzu öğrenirseniz burdan yazın lütfen yüce RABBİM gönlünüze göre versin hayırlısıylaBen yaptım şu limon testini. Genel olarak tortular dipteydi ama üsttede çok az vardı bilemedim doğruluğu nedir. Çok ümit bağlamak istemiyorum bu tür şeylere. Çünkü sonra büyük hayal kırıklığı oluyor. Beklemekten başka çare yok :)
Amin inşallah canım hepimizin gönlüne göre versin en yakın zamanda hayırlısıyla. Tabi yazarım bakalım belli olsun da. Sende adetimi bekliyorsun canım?Eger gebe olduğunuzu öğrenirseniz burdan yazın lütfen yüce RABBİM gönlünüze göre versin hayırlısıyla
Canım ben bugün kan testi verdim sağlık ocağına yarın belli olacak ama evde idrar testi yaptım pozitif. Adette olmadım. Hamileyim sanırımKızlar haberleri alalım ?