amin inşallah ama regl ağrıları hala vurup geçiyor diyebilirim. Ben de hiç birşeyden emin değilim. Yani bı regl sancısı normal mi onu bile bilmiyorum. Zaten doktorada gitmedim. Teslim oldum sadeceGerçekten çok faydalı bi yazı olmuş çoğunu yaşıyorum adet ağrısı gibi ağrılarım devam ediyo oyüzden test yapmayı erteliyorum 2 olumsuz tüp bebek denemesinden sonra bnm için mucize olucak eğer warsaYoksa da çok ümitlenmemek için bekliyorum hala rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Şimdi sizin kaç gün gecikmeniz olmuş oluyo birde kirpik durumu Benimde saçma sapan duruyo karmakarışık düzelmiyoda inşallah güzel sonuçlar alırızAmin
amin inşallah ama regl ağrıları hala vurup geçiyor diyebilirim. Ben de hiç birşeyden emin değilim. Yani bı regl sancısı normal mi onu bile bilmiyorum. Zaten doktorada gitmedim. Teslim oldum sadece
Şimdi sizin kaç gün gecikmeniz olmuş oluyo birde kirpik durumu Benimde saçma sapan duruyo karmakarışık düzelmiyoda inşallah güzel sonuçlar alırız
Ya cevaplrı alta yazdım size pek anlayamadımŞimdi sizin kaç gün gecikmeniz olmuş oluyo birde kirpik durumu Benimde saçma sapan duruyo karmakarışık düzelmiyoda inşallah güzel sonuçlar alırız
Şimdi aklıma gelen şeyleri size yazmak için açtım.
Öncelikle bu konuda haklısınız. Ben bu belirtilerin nir çoğunu üşüttüğüm aylar yaşadım hatta birkere prolaktinim yükselmiş o zaman da yaşadım insan refl olacağını sanıyor eli teste gitmiyor. Bu sebeple ben gecikmemin birinci gününde test yapmıştım
Şimdi toparladım kusura bakmayın lütfenKirpiklerim rimel sürsem bile düzelmiyor bir grup birleşip önür grubun üzerine çıkmış Bu bence regl ağrısından üşütmekten herşeyden ayrı bu 1.
2. Hani esnersersin gözlerinde hafif bir nem olur. Belli belirsiz ama.
3. Bence en önemlisi ateş basması. Ayeş basması regl döneminde düşmeli sizin düştümü yüksek mi hala ona bakın bir de akşam saatleri üşüme geliyor.
Regl günü geldi ve hala üşüme gelmediyse hala vucut ısısı yüksekse bendeki belirti ile aynı. Biriey daha var. Şimdi benim çok gazım ve şişkinliğim vardı. Aşırı derecede karnım 5 kat idi. Ama regl günüm geldi geçti Ya şişkinlik yavaş yavaş kayboldu gaz var hala. Bir de refl bir kaç gün kala bıçak saplanması gibi sancılar başlamıştıŞimdi toparladım kusura bakmayın lütfen
Ateş basması gün içinde oluyo sadece akşamları çok üşüyorum ama ayaklarım sıcak oluyo bende çok merak ediyorum ama test yapmaya da korkuyorumsalı gününe kadar adet olmaZsam inşallah olmam kan testi yaptıracam kısmetse buarada sizin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Akşamları üşüme belirtisi aynı sanırım kirpikteŞimdi toparladım kusura bakmayın lütfen
Ateş basması gün içinde oluyo sadece akşamları çok üşüyorum ama ayaklarım sıcak oluyo bende çok merak ediyorum ama test yapmaya da korkuyorumsalı gününe kadar adet olmaZsam inşallah olmam kan testi yaptıracam kısmetse buarada sizin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Benmde sancı olayım war kasıklarda ve bacaklarımda ağrım çok fazla sabit bi şekilde oturamıyorum cuma pembe lekeden sonra adet olurum demiştim günü de cuma en geç cumartesi olucaktı olmadı bugün de yok ama belirsizlikten çatlıcam mide bulantım da war acaba üşüttüm mü yoksa gerçekten hamilelik belirtisimi öğrensem rahatlıcamTmm regl günü geldi hala
Regl günü geldi ve hala üşüme gelmediyse hala vucut ısısı yüksekse bendeki belirti ile aynı. Biriey daha var. Şimdi benim çok gazım ve şişkinliğim vardı. Aşırı derecede karnım 5 kat idi. Ama regl günüm geldi geçti Ya şişkinlik yavaş yavaş kayboldu gaz var hala. Bir de refl bir kaç gün kala bıçak saplanması gibi sancılar başlamıştı
Benmde sancı olayım war kasıklarda ve bacaklarımda ağrım çok fazla sabit bi şekilde oturamıyorum cuma pembe lekeden sonra adet olurum demiştim günü de cuma en geç cumartesi olucaktı olmadı bugün de yok ama belirsizlikten çatlıcam mide bulantım da war acaba üşüttüm mü yoksa gerçekten hamilelik belirtisimi öğrensem rahatlıcam
İnşallah hamilesindir inşallah ama öyle görünüyor. Gögüslerinin kahverengi yerleri koyulaştımı bi baksnaa sen anlamazsan başka bir kadınla karşılaştır o zaman belli oluyor farkBenmde sancı olayım war kasıklarda ve bacaklarımda ağrım çok fazla sabit bi şekilde oturamıyorum cuma pembe lekeden sonra adet olurum demiştim günü de cuma en geç cumartesi olucaktı olmadı bugün de yok ama belirsizlikten çatlıcam mide bulantım da war acaba üşüttüm mü yoksa gerçekten hamilelik belirtisimi öğrensem rahatlıcam
Hayırlısı ile inşallah sağolasın allah kimseyi aratmasınİnşa'Allah hamilesindir rabbim salih ve saliha evlatlar nasip etsin..