Erken Gebelik Belirtileri

Merhaba arkadaşlar, benim en son 25 şubat adet günümdü. Adet bitiminin 5.günü yumurtlama günümdü. 3 gün ilişki oldu düzenli olarak. Şimdi sürekli bir kasık ağrım var midem bulanmıyor ama boğazım acı vücudum yanıyor. 3 ay önce kalp atışı durduğu için kürtajım var, şimdi erken keşfetmek istiyorum bir şey olmasın coçuğuma diye. Sizce en erken ne zaman test yapayım ? Yada erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım . Adet günüme 6 gün var??

2 gün sonra yapın varsa çıkar mutlaka

Merhaba acaba noldu test yaptirdinmi? Benimde mart 3 adetimin son gunuydu belirtilerim var adetime 4 gun var bekliyorum

Merhaba canım naptın test yaptın mı inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bende 4 ay önce bebeğimin kafatası oluşmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım Allah acılarını göstermesin çok zor oluyor bana 6 ay korun dedi doktor korunuyorduk ama nedense bu ay bende hamile gibi hissediyorum benimde en çok belirtim aşırı duygusallık ve aşırı sinirlilik geçen hamileliğim de böyleydi ve bu ayda böyle hissediyorum tabi bunun yanında gaz karın da şişlik bende de var ara ara bulantı da oluyor bakalım bende merak ediyorum 4 gün kaldı adetime inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

Mrb arkadaşlar 22 Nisan da ilişkim oldu ancak adet tarihimde 27 nisandı bendeki belirtiler bugun 29 nisana Giriyoruz ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı 2 gün sürdü. Yani gebeysem bgun ilişki üzerinden 7 gün olmuş olucak. 2 günden sonra karnım ağrıdı kasıklarım sanki adet olucam adetim suan 2 gün gecikti akıntı fazla sık idrara çıkıyorum Baska belirti yok karnımda çok fazla gaz var adet tarihim 27 Nisan ben dayanamayıp bir gün önce test yaptım negatif ama suan 29 Nisan adet yok hala karnım şiş ve felaket kasık ağrım var birde baş ağrım oldu bugun karbonat testi yaptım ilk yaptığımda çok köpürdü ikincide köpürmedi elle muayene ettim vajina mı anlamadım oldukça dar ve heryer yumuşak geldi bna. Sizce ne yapmalıyım sabredemiyorum hamile miyimdir

Merhaba bende hep kendimi dinliyorum ama her ay adet oluyorum aksine bunlar benim hep adet belirtilerim üşüme terleme, sivilce,ağrı ama genel de sivilcem adetime yakın yüzümde tek bir tane çıkar bı ay ilk kez çenemde üç tane sivilce ve alnımın sol tarafında var adetime de 7-8 gün var fakat benimde akıntım şuan bayağı sıvı geliyor beyaz beklemedeyim

Merhaba uzun zaman olmuş ama bende bir boş gebelik sonucu kürtaj oldum şimdi hamile kalmak için uğraşıyorum sizde aynı şeyi yasamisiniz sanırım hemen hamile kaldinizmi

Merhabalar şu anda adetime 2 gün var... Sizin bu belirtilerin hepsi bende vardı dayanamayıp gidip hastanede kan verdim pozitif çıktı... Yıllardır giriş yapıp yorum yapmıyordum ancak yazdığınız belirtilerin hepsini gördüm bir başkasına da yardımcı olabilmek adına yorum yapmak istedim... çok teşekkür ederim çok açıklayıcı ve doğru tespitler

Merhabalar benim adet tarihime 3 gün var kasıklarda ağrı göğüslerim şişmiş ve ağrı var hafif bi ağrı ama karnımda ağrı bacaklarım 10 gündür ağrıyor mide bulantısı yok ama sürekli kendimi ac hissediyorum acaba böyle bi ihtimal olabilirmi ve bugünlerde tes yapsam çıkarmı acaba y

Ya 7 günüm var adetime adet olacak gibi kasık ve bel ağrım var ılık ılık sizce nedendir gebelik olabilir mi

Merhabalar konu biraz eski ama yeni gordum oncelikle basligi acan arkadas cok faydali bilgiler paylasmis cok tesekkur ederm belirtilerin bir cogu bende de var hatta okurken aa aa dedim 2 yasinda bir iglum var ve Allah nasip ederse ikinciyi de dusunuyoruz benim belirtilerim 1 haftadan beri daha dogrusu yumurtlamamdan beri kasigimda sancilar ve batmalar hep oldu suanda da hala devam ediyir adetime 8-9 gun var ama dun iki kez midem bulandi koku hassasiyeti gogus uclarinda hassaslik var sol kasigimda asiri bir agri olmustu yumurtlama gunumde hatta adet oluyorum sandim belime bile vurdu agri simdi yine sol kasikta sanci batma ve sanki bacagim cekiliyor sonra ayiptir soylemesi gegirme vsr bugun ara ara usume ve sicak basmasi cok oluyor ama adet olmadan once de usurdum ben yine de bilmiyorum sizce gebelik belirtisi sayilir mi bunlar bilemedim

Merhabalar konu biraz eski ama yeni gordum oncelikle basligi acan arkadas cok faydali bilgiler paylasmis cok tesekkur ederm belirtilerin bir cogu bende de var hatta okurken aa aa dedim 2 yasinda bir iglum var ve Allah nasip ederse ikinciyi de dusunuyoruz benim belirtilerim 1 haftadan beri daha dogrusu yumurtlamamdan beri kasigimda sancilar ve batmalar hep oldu suanda da hala devam ediyir adetime 8-9 gun var ama dun iki kez midem bulandi koku hassasiyeti gogus uclarinda hassaslik var sol kasigimda asiri bir agri olmustu yumurtlama gunumde hatta adet oluyorum sandim belime bile vurdu agri simdi yine sol kasikta sanci batma ve sanki bacagim cekiliyor sonra ayiptir soylemesi gegirme vsr bugun ara ara usume ve sicak basmasi cok oluyor ama adet olmadan once de usurdum ben yine de bilmiyorum sizce gebelik belirtisi sayilir mi bunlar bilemedim

testin fotosonu ekledim
birinin rengini koyulaştırdım fotograf cekmekle normal gözle gözüken arasında biraz fark var
fotografta cok sılık cıkıyordu
14 temmuzda 12 gun süren bir regli oldum
26 sında reglim bitti diye dusunurken 30 temmuzda tekrar kanama kahverengı akıntılar geldı bı kırmızı oldu bı kahverengi
4 ağustosta dayanamadım doktora gıttım
30 temmuzdakı kanamayı yumurta çatlama kanaması olarak belirti ve kan durdurucu progesteron muydu onu verdı bı hafta ıc dedı ben ıkı gun ıctım ve bıraktım cunku kanama durmustu
ancak bugun 27 agustos ben hala regli olmadım.
karnım ıkı gundur agrıo iç çamasırım hep ıslak

MERHABA SAYDIGIN TÜM BELİRTİLER BNDE MEVCUT AMA BENİM SENİN KADAR UZUN DÖNEM ÖNCE BAŞLAMADI ADETİME 10 GÜN KALASIYA BAŞLADI SON ADET DÖNEMİM 5 AGUSTOS İDİ YUMURTALAMA DÖNEMİ 21 İ AMA BEN 18 İNDEN BU GÜNR KADAR DEVAM ETTİM İLİŞKİME BU BELİRTİLERİ SADECE 1 Hftadır yaşıyorum test yaptım erken gebelik için negatif çıktı şu an hala devam ediyor adetimr 5 gün var sence birseyler olur mu
adet günüme kadar da ilişkiye devam etme düşüncesindeyim

Çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten bende aynı belirtileri yaşıyorum 5 günüm var adetime bekliyorum benimde idrarımın kokusunda değişiklik var gerçekten hiç düşünmemiştim gebelikten olabileceğini inşAllah hayırlısıyla boş çıkmaz buraya aynı belirtilerini yazıp hamile olan var mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…