Erken Gebelik Belirtileri

Gerçekten Çok Faydalı Olmuş ayrıntılı Yazdığınız İçin Teşekkürler

Benim de bu aralar sıcak basıyor ve bazen üşüyorum kirpiklerim çok sert ve üst üste birikmiş yarın regl günüm inşallah hamile olurum. Gebelik testleri kaç gün geçtikten sonra sonuç veriyor?

Benim adetime 13 gün var ama kasık ağrısı oluşuyor o ağrı baldirima vuruyor. Goguslerime iğne gibi bişe batıp çıkıyor çok istiyorum bende çocuk ama her ay hayal kırıklığı yaşıyorum.ovulasyon takibi yaptım yumurtlama dönemini geçtim 4 gün oldu geçeli test yapmiyrm o yüzden. Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapsam belli olur acaba. Rabbim isteyen herkese versin ins

Merhaba belirtiler cok benziyor gaz şikayeti ateş basması sivilcelenme ama reglime 7 gün kala gögüs ucunda koltuk altına dogru acımalar vardı bugün reglime 4 gün kaldı kasıkda kramplar var ama gögüslerimdeki acı azaldı daha önceki regli dönemlerimdede böyle reglime yakın acılar hafifliyor sanırım regli olacağım sizin yazdıklarınızda dikkatimi cekti birgün gögüs uçlarımda büyüme ve acı var yazmışsınız sonraki gün olmadıgını yazmışsınız yani böylede olabiliyor demekki

Öncelikle merhaba iki haftadır sizdeki bütün belirtiler bende gözüküyor hamile olduğumu da hissediyirum bi kac gündür kahvaltı da ve ara öğünde yediklerimin tadı ve kokusu çok değişik geliyor sizde de bu durumlar oldu mu regl donemine 3 gün kaldı

Çok iyi yazmışsınız bana da ilham oldu şu an bundan sonra bende böyle yapıcam her ay düşünmektense çok mantıklı yaptığınız hayırlı olsun bu arada darısı başıma

Bende sürekli bu hamilelik belirtilerini takip edenlerdendim ve her ay belirti arayıp durdum.Bütün belirtileri yaşayıp 5 gün gecikmeden sonra regl olduğum durumlarda oldu.Ve bu ay adet belirtisi (şişkinlik,hafif kasık ağrıları)dışında hiç bir belirti yaşamadan çift çizgiyi gördüm Sadece şüphelendiğim tek durum oldu benim normalde regl öncesi belim ağrımaz hiç bel ağrısı yaşamadım.Ama bu sefer regliden bir hafta önce bir iki gün müthiş bir bel ağrısı yaşadım.Yorgunluğa bağlamıştım ama belirtilerden biriymiş Lakin diyeceğim şu ki 7. Haftaya kadar belirtiler çok fazla olmuyor. Benim önceki ayların hepsi psikolojik belirtilermiş.oyüzden kendinizi çok fazla dinlemeyin.Beklemediğiniz anda geliyor minikler

Benm de yumurtlamadan sonra baslayan sol kasik batması var arkadaslar bu ay yumurta buyutucu kullandim sol tarafim batiyor kramp gibi ama adetime de daha cok var umitlenmek istemiyorum

Canım merhaba iyi akşamlar ilk öncelikle çok sağol baya faydalı bilgiler vermişsin
Ben ovuladyon testi kullanıyorum normalde adetim birlikten 2 gün sonra yumurtlama olursu 1 defa kimyasal gebelik geçirdiğim için bu defa 11 günde yumurtlama gördüm aynı zamanda adetime 10 gün kalmıştı.
Adet günüm kan testi verdim 00.1 çıktı ama belim nasıl ağrıyor aynı zaman da bşr gün sağ bir gün sol yumurtalığım ağrıyor
Lavabodan hiç çıkmıyorum 10 dakika da bir gidip geliyorum bugpn adetim 4 gün geçti yumurtlamanın üstünden de. 14 gün geçti ama hala adet olmadım test yapıcam ama korkuyorum
Ovulasyon testini denedim bazı yerlerde okumuştum onunla da hamilelik öğrenebiliyorsunuz böyle çıktı sizce hamilelik var mıdır

Eklentiler

• 0D30313B-62B1-47BA-95AD-42F041B0D8BE.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 741
Arkadaşlar sizde yardımcı olursanız çok sevinirim
Ya merhaba
bu ay ilk kez çalışmalara başladık yumurtlama öncesindeki 2 gün yumurtlama nın 4. Günü ve en pepapp da en yüksek görünen 6. Günü denedik son 4-5 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer sancı, dün sulu ishal durumu çok sürmedi allahtan bugün göğüs uçlarımda yanma gibi ve acı ama koyulaşma farkedemedim birde sürekli şişlik hissi sanki üşütmüşüm gibi ve akıntım arttı sulu sekilde , sürekli bişeyler yemek istiyorum iştahım arttı bunları yaşayan var mı ? Erken hamilelik belirtisi olabilir mi? Adetime 8 gün var

Merhaba sonucunuzu merak ettim de acaba hamile misiniz çünkü 1 haftadır bende de aynı belirtiler var ve adetim daha 10 gün var merak içerisinde bekliyorum belki görüşleriniz yardımcı olur

Test yapman lazım canım gebelik testi. Ovulasyon testinin çift olması bir şey ifade etmiyor yumurtlama dışında. Mutlaka test gerek

Gerçekten o kadar güzel anlatmışsın ki benim adetime daha 10 12 gün var bu söylediğin şeylerin aynilari bende var bende bilmiyorum ve benim göğüslerim iyce hassaslasti acıyo resmen sürekli benimde idrarın geliyo midem çok değişik kuscam kusamiyom gibi bulamsa bulaniyo gibi değil çok değişik boyleee o kadar güzel tarif etmişsin ki ben yumurtlama günümde dahil olmak üzere bu ay değerlendirdik hamile olsam bile testte çıkmaz ama bire bir aynilari gerçekten okuyunca kendimi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…