- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 35
Buna ancak akşam bakabilirim çünkü şuanda çalışıyorumİnşallah hamilesindir inşallah ama öyle görünüyor. Gögüslerinin kahverengi yerleri koyulaştımı bi baksnaa sen anlamazsan başka bir kadınla karşılaştır o zaman belli oluyor fark
Hani kahve rengi yeri var meme ucu ve çevresi rengi koyulaşıyor iyice kahverengi oluyorBuna ancak akşam bakabilirim çünkü şuanda çalışıyorumuçlarımı yoksa çevresine mi bakmam gerekiyo
Benm idrar konusu normal zaman da da çok oluyo çok su içiyorum belki oyüzden die onu saymıyorum çok ama rengi koyu oluyo onu bi anlayamadım koku yok ama rengi dediğim gibi koyuYa bir de aşırı yorulma ve uyku basması ama gece sık sık uyanıp idrara çıkma. Bide idrar kokusunda farklılık var mı sizde ?
Ya böyle pis bir koku değil ama değişik bir koku işte. İlk döllenme döneminde ishal oldumu pekiBenm idrar konusu normal zaman da da çok oluyo çok su içiyorum belki oyüzden die onu saymıyorum çok ama rengi koyu oluyo onu bi anlayamadım koku yok ama rengi dediğim gibi koyu
Bir de siz de aşırı akıntı var mı su gibiBenm idrar konusu normal zaman da da çok oluyo çok su içiyorum belki oyüzden die onu saymıyorum çok ama rengi koyu oluyo onu bi anlayamadım koku yok ama rengi dediğim gibi koyu
Ona da bi bakim Akşama ozaman dolgun ve acıyo onun dışında dikkat etmemiştimHani kahve rengi yeri var meme ucu ve çevresi rengi koyulaşıyor iyice kahverengi oluyor
Walla yalan olmasın biara ishal olmuştum ama döllenme zamanımıydı ne zamandı onu hatırlayamıyorumYa böyle pis bir koku değil ama değişik bir koku işte. İlk döllenme döneminde ishal oldumu peki
Aynen nemli ıslaklık su gibi hani kıvamlı değil nemlilik oluyorWalla yalan olmasın biara ishal olmuştum ama döllenme zamanımıydı ne zamandı onu hatırlayamıyorumbenm akıntı değilde ıslak gibi hep bi nemli
Aynen o bende de war hatta adet oldum sanıyorum fazlalaştığındaAynen nemli ıslaklık su gibi hani kıvamlı değil nemlilik oluyor
Aynen bende öyle sanıyordumAynen o bende de war hatta adet oldum sanıyorum fazlalaştığında
Bir de saçların birgünde yağlanıyormu eğer bu da vasa bu akşam testi alAynen bende öyle sanıyordum
Cnm normal zaman da da yağlanır benm saçlarım bi günde oyüzden onu belirti diyememBir de saçların birgünde yağlanıyormu eğer bu da vasa bu akşam testi al
Hadi burdan birbirimize hayırlı haber verelim. İnşallahCnm normal zaman da da yağlanır benm saçlarım bi günde oyüzden onu belirti diyemem
Amin inşallah sen ne zaman gidiceksin doktora ben dayanamayıp yrn yapsam mı die düşünüyorumHadi burdan birbirimize hayırlı haber verelim. İnşallah
Ben gittim sağlık ocağına kan verdim bir gün sonuç bekledim. Kanda pıhtı varmış kanlar çöpe gitti ama yinede beta hcg değeri yüksekti. Lakin diğer tüm bakılacak şeylere bakılamadı. Şimdi yarın sabah tekrar gidicem sağlık ocağına kan vereceğim. Neden hala jinekolaga gitmediğime ya da hastaneye gitmediğime gelirsek içimden gelmiyor hiç gitmek sanırım bende korkuyorum bu hisle yaşamak güzel mi nedir ... bilmiyorum. Eğer doktora gidersem 8. Haftaya kadar sallayabilirim. Tabi ciddi bir sancı falan yaşamazsam sonuçta dış gebelik kimyasal gebelik gibi durumlarda yaşanıyormuş....Amin inşallah sen ne zaman gidiceksin doktora ben dayanamayıp yrn yapsam mı die düşünüyorum
Kanda çıktıysa bence ihmal etme derim ben kanda bi göreyim soluğu direk doktorda alırımBen gittim sağlık ocağına kan verdim bir gün sonuç bekledim. Kanda pıhtı varmış kanlar çöpe gitti ama yinede beta hcg değeri yüksekti. Lakin diğer tüm bakılacak şeylere bakılamadı. Şimdi yarın sabah tekrar gidicem sağlık ocağına kan vereceğim. Neden hala jinekolaga gitmediğime ya da hastaneye gitmediğime gelirsek içimden gelmiyor hiç gitmek sanırım bende korkuyorum bu hisle yaşamak güzel mi nedir ... bilmiyorum. Eğer doktora gidersem 8. Haftaya kadar sallayabilirim. Tabi ciddi bir sancı falan yaşamazsam sonuçta dış gebelik kimyasal gebelik gibi durumlarda yaşanıyormuş....
Ama doktora gitsem bile ne yapabilir kalp atışı yok git haftaya gel diyorlarmış. Hata mı yapıyorum kiKanda çıktıysa bence ihmal etme derim ben kanda bi göreyim soluğu direk doktorda alırım
En azından kan tahlillerinde bi sıkıntı warmı yokmu çıkar seninde için rahatlar bence bi git gözük içinde kuşku kalıcağına gitmen daha iyi sankiAma doktora gitsem bile ne yapabilir kalp atışı yok git haftaya gel diyorlarmış. Hata mı yapıyorum ki
Selam yaptın mı tahlilEn azından kan tahlillerinde bi sıkıntı warmı yokmu çıkar seninde için rahatlar bence bi git gözük içinde kuşku kalıcağına gitmen daha iyi sanki
Yok yapmadım cesaret edemedim hala regl olucak gibi hissediyorumSelam yaptın mı tahlil