- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
Duş aldım hastalancak gibiyim bakalımAdetim ocak 22 de olmuştum en son şubat ayında hiç olmadım 5 mart gibi doktora gittiğimde söylemişti bu arada 2018 yılında.. Vee 3 haftalık kadar demişti.geç döllenme olmuş çünkü.
Hayırlısı olsun canımDuş aldım hastalancak gibiyim bakalım
3 kere de yaptım o ay içinde inanır mısın çıkmamıştıYaa evet baya geç olmuş test yapsan cıkmazmışta
Amin hepimiz için inşallahHayırlısı olsun canım
Bende 2 kez yaptım cıkmadı3 kere de yaptım o ay içinde inanır mısın çıkmamıştı
Amin canımAmin hepimiz için inşallah
Saklanıyorlar veletlerBende 2 kez yaptım cıkmadı
Siprall den kaynaklı olabilir mi kist için mi gözükmemeli lazım dediArkadaşlar ben sipralle korunuyorum ayni sikayetle bende gittim hastaneye rahim kalinlasmasi 2 cm kist var gözükmemesi lazim dedi alttan muayene etti bisey yok dedi yolladi sizi muayene etmisler benimle ilgilenmedi dr.
Bilmiorum vlla sipraille ilgisi yok dedi kist ve kalinlasmada tekrar gozukmediSiprall den kaynaklı olabilir mi kist için mi gözükmemeli lazım dedi
Adet nasıl peki çok tuhaf gerçekten kistin gözükmemesi daha tuhafBilmiorum vlla sipraille ilgisi yok dedi kist ve kalinlasmada tekrar gozukmedi
Agrisi cok fazla ama norml en fazla 3 gunAdet nasıl peki çok tuhaf gerçekten kistin gözükmemesi daha tuhaf
Kist ağrısı cok iyi biliyorum bende gittiğimde onun için sanmıştım ama simdi adet olucak gibiyim hala bu belirsizlikte insanı strese sokuyo düşünmekten deli oluyo insan adet gecikmeniz var mıAgrisi cok fazla ama norml en fazla 3 gun
Yok ama siprallede gebe kaliniyomuş hamileyim sanmadim deilKist ağrısı cok iyi biliyorum bende gittiğimde onun için sanmıştım ama simdi adet olucak gibiyim hala bu belirsizlikte insanı strese sokuyo düşünmekten deli oluyo insan adet gecikmeniz var mı
Normaldir insan düşünüyoYok ama siprallede gebe kaliniyomuş hamileyim sanmadim deil
Hadi hayirli olsun canimNormaldir insan düşünüyogaliba hastalandım kahverengi leke gibi gelmeye başladı hafifte ağrım var
Allahim hayirli zamanda seninde kucagini doldurur insallahOlmasaydı iyiydi
Hepimizin inşallahAllahim hayirli zamanda seninde kucagini doldurur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?