- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
Olması mi daha iyi olmaması mi bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin ama varsa öğrenmek istiyorum yoksa da öğrenmek istiyorum ben isterdim olsun kızımda kardeş diyip duruyo uzun zamandırKesinlikle katılıyorum benim eşim çocuk isteme konusunda çok mıymıydı yaşı olduğu için utanıyordu valla hiç çekinmemek gerekir sonuçta ikinizin çocuğu olacak olursa
Ya aslında 3 aydır düzenli adet gördüm ama bildiğiniz hamile semptomları yaşıyorum aniden gelen kusma baş dönmesi aşerme gibi şeylerAllah bağışlasınrabbim hayırlısını versin inşallah belirtiler neler ne kadar var adete
Hayır olsun inşallah Rabbim umduğuna kavuştursun canımOlması mi daha iyi olmaması mi bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin ama varsa öğrenmek istiyorum yoksa da öğrenmek istiyorum ben isterdim olsun kızımda kardeş diyip duruyo uzun zamandıraa rüyamda yumurta gördüm bu gece aklıma geldi şimdi
Ki bunun dışında 3 sefer doktora başka rahatsızlıklardan gidip beta istememe rağmen her seferinde doktor istemeyi unutmuş oluyo o tetkiği ya da tahliller bozuk çıkıyo ve bu ay gecikmeli oldum reglmi tuhaf duygular içindeyimYa aslında 3 aydır düzenli adet gördüm ama bildiğiniz hamile semptomları yaşıyorum aniden gelen kusma baş dönmesi aşerme gibi şeylerpazartesi kan vermeyi düşünüyorum açıkçası.
Aaa hadi hayırlısı doktorun her defasında unutmasıda tuhaf değil mi gerçektenKi bunun dışında 3 sefer doktora başka rahatsızlıklardan gidip beta istememe rağmen her seferinde doktor istemeyi unutmuş oluyo o tetkiği ya da tahliller bozuk çıkıyo ve bu ay gecikmeli oldum reglmi tuhaf duygular içindeyim
Amin hepimizin inşallahHayır olsun inşallah Rabbim umduğuna kavuştursun canım
Bizede haber et çok merak ettimYa aslında 3 aydır düzenli adet gördüm ama bildiğiniz hamile semptomları yaşıyorum aniden gelen kusma baş dönmesi aşerme gibi şeylerpazartesi kan vermeyi düşünüyorum açıkçası.
Şaka gibi evet üstelik dün bütün gün sağlık ocağını aradım kan vermek için ne zaman geleyim diye o da açmadı telefonlarıAaa hadi hayırlısı doktorun her defasında unutmasıda tuhaf değil mi gerçekten
Merak etmeyin yazarım öncekiler de de yazmıştımBizede haber et çok merak ettimbaşım çarpıyo ağrı kesici içemiyorum çok kötü ya
Walla baya karşı gibiŞaka gibi evet üstelik dün bütün gün sağlık ocağını aradım kan vermek için ne zaman geleyim diye o da açmadı telefonlarısistem bana karşı yaa
Çok merak ediyorum acaba hamile miyimMerak etmeyin yazarım öncekiler de de yazmıştım
Çok geçmiş olsun canım alsaydın parol falanBizede haber et çok merak ettimbaşım çarpıyo ağrı kesici içemiyorum çok kötü ya
Valla bende meraklardayımÇok merak ediyorum acaba hamile miyimya da hamile miyiz
Teşekkür ederim parol de minoset te yok majezik var onu da içmek istemiyorumÇok geçmiş olsun canım alsaydın parol falan
Yok sakın içme şimdi Bu araTeşekkür ederim parol de minoset te yok majezik var onu da içmek istemiyorum
Bişey sorucam adetine ne kadar vardı doktor rahim kalınlaşması olduğunu söylediğinde belirtin falan var mıydı o zamanValla bende meraklardayım
Aynen o yüzden çekcez artıkYok sakın içme şimdi Bu ara
Bişey sorucam adetine ne kadar vardı doktor rahim kalınlaşması olduğunu söylediğinde belirtin falan var mıydı o zaman
Yaa evet baya geç olmuş test yapsan cıkmazmıştaAdetim ocak 22 de olmuştum en son şubat ayında hiç olmadım 5 mart gibi doktora gittiğimde söylemişti bu arada 2018 yılında.. Vee 3 haftalık kadar demişti.geç döllenme olmuş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?