Erken gebelik belirtileri Rahim duvarı kalınlaşması ve ağrı

Kesinlikle katılıyorum benim eşim çocuk isteme konusunda çok mıymıydı yaşı olduğu için utanıyordu valla hiç çekinmemek gerekir sonuçta ikinizin çocuğu olacak olursa
Olması mi daha iyi olmaması mi bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin ama varsa öğrenmek istiyorum yoksa da öğrenmek istiyorum ben isterdim olsun kızımda kardeş diyip duruyo uzun zamandır aa rüyamda yumurta gördüm bu gece aklıma geldi şimdi

Hayır olsun inşallah Rabbim umduğuna kavuştursun canım

Ya aslında 3 aydır düzenli adet gördüm ama bildiğiniz hamile semptomları yaşıyorum aniden gelen kusma baş dönmesi aşerme gibi şeyler pazartesi kan vermeyi düşünüyorum açıkçası.
Ki bunun dışında 3 sefer doktora başka rahatsızlıklardan gidip beta istememe rağmen her seferinde doktor istemeyi unutmuş oluyo o tetkiği ya da tahliller bozuk çıkıyo ve bu ay gecikmeli oldum reglmi tuhaf duygular içindeyim

Aaa hadi hayırlısı doktorun her defasında unutmasıda tuhaf değil mi gerçekten

Adetim ocak 22 de olmuştum en son şubat ayında hiç olmadım 5 mart gibi doktora gittiğimde söylemişti bu arada 2018 yılında.. Vee 3 haftalık kadar demişti.geç döllenme olmuş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…