- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
Kızlar merhaba dünde konu açmıştım bugün adetimin 21. Günü olmama 6 gün var normal şartlarda çarşambadan beri adet 19. Günden beri olacakmışım gibi böyle aniden ateş basıyo sinirleniyorum sonra geçiyo bi daha dün doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var ve yumurtan çatlamış gebelik ihtimali yüksek dedi test yaptım bugün hiç bişey çıkmadı bugünde aşırı gerginim ve kasıklarım değil ama karnımın altı ortası sökülcek gibi sanki olcam olamıyorum arada sinir ve ateş basıyo gaz tuvalete gitme çok sanki oldum sanıyorum bakıyorum yok başına gelip hamile olan varmı
Ağrım olduğu için gitmiştim yumurtalık kistim patlamıştı daha önce öyle bişey sandım ama değilmiş kistim kaybolmuş kan vermedim ama biraz daha bekleyip olmazsam gidip vericem aşırı gerginimAyni belirtileri bende yasiyorum bat 20 si ozellikle gaz sancisi kasiklarimin agrisi gerinligi cok huzursuz ediyo beni suan hayırlısı olsun kan da mi verdiniz ? Ayrica doktora niye gittiniz rutin bi kontrol mu ?
Pko ne ola ki hiç bilmiyorum daRahim duvarı kalınlaşması olası bir pko yoksa hamileliktir. Benim de ultrasonda bebek görünmemişti. Rahim duvarı kalınlaşmasının olduğunu ve radyolojiden görünebileceğini (eğer bebek varsa) söylemişti Drum.
Ilk ayım ve ilk defa böyle hissediyorum gastrim var nolmaldede ama cok rahattim folikasit basladim omu yan etti yapti anlamadim huzursuzum sancilarimdan dolayi.Ağrım olduğu için gitmiştim yumurtalık kistim patlamıştı daha önce öyle bişey sandım ama değilmiş kistim kaybolmuş kan vermedim ama biraz daha bekleyip olmazsam gidip vericem aşırı gerginimsizin durumlar nasıl peki başka bi belirti var mı
Belki psikolojik oluyo bu halimizIlk ayım ve ilk defa böyle hissediyorum gastrim var nolmaldede ama cok rahattim folikasit basladim omu yan etti yapti anlamadim huzursuzum sancilarimdan dolayi.
Aa bildimPko ne ola ki hiç bilmiyorum dane kadar sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz peki
BildimRahim duvarı kalınlaşması olası bir pko yoksa hamileliktir. Benim de ultrasonda bebek görünmemişti. Rahim duvarı kalınlaşmasının olduğunu ve radyolojiden görünebileceğini (eğer bebek varsa) söylemişti Drum.
Belki de kim bilir . Aynen yan etkilerinde yaziyo ve bu sikayetle gitsem yapilacak ilaclar alerji yapiyo hic bisey yapamadan geri donuyorum . Kronik cok ilac kullandim en sonunda biraktim hamile olursam kötüye yorulmadi mide bagırsak rahatsizliklarin hepsi aslinda sinir stres ...Belki psikolojik oluyo bu halimizfolikasitte yapmış olabilir evet baktınız mı yan etkilerine gastrit bende de var çok geçmiş olsun kronik mi
Çok geçmiş olsun aynen Benim de öyle bütün mide bağırsak rahatsızlıkları var stres yapınca hemen tetikliyoBelki de kim bilir . Aynen yan etkilerinde yaziyo ve bu sikayetle gitsem yapilacak ilaclar alerji yapiyo hic bisey yapamadan geri donuyorum . Kronik cok ilac kullandim en sonunda biraktim hamile olursam kötüye yorulmadi mide bagırsak rahatsizliklarin hepsi aslinda sinir stres ...
Aynen öyle gun böyle takip etmesi daha cok stres yaratiyomusÇok geçmiş olsun aynen Benim de öyle bütün mide bağırsak rahatsızlıkları var stres yapınca hemen tetikliyo
Aynen öyleAynen öyle gun böyle takip etmesi daha cok stres yaratiyomus
KonusmuyomusunuzAynen öyleama insanın elinde olmuyo bazen bi kızım var 9 yaşında 2 kez düşük yaptım şimdi o yüzden korkuyorum eşim ister mi istemez mi bilmiyorum kafamda deli sorular
Düşük için hiç gitmedim neden olduğunu bilmiyorum ilk düşüğüm 8 haftalıktı çok stres yapmıştım nasıl olucak ya bişey yapamazsam bakamazsam diye sonra birden kanamam başladı 2. De de adet günümde öğrendim 3 gün sonra gitti onun için kimyasal gebelik dedilerKonusmuyomusunuzister oda niye istemesin ilk basta sizin hazir olmaniz gerekir dusuk sebebiniz neydi kan pihtilasma filan mi vardi
Bersber alınacak karar sknucta yoksa nasıl böyle bi surece gireceksiniz ki biraz gamsiz olunacak bu hayatta her seyi tak tak nereye kadar insan hastalik sahibi oluyoDüşük için hiç gitmedim neden olduğunu bilmiyorum ilk düşüğüm 8 haftalıktı çok stres yapmıştım nasıl olucak ya bişey yapamazsam bakamazsam diye sonra birden kanamam başladı 2. De de adet günümde öğrendim 3 gün sonra gitti onun için kimyasal gebelik dedilerkonuşuyoruz aslında ama sormaya korkuyorum ben herşeyi kafama cok takıyorum istemiyorum derse artık ne hale gelirim bilmiyorum o yüzden cesaret edemiyorum sormaya ne konuştum be
Kesinlikle katılıyorum benim eşim çocuk isteme konusunda çok mıymıydı yaşı olduğu için utanıyordu valla hiç çekinmemek gerekir sonuçta ikinizin çocuğu olacak olursaBersber alınacak karar sknucta yoksa nasıl böyle bi surece gireceksiniz ki biraz gamsiz olunacak bu hayatta her seyi tak tak nereye kadar insan hastalik sahibi oluyo
Allah bağışlasınMerhaba hanımlar aynı gün öğrendim öncesinde kan tahlilinde çıktı ama ultrasonda göremediği için radolojiye gönderdi o da vajinal muane de görmüştü. Şu an kızım 16 aylık olduk teyzeleriBi de şöyle bişey var yeniden hamile olduğumu düşünüyorum
Ahh işte gamsız olmayı hiç başaramadım hemde hiç hep kendimden başka herşeyi düşündüm şimdi biraz iyi gibiyim ama insan yoruluyo artıkBersber alınacak karar sknucta yoksa nasıl böyle bi surece gireceksiniz ki biraz gamsiz olunacak bu hayatta her seyi tak tak nereye kadar insan hastalik sahibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?