• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri Rahim duvarı kalınlaşması ve ağrı

Olabilir hala olmadım ben sen ?😂😂
Ben zaten 2 ay düzenli oldum ama 3ncü ay gecikmeli de olsa oldu sadece regl im tuhaf oldu ve benim baş dönmesi, mide bulantısı, istifra, aşerme, koku hassasiyeti (yeni başladı) son Bi kaç gündür göğüslerimde dolma, ağrı bunlar beni şüpheye düşürüyor. Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vereceğim bakalım. Artık son noktayı koyayım da içimdeki şüpheden kurtulayım...

Kızlar merhaba dünde konu açmıştım bugün adetimin 21. Günü olmama 6 gün var normal şartlarda çarşambadan beri adet 19. Günden beri olacakmışım gibi böyle aniden ateş basıyo sinirleniyorum sonra geçiyo bi daha dün doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var ve yumurtan çatlamış gebelik ihtimali yüksek dedi test yaptım bugün hiç bişey çıkmadı bugünde aşırı gerginim ve kasıklarım değil ama karnımın altı ortası sökülcek gibi sanki olcam olamıyorum arada sinir ve ateş basıyo gaz tuvalete gitme çok sanki oldum sanıyorum bakıyorum yok başına gelip hamile olan varmı 🤔🙄🤗😍
Merhaba tatlim benimde 6 gün var ayni bat tarihimiz. Yumurtlama hangi gunlerde oldu?

Ben zaten 2 ay düzenli oldum ama 3ncü ay gecikmeli de olsa oldu sadece regl im tuhaf oldu ve benim baş dönmesi, mide bulantısı, istifra, aşerme, koku hassasiyeti (yeni başladı) son Bi kaç gündür göğüslerimde dolma, ağrı bunlar beni şüpheye düşürüyor. Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vereceğim bakalım. Artık son noktayı koyayım da içimdeki şüpheden kurtulayım...
Bu arada sağlık ocağına gidemedim kabul etmiyorlar Bi iki hafta gelme doktorlar almıyor kan dedi yani yine kaldım anlayacağınız 🙄diyorum sistem bana karşıııı😂😂😂

Merhaba var mı bebiş merak ettim😊

Benim adetimden 5 gün geçti 3 defa idrar testi yaptım negatif tek çizgi çıktı sonra kan verdim 1.20 çıktı o da negatif.doktor muayene ett rahimde kalınlaşma var belki hamile olabilirsin dedi tekrar kan testi istedi bir gün arayla.ben de yaptirmadim 4 veya 5 gün daha bekleyeyim dedim.boyle olup hamile kalan var mı acaba ?

Benim adetimden 5 gün geçti 3 defa idrar testi yaptım negatif tek çizgi çıktı sonra kan verdim 1.20 çıktı o da negatif.doktor muayene ett rahimde kalınlaşma var belki hamile olabilirsin dedi tekrar kan testi istedi bir gün arayla.ben de yaptirmadim 4 veya 5 gün daha bekleyeyim dedim.boyle olup hamile kalan var mı acaba ?
Rahim duvarı kalınlaşması olası bir pko (polikistik over) yoksa hamileliktir. İlk yorumlarda da söylemiştim. Aslında regl gecikmesi olmadan da kan her zaman doğru sonucu verir senin günün de geçmiş yani eğer varsa çıkması lazımdı kanda. 🤷‍♀️Hayırlısı olsun geç döllenme olunca da bir iki hafta göstermeyebilir. Sen Bi bekle bakalım, reglni de takip et. Olmadığın her gün umudun hep olacaktır. Hayırlısı olsun canım bizleri bilgilendir, merakla bekliyoruz burda. 😙

Mrb Kızlar 4 yaşında bir oğlum var tüp bebek... temmuzda ve eylülde 2 tüp bebek denememde olumsuz. Beklenen regl tarihim 25.03 ama 2 gün önce sağ kasıgımda ciddi bi ağrı vardı. Bugünde direk göbek altında adet sancısına benzeyen bir ağrı var.midemde bulantı 1 haftadır. Hiç normal gebe kalmadığım için bukadar ayrıntı anlattım.olabilirmi sizce? Yoksa bu virüs stresindenmi acaba? Bembeyaz akıntımda yoğun 🤭

Mrb Kızlar 4 yaşında bir oğlum var tüp bebek... temmuzda ve eylülde 2 tüp bebek denememde olumsuz. Beklenen regl tarihim 25.03 ama 2 gün önce sağ kasıgımda ciddi bi ağrı vardı. Bugünde direk göbek altında adet sancısına benzeyen bir ağrı var.midemde bulantı 1 haftadır. Hiç normal gebe kalmadığım için bukadar ayrıntı anlattım.olabilirmi sizce? Yoksa bu virüs stresindenmi acaba? Bembeyaz akıntımda yoğun 🤭
Stresten olduğunu sanmıyorum. Her iki ihtimal de olabilir, regl ya da gebelik. 🤷‍♀️

Bende dün gittim dr kızlar bana da rahim duvarın kalınlaşmış bu da demek oluyor ki bir iki güne adet olursun dedi benim reglşm 10gün geçti kan testi de 1.20 çıktı. Kalınlaştıpı içşn hamile olabilirsin demesi yani . Kanda da çıkmadı zaten birde benim prolaktin 53 çıktı çok yüksek tekrar sonuçlar için gideceğim ilaç verecek sanırım

Back