• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtileri nelerdir

14.gun adet olmadim hala bende doktor söktürücü verdi kullanmadim daha kan verdik 4kere 2.30 acaba kullanmalimiyim ilaci fikri olan

Gebelik yokmu ben 2.30 ne demek tam bilmiyorum daha önce ole oldumu gecikince ilaç aldığınız
Kan sonucu 5 ten asagisi olunca negatif oluyorya o deger hayir ilk defa boyle oldu ilac almadim daha doktor yazdi ama bazilari da bekle diyor Napcagimi bilemedim

Bu arada ben bu ay duphaston kullandım 6 gün gecti hala adet olmadım ben de acaba hamile miyim diye düşünüyorum. 14 agustosta adet olmustum. Hala tık yok. 3 gün önce 4 gün boyunca göğüslerime dokunamadım. Şisti sertleşti. Acaba ilactan mı diye düşündüm. Ara ara kasık agrılarım oluyor kısa süreli. Bir de beyaz akıntım var ara ara.sizde de var mı bunlar
Bende şuan onlar var adetim 2 gün gecikti test yaptım ama sizin belirtileriniz bende de var hamilemisiniz acaba cevap veririmisiniz lutfen

Bende şuan onlar var adetim 2 gün gecikti test yaptım ama sizin belirtileriniz bende de var hamilemisiniz acaba cevap veririmisiniz lutfen
Hayır bu belirtileri hissettiğim ay hamile kalmadım malesef, bir sonraki ay da aynı belirtilerle hamile kaldım, fakat kimyasal gebelikle sonuclandı

Adetime 2gun var normalde
Kan testinde beta 37
2 gündür hamilelik testinde silik çizgi var bugün kaşık ve bel ağrısı başladı. Hamilelik belirtisi mi yoksa adet olacam onun mu bilemedim.yoeumlarda hamilelik 2gunde bir kan testi dediler ama korkuyorum ya yalancı ise diye.

Back