- Konu Sahibi asliihaann
Kaşık ağrım arttı temizliği biraktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi yapmışsın tabiki devam etme dinlen birazKaşık ağrım arttı temizliği biraktim
Keşke sabahki ilk idrarla yapsaydın geç döllenme olabilir gecikmeyi bekle bence ama işte duramıyoruz ya 2 3 gün daha bekle bence bat ne zamandiKızlar işten gelince bi heyecanla test i yaptım ama tek çizgi cıktı biz 6 eylül de denedik 14 gün oldu olsaydı çıkardı demi teste 2tane yaptım hatta adette olmadım regl i bekliycem mecburen
21 eylülde ama 6 eylülde denedik ilkkez dediğin gibi eğer geç döllenme olduysa idrarda negatif çıkma olabilir yazıyor nette çünkü 2 hafta sonra idrarda ckiomusKeşke sabahki ilk idrarla yapsaydın geç döllenme olabilir gecikmeyi bekle bence ama işte duramıyoruz ya 2 3 gün daha bekle bence bat ne zamandi
Kaset testse geç çıkabilir erken gebelik testiyse bence çıkar o zaman bekle bakalim kuzum 2 gün dahaTest cok aldim bi kaç gün sonra yine denicem
Ay yaptın mı canım sonuç neKargo teslim edilmiş hemen akşam olsun
Kaset test cnmKaset testse geç çıkabilir erken gebelik testiyse bence çıkar o zaman bekle bakalim kuzum 2 gün daha
Yaptım cnm negatifti ama regl olmazsam kan vericem çünkü biz gec denemeye başladık gebelik varsa da anca daha ufak 14 günlük olabilirCnsım
Ay yaptın mı canım sonuç ne
Anladım kuzum hakkimizda hepimizin hayırlısı olsunn insallahYaptım cnm negatifti ama regl olmazsam kan vericem çünkü biz gec denemeye başladık gebelik varsa da anca daha ufak 14 günlük olabilir
Hımm doğru kuzum geç döllenme olabilir İnşallah vardırYaptım cnm negatifti ama regl olmazsam kan vericem çünkü biz gec denemeye başladık gebelik varsa da anca daha ufak 14 günlük olabilir
Hala adet olmadım beklemedeyimHımm doğru kuzum geç döllenme olabilir İnşallah vardır
Olabilir tabikide idrar da gec çıkıyor eğer ufakksa bebek ..kan tahlilinde daha erken cikioİyi günler benimde 6 gün geçikti normalde düzenli olurdum ilk defa bu ay geçikti proklatin ve tiriot yüksek cıktı bende bir aydan fazla oluyor tiriot ilaçı kullanıyorum ama ploklatin için eşimin işinden dolayı farklı ile geldik doktora gidemedim proklatin ocak ayındada yüksek cıkmıştı bir yıldır cocuk istiyoruz ama olmadı geçikmenin 4 günü kan testi negatif cıktı çevremdekiler geç döllenme olduysa geçikmeden 10 gün geçmesi gerek diyor sizce geç döllenme olabilirmi
Bende olmadım hala CANIM 8. GünümdeyimHala adet olmadım beklemedeyim
Bekleyip görücez cnm benimde belirti yok adet icinBende olmadım hala CANIM 8. Günümdeyim
sonucunuz ne oldu acaba adet olmadınız ınsallahBekleyip görücez cnm benimde belirti yok adet icin
sonucunuz ne oldu acaba adet olmadınız ınsallah
ınsallah bır dahakı aya pozıtıfı gorursun canım amınAdetoldum bu sabah malesef