Erken gebelik belirtileri nelerdir

Valla bu sanırım belirti olamaz ama ben üşüttüm herhalde midem çok bulanarak uyandım yoksa bu kadar erken bulanmaz şuan midem çok kötü bulanıyor

Valla bu sanırım belirti olamaz ama ben üşüttüm herhalde midem çok bulanarak uyandım yoksa bu kadar erken bulanmaz şuan midem çok kötü bulanıyor
Aslında ilk günden sonra mide bulantısı yaşayanlar var vücuda göre değişiyor sizin ilk gebelikmi olucak

Bir kaşık tuz kaba eklenir ..Başka bir kaba da idrar yapılır. İdrarla tuz birbirine karıştırılır. Bir kaç dakika, idrarda ki reaksiyon kontrol edilir. Eğer tuz, idrarın içerisin de erimiyor ve olduğu gibi kalıyorsa, gebelik var demektir. Eğer tuz eriyorsa gebelik sonucu negatif demektir

Aslında ilk günden sonra mide bulantısı yaşayanlar var vücuda göre değişiyor sizin ilk gebelikmi olucak
Yok canım 2.gebelik 12 yaşında oğlum var ilk oğluma hemen kaldim bu nazlı olcak belli yalnız eşim beni kendime getirdi bobregimdeki tas bulantı yapıyor umutlanma dedi

Yok canım 2.gebelik 12 yaşında oğlum var ilk oğluma hemen kaldim bu nazlı olcak belli yalnız eşim beni kendime getirdi bobregimdeki tas bulantı yapıyor umutlanma dedi
Allah bağışlasın benimde 9 yaşında kizim var benim doğumdan sonra ki ilk denemem bu ay kızıma hemen hamile kalmıştım bakalim bunda nasıl olucak

Valla kafam bugün gitti geldi her ay belirti yaşayıp testten sonra bütün belirtiler yok oluyor an itibariyle bende belirti sadece göğüsler ve adete tam 7 gün var rabbim hayirlisini versin ben simdi kalktım güne hızlı bir giriş yapayim

Çalışıyormusunuz ..Daha 7 gün varsa biraz bekleyin beklemek zor ama sonradan üzülmekten iyidir

Çalışıyormusunuz ..Daha 7 gün varsa biraz bekleyin beklemek zor ama sonradan üzülmekten iyidir
Aynen bekliycem allahın izniyle yok canım çalışmıyorum pandemide bıraktım şuan evdeyim haftada iki gün bir bebek var annesi iki gün farklı nöbet tutuyor ona ablalık yapıyorum bu kadar temizlik yapicam bugün evde hali bile yok herşey ayakta

Kendinizi cok yormayin dikkat edin havalar tam hastalık havası usutmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…