- Konu Sahibi asliihaann
-
Aslında ilk günden sonra mide bulantısı yaşayanlar var vücuda göre değişiyor sizin ilk gebelikmi olucakValla bu sanırım belirti olamaz ama ben üşüttüm herhalde midem çok bulanarak uyandım yoksa bu kadar erken bulanmaz şuan midem çok kötü bulanıyor
Yok canım 2.gebelik 12 yaşında oğlum var ilk oğluma hemen kaldim bu nazlı olcak belli yalnız eşim beni kendime getirdi bobregimdeki tas bulantı yapıyor umutlanma dediAslında ilk günden sonra mide bulantısı yaşayanlar var vücuda göre değişiyor sizin ilk gebelikmi olucak
Sonuç ne cıktı pekiSabah sabah bunu deneyen ben
Allah bağışlasın benimde 9 yaşında kizim var benim doğumdan sonra ki ilk denemem bu ay kızıma hemen hamile kalmıştım bakalim bunda nasıl olucakYok canım 2.gebelik 12 yaşında oğlum var ilk oğluma hemen kaldim bu nazlı olcak belli yalnız eşim beni kendime getirdi bobregimdeki tas bulantı yapıyor umutlanma dedi
Aaa hayırlısı o zamanTuz erimedi
Yinede bugün akşam test sonucu daha mühim bunlara güven olmazAaa hayırlısı o zaman
Çalışıyormusunuz ..Daha 7 gün varsa biraz bekleyin beklemek zor ama sonradan üzülmekten iyidirValla kafam bugün gitti geldi her ay belirti yaşayıp testten sonra bütün belirtiler yok oluyor an itibariyle bende belirti sadece göğüsler ve adete tam 7 gün var rabbim hayirlisini versin ben simdi kalktım güne hızlı bir giriş yapayim
Testimi yapıcaksiniz?Yinede bugün akşam test sonucu daha mühim bunlara güven olmaz
Aynen bekliycem allahın izniyle yok canım çalışmıyorum pandemide bıraktım şuan evdeyim haftada iki gün bir bebek var annesi iki gün farklı nöbet tutuyor ona ablalık yapıyorum bu kadar temizlik yapicam bugün evde hali bile yok herşey ayaktaÇalışıyormusunuz ..Daha 7 gün varsa biraz bekleyin beklemek zor ama sonradan üzülmekten iyidir
Test yapicam Ewt akşam eve döndüğümde kargo gelmiş olurTestimi yapıcaksiniz?
Kendinizi cok yormayin dikkat edin havalar tam hastalık havası usutmeyinAynen bekliycem allahın izniyle yok canım çalışmıyorum pandemide bıraktım şuan evdeyim haftada iki gün bir bebek var annesi iki gün farklı nöbet tutuyor ona ablalık yapıyorum bu kadar temizlik yapicam bugün evde hali bile yok herşey ayakta
Ayy inşallah iş dönüşü bizlerede güzel sürpriz verirsin hayırlısı insallahTest yapicam Ewt akşam eve döndüğümde kargo gelmiş olur
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım kargo beklemek ne zormuş yaTest yapicam Ewt akşam eve döndüğümde kargo gelmiş olur
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım kargo beklemek ne zormuş ya
Ins kızlar hepimize dua ediyorumAyy inşallah iş dönüşü bizlerede güzel sürpriz verirsin hayırlısı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?