- 18 Aralık 2018
- 3
- 0
- 16
- 33
- Konu Sahibi asliihaann
-
Suan gebelik var mi sizde benimde regle 10 kala gogus agrim vardi ustune bile yatamiyorsum reglime 3 gun var gogus agrim yok goguslerimde suan sertlik var gebelik belirtisi mi sizce sizin suanki durumunuz nedir ?Merhaba hanımlar adet öncesi göğüs hassasiyetiniz ne zaman başlıyor erken gebelik belirtileri olarak (adetten önce) ne yaşadınız ben şuanda göğüslerimden çok muzdaribim
Valla bende acayip göğüs hassasiyetim var bat 28 eylül sizin bat kacSuan gebelik var mi sizde benimde regle 10 kala gogus agrim vardi ustune bile yatamiyorsum reglime 3 gun var gogus agrim yok goguslerimde suan sertlik var gebelik belirtisi mi sizce sizin suanki durumunuz nedir ?
...Kızlar meraba adetim 4 gün gecikti benim kasıklarımda ara ara agrı oluyor yorgunluk uyku hali var iştahımda açıldı 1, 2 gün önce hapşurdukça sanki karnımda bişeyler kopuyor geriliyor gibi oldu ama simdi kayboldu belimde agrıyor ani hareket edince bıcak saplanıyor sanki birden ama kısa süreli oluyor sizce bunlar gebelik belirtisimi
Canım benim de adetim 5 gün gecikti hafif ağrı var kasıklarımda bide akıntım var test falan yaptınız mıKızlar meraba adetim 4 gün gecikti benim kasıklarımda ara ara agrı oluyor yorgunluk uyku hali var iştahımda açıldı 1, 2 gün önce hapşurdukça sanki karnımda bişeyler kopuyor geriliyor gibi oldu ama simdi kayboldu belimde agrıyor ani hareket edince bıcak saplanıyor sanki birden ama kısa süreli oluyor sizce bunlar gebelik belirtisimi
Hayır elimde şuan testim yok malesefCanım benim de adetim 5 gün gecikti hafif ağrı var kasıklarımda bide akıntım var test falan yaptınız mı
Bende de yok maalesef sipariş verdim bekliyorumHayır elimde şuan testim yok malesef
Haber edersin o zmn yapınca ne zmn gelirBende de yok maalesef sipariş verdim bekliyorum
Siz benden önce yaparsanız sizde haber edin perşembe ya dA cuma gelir diye düşünüyorumHaber edersin o zmn yapınca ne zmn gelir
Benim eşimi beklemem lazımSiz benden önce yaparsanız sizde haber edin perşembe ya dA cuma gelir diye düşünüyorum
Benimde 21 bat göğüslerim şişti ve karin agrim varValla bende acayip göğüs hassasiyetim var bat 28 eylül sizin bat kac
Bende de yok maalesef sipariş verdim bekliyorum
Ayy yapsanız çıkar belki 1 gün kalmış bata test varmı elinizdeBenimde 21 bat göğüslerim şişti ve karin agrim var
Görmedim.bunu inşallah pozitifi görürüzBende netten aldim yarın gelir
Bende netten verdim belirtileriniz vat mı gecikmeniz kaç günBende netten aldim yarın gelir
Bat 21 benim yanı bugün hiç adet belirtim yokBende netten verdim belirtileriniz vat mı gecikmeniz kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?