Erken gebelik belirtileri nelerdir

asliihaann

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
3
0
16
33
Merhaba hanımlar adet öncesi göğüs hassasiyetiniz ne zaman başlıyor erken gebelik belirtileri olarak (adetten önce) ne yaşadınız ben şuanda göğüslerimden çok muzdaribim

Ben de merak ediyorum aynı şeyi hanımlar bize yardımcı olun tecrübelerinizle :)

Bu arada ben bu ay duphaston kullandım 6 gün gecti hala adet olmadım ben de acaba hamile miyim diye düşünüyorum. 14 agustosta adet olmustum. Hala tık yok. 3 gün önce 4 gün boyunca göğüslerime dokunamadım. Şisti sertleşti. Acaba ilactan mı diye düşündüm. Ara ara kasık agrılarım oluyor kısa süreli. Bir de beyaz akıntım var ara ara.sizde de var mı bunlar

Merhaba hanımlar adet öncesi göğüs hassasiyetiniz ne zaman başlıyor erken gebelik belirtileri olarak (adetten önce) ne yaşadınız ben şuanda göğüslerimden çok muzdaribim
Suan gebelik var mi sizde benimde regle 10 kala gogus agrim vardi ustune bile yatamiyorsum reglime 3 gun var gogus agrim yok goguslerimde suan sertlik var gebelik belirtisi mi sizce sizin suanki durumunuz nedir ?

Suan gebelik var mi sizde benimde regle 10 kala gogus agrim vardi ustune bile yatamiyorsum reglime 3 gun var gogus agrim yok goguslerimde suan sertlik var gebelik belirtisi mi sizce sizin suanki durumunuz nedir ?
Valla bende acayip göğüs hassasiyetim var bat 28 eylül sizin bat kac

Kızlar meraba adetim 4 gün gecikti benim kasıklarımda ara ara agrı oluyor yorgunluk uyku hali var iştahımda açıldı 1, 2 gün önce hapşurdukça sanki karnımda bişeyler kopuyor geriliyor gibi oldu ama simdi kayboldu belimde agrıyor ani hareket edince bıcak saplanıyor sanki birden ama kısa süreli oluyor sizce bunlar gebelik belirtisimi

...

Canım benim de adetim 5 gün gecikti hafif ağrı var kasıklarımda bide akıntım var test falan yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…