Selamlar herkese, ben Allahın izniyle 12 haftalık hamileyim. Transfer sonrası 5. gün adet olacakmışım gibi hissetmeye başladığımı hatırlıyorum. Zaten benimkisi hep 1 hafta önceden alarm verirdi o yüzden moralimi bozmuştum tutmadı kesin regl olacağım diye. Bunun dışında sadece göğüslerim acıyordu, ama o da kullandığım progesterondan olabilir diye düşünüyordum.İdrar testi yaptırmadım, kan testini bekledim. Kan testini 10. gün yaptırdım çünkü 10.gün zaten benim regli olmayı da beklediğim gündü ve genelde hiç sekmezdi reglilerim. O yüzden 2 gün önce yaptırayım bakalım dedim. Sonuç 220 çıktı, 12. gün de 560'larda çıktı :) Yani ben çok az belirti yaşadım, bir tek farklı olarak dikkatimi çeken 8.günde garip bir gurultu hissettiğimi hatırlıyorum alt karında bağırsak guruldaması gibi ama daha farklı hiç yaşamamış olduğum bir şeydi. Noluyoruz demiştim... Belki ilgisi vardır. Bence onun dışında belirtilere kafa yormayıp, sabredip (biliyorum çok zor) kan testini beklemek lazım. Mesela ilk trimestrı bitiriyorum şimdi inşallah, çok rahat bir ilk üç ay geçirdim ben hiç mide bulantım vb... olmadı. Sadece çabuk yorulma ve uyku hali, enerji düşüklüğü o kadar. Herkesin farklı oluyor sonuçta. Belirtilere takılıp bir sorun var bende o yok bu yok diye de düşünmeyin derim. En doğrusunu doktorunuz söyler, ona danışmadan endişelenmeyin. Herkese bol şans dilerim, sevgiler.