Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

walla kızlar ben 10.gün idrara baktım kabak gibi negatif çıktı..aynı gün yine acaip kasık ağrım wardı hastalanıcam kesin dedim kendi kendime..12.gün kan werdim şaka gibi bir değer ile karşı karşıya kaldım 415 :) ikiz bebeklerimi heyecanla beklioruz şimdi..rabbim herkesin gönlüne göre wersin inş.

bende belirtilerden bahsedeyim bari benim ilk bir hafta hiçbir belirti yoktu 7. günden sonra ayaklarımda üşüme ve adet belirtilerim ortaya çıktı karnım sürekli agrımaya başlamıştı her an tuvalete gidip kırmızılar gelmişmi diye bekliyordum .birde en belirgin özellik 9. gün gögsümü sıkınca birkaç damla süt gelmişti.çok şükür şuan 24 haftalık hamişim ve oğlumu kucagıma almak için gün sayıyorum.dilerim rabbim bu yolda mücadele veren tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inşallah.rabbim kimsenin emegini boşa çevirmesin.

canım ellerine sağlık...

g090- hiçbir belirti yaşamadı, transferin 7. gününde adet belirtileri vardı sadece- idrar testi yapmadı- 10. gün- ilk değer 141- sonuç dondurulmuş embriyo ile hamile (10. gün değerim dondurulmuş embriyo olduğu için bu kadar yüksek çıktı)

ben geçmek bilmeyen transfer sonrası günlerde bu listeden çok yararlanmıştım.. ama 7. günden sonraki aşırı adet ağrılarım,bacaklarımda çekilme olunca kesin olmadı demiştim.şimdi düşününce sadece 2. gün kasığımda 2 kez çok sert bi ağrı girdi,sonra da bi kaç gün sonra göğüslerde şişme..o gün bu gündür hala şiş.. bunların dışında bi belirti olmadı.. İnşallah tüm dileyen isteyen herkese böyle müjdeli haberler nasip eder rabbim..
8.gün 126
ikizden teke düştü..
idrar testi hiç yapmadım..

Son düzenleme:
Canım ben listede varım sadece test bilgilerim eksik.
Transferden sonra idrar testi hiç yapmadım bekleyip 12. gün kan testi yaptım kan testi sonucum 151,62 çıktı

kız bebek bekliyorum hayırlısı ile

walla kızlar ben 10.gün idrara baktım kabak gibi negatif çıktı..aynı gün yine acaip kasık ağrım wardı hastalanıcam kesin dedim kendi kendime..12.gün kan werdim şaka gibi bir değer ile karşı karşıya kaldım 415 :) ikiz bebeklerimi heyecanla beklioruz şimdi..rabbim herkesin gönlüne göre wersin inş.

bende belirtilerden bahsedeyim bari benim ilk bir hafta hiçbir belirti yoktu 7. günden sonra ayaklarımda üşüme ve adet belirtilerim ortaya çıktı karnım sürekli agrımaya başlamıştı her an tuvalete gidip kırmızılar gelmişmi diye bekliyordum .birde en belirgin özellik 9. gün gögsümü sıkınca birkaç damla süt gelmişti.çok şükür şuan 24 haftalık hamişim ve oğlumu kucagıma almak için gün sayıyorum.dilerim rabbim bu yolda mücadele veren tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inşallah.rabbim kimsenin emegini boşa çevirmesin.

canım ellerine sağlık...

g090- hiçbir belirti yaşamadı, transferin 7. gününde adet belirtileri vardı sadece- idrar testi yapmadı- 10. gün- ilk değer 141- sonuç dondurulmuş embriyo ile hamile (10. gün değerim dondurulmuş embriyo olduğu için bu kadar yüksek çıktı)

ben geçmek bilmeyen transfer sonrası günlerde bu listeden çok yararlanmıştım.. ama 7. günden sonraki aşırı adet ağrılarım,bacaklarımda çekilme olunca kesin olmadı demiştim.şimdi düşününce sadece 2. gün kasığımda 2 kez çok sert bi ağrı girdi,sonra da bi kaç gün sonra göğüslerde şişme..o gün bu gündür hala şiş.. bunların dışında bi belirti olmadı.. İnşallah tüm dileyen isteyen herkese böyle müjdeli haberler nasip eder rabbim..
8.gün 126
ikizden teke düştü..
idrar testi hiç yapmadım..

Canım ben listede varım sadece test bilgilerim eksik.
Transferden sonra idrar testi hiç yapmadım bekleyip 12. gün kan testi yaptım kan testi sonucum 151,62 çıktı

kız bebek bekliyorum hayırlısı ile

Kızlar çooook ama çok teşekkür ediyorum hepinize bilgileriniz çok değerli sizde bu yollardan geçtiniz test günü beklerken bir soru sorular oluyor kendimizi incelemekten belirti aramaktan ne hallere düşüyoruz...

BEREN84 tatlım kan testini hangi gün yaptın kaç çıktı bunları yazmamışsın:nazar:

Kızlar çooook ama çok teşekkür ediyorum hepinize bilgileriniz çok değerli sizde bu yollardan geçtiniz test günü beklerken bir soru sorular oluyor kendimizi incelemekten belirti aramaktan ne hallere düşüyoruz...

BEREN84 tatlım kan testini hangi gün yaptın kaç çıktı bunları yazmamışsın:nazar:

canım 11.gün yaptım kan testini sonuç 106 çıktı.idrar testi hiç yapmadım ilk tüpte idrar yapmıştım ve negatifti busefer kendime söz vermiştim yapmadım sonucum pozitif.inşallah tüm arkadaşlarım bugünleri yaşarlar.

Arkadaslar bugun transferden sonra 6.gunum 36 kusur cikti

olmasa cikmazdi heralde

yada catlatma ignedinin etkisiyle pozitif cikmamistir umarim

Arkadaslar bugun transferden sonra 6.gunum 36 kusur cikti

olmasa cikmazdi heralde

yada catlatma ignedinin etkisiyle pozitif cikmamistir umarim

canım testi çok erken yaptırmışsın ama bebiş var gibi olmasa bu değer hiçbir şekilde çıkmaz hadi gözün aydın hayırlı olsun bebişin.

Selamlar herkese, ben Allahın izniyle 12 haftalık hamileyim. Transfer sonrası 5. gün adet olacakmışım gibi hissetmeye başladığımı hatırlıyorum. Zaten benimkisi hep 1 hafta önceden alarm verirdi o yüzden moralimi bozmuştum tutmadı kesin regl olacağım diye. Bunun dışında sadece göğüslerim acıyordu, ama o da kullandığım progesterondan olabilir diye düşünüyordum.İdrar testi yaptırmadım, kan testini bekledim. Kan testini 10. gün yaptırdım çünkü 10.gün zaten benim regli olmayı da beklediğim gündü ve genelde hiç sekmezdi reglilerim. O yüzden 2 gün önce yaptırayım bakalım dedim. Sonuç 220 çıktı, 12. gün de 560'larda çıktı :) Yani ben çok az belirti yaşadım, bir tek farklı olarak dikkatimi çeken 8.günde garip bir gurultu hissettiğimi hatırlıyorum alt karında bağırsak guruldaması gibi ama daha farklı hiç yaşamamış olduğum bir şeydi. Noluyoruz demiştim... Belki ilgisi vardır. Bence onun dışında belirtilere kafa yormayıp, sabredip (biliyorum çok zor) kan testini beklemek lazım. Mesela ilk trimestrı bitiriyorum şimdi inşallah, çok rahat bir ilk üç ay geçirdim ben hiç mide bulantım vb... olmadı. Sadece çabuk yorulma ve uyku hali, enerji düşüklüğü o kadar. Herkesin farklı oluyor sonuçta. Belirtilere takılıp bir sorun var bende o yok bu yok diye de düşünmeyin derim. En doğrusunu doktorunuz söyler, ona danışmadan endişelenmeyin. Herkese bol şans dilerim, sevgiler.

Gözün Aydın cnm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde bugun dondurulmus embriyo transferimin 7 gunu sabah test yaptım negatif ama senin mesajini görünce moralim bayağı düzeldi cnm darısı basıma.

Bugün test günümdü sonuç 1 çıktı.
Çarşamba tekrar edelim dediler.Kısmet ne diyelim...

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bugun transferimin 9. günü 5. ve 6. günü bel ağrım oldu daha sonra geçti ama bugün tekrar bel ağrısı ve bazen kasık ağrısı yaşıyorum. acaba normal midir:KK43:

Merhaba hanımlar. 26 Haziran da 5. Gün transferim oldu, 12. Gün beta hcg 424 çıktı, Cumartesi de kalp atışı ve kese gördük, öncelikle darısı hepinizin başına, sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları. Belirtilere gelince ilk birkaç gün hiçbir belirtim yoktu. Sonrasında regl ağrısı -her dakika regl mi oldum stresi- vücut sıcaklığının artması ama ayakların üşümesi vardı. Ama iğne yapan hemşirenin bence tuttu demesine neden olan ve beni en çok etkileyen uyku haliydi. Akşamları oturduğum yerde gözlerim kapanıyordu resmen ki hala öyle😄 idrar testi yapmadım ben, 12. Günde direkt kan testi yaptım. Ayrıca teste 2 gün kala regl ağrıları da ortadan kalkmıştı bu sefer de ağrı yok diye gerilmiştim😄 inşallah herkes bebişlerine kavuşur, sevgiler

dias benimde aynen senin anlattigin gibi ilk bi kaç gun hic belirti yoktu 2 gundur akşamları ayaklarim cok Üşüyor.inslhonuc pozpozitif olur.sende mide bulantısı oluyormuydu? benim ara ara mide bulantisida başladı

X