yerleşme kanaması ve silik çizgi.

gulperis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
39
1
1
30
merhaba. reglime 6 gün kala 2 gün süren ama sadece peçeteyle sildiğimde 2-3 kere gelen kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. şuan reglime 4 gün var ve sol kasıkta batma, regl olacakmış gibi bel ağrısı, göğüslerde gittikçe belirginleşen mavi damarlar ve şişme var. ayrıca iştahım çok arttı. yumurtlamadan 1 gün önce cinsel ilişki oldu ve üzerinden 11 gün geçti ve testim bu şekilde çıktı. sizce hamile miyim?🥹

Eklentiler

• IMG_3308.webp
    IMG_3308.webp
    172,1 KB · Görüntüleme: 85
ve normalde lekelenmem olduğu zaman 2-3 saat içerisinde reglim gelirdi. yaşadığım şey gerçekten yerleşme kanaması olabilir mi ve regle 2 gün kala kan tahlili yaptırsam doğru sonuç alır mıyım?🥹

Canımcım testin negatif gibi sanki.Silik çizgi de gözükmüyor .Lekelenme yerleşme kanaması olabilir.Testini erken yapmışsın belki de

telefondan yakınlaştırıp baktığımda çizgi belli oluyor aslında ama bilemedim ki🥺 yerleşme kanaması ihtimali olabilir çünkü asla adetimden 6 gün öncesinde lekelenmem olmaz, olursa 1-2 gün kala olur ve akşamı sökülürüm. ayrıca şuan kasıklarımda sancı var. ne yapmam gerekiyor sizce?🥺

telefondan yakınlaştırıp baktığımda çizgi belli oluyor aslında ama bilemedim ki🥺 yerleşme kanaması ihtimali olabilir çünkü asla adetimden 6 gün öncesinde lekelenmem olmaz, olursa 1-2 gün kala olur ve akşamı sökülürüm. ayrıca şuan kasıklarımda sancı var. ne yapmam gerekiyor sizce?🥺
Merhaba son durum ne oldu hamile misiniz

Back
X