erken gebelik belirtileri ile menstural dönem arasındaki farklılıklar nelerdir?

slm sizi erken gebelik belirtileri adlı bi bölümden takip ediyom bebek var mı?neler yapıyonuz

İyi günler. Ayın 15i adet günümdü. Ama olmadım. Normalde geç adet olabiliyorum biraz düzensiz. Ama adet günümden yaklaşık 10 gün önce filan adet belirtilerim başladı gogus ağrısı şişlik kasık ağrısı. Ama sonra geçti. Şimdi ara sira kasık ağrısı yaşıyorum. test yapmak istiyorum ama sonuctan da korkuyorum. Adet agrisi mi bu acaba hâlâ

Bende aynı durumdayım yaa adetime 10 gün var ama ben bu ay her gün günde 3 4 kez sancı çektim göğüslerimde ki ağrı ve şişlikte hiç geçmiyor salı Dr a gitcem 9 aydır bebiş istiyoz bu ay RAHMET ve bereket ayıdır allahın izniyle bu ay olacak hayırlısıyla inşaallah

Eee canım test yaptın mı sonuç ne? İkinci çizgi silikte olsa gebelik vardir gözün aydın

test yaptın mı?varsa mutlaka çıkar

="RUKAYYE44, post: 41527673, member: 664623"]test yaptın mı?varsa mutlaka çıkar[/QUOTE]
Yaptim canim 6 haftalik elhamdulillah.

="RUKAYYE44, post: 41527673, member: 664623"]test yaptın mı?varsa mutlaka çıkar
Yaptim canim 6 haftalik elhamdulillah.[/QUOTE]
Gözün aydın ayy nasl sevindim ya bilemezsiniz,belirtilerin bana da umut oldu bend

Gözün aydın ayy nasl sevindim ya bilemezsiniz,belirtilerin bana da umut oldu bende bu ay aynı belirtileri yaşadım inşaallah bende hamile olurm bu ay rabbim verir bana da

="RUKAYYE44, post: 41527673, member: 664623"]test yaptın mı?varsa mutlaka çıkar
Yaptim canim 6 haftalik elhamdulillah.[/QUOTE]
Tel dan bu siteye girince site çıkarıyor ya bi sorun var galiba sitede

Gözün aydın ayy nasl sevindim ya bilemezsiniz,belirtilerin bana da umut oldu bend[/QUOTE]
Insallah vardır canım. Benim için en büyük belirti adetimden cok önce adet ağrısı başlamıştı adet günüm gecti ama bir türlü olmadım. .göğüsler sis ama ağrı yoktu. Böyle olunca acaba mi dedim elhamdulillah çıktı :)

MErhaba hayirli olsun bebeginiz. Dedikleriniz umut veriyor gercekten. Benim de adet sancim bu ay ilk defa adetimden bir hafta once basladi. Kac gundur galiba oldum diyerek bu sefer kontrole kosuyorum. Goguslerim de o sancilardan beri sis ama agri hic yok. Bugun de adetim geceli 4 gun oluyor. Gecen hafta gunum gecmeden iki gun arayla test yaptim. Once pozitif sonra negatif cikti. Umarim bebis vardir.

Insallah cift cizgi cikar canım. Acele etme varsa vardir nasıl olsa stres yapma:)

adete 9 günüm var ama şimdiden kasıklarım çok ağrıyor.acaba olmuş mudur,yoksa erken mi bilemiyorum :S heyecan ve stres yapma diyorlar ama insanın elinde değil ki

Merhaba kızlar ben de sunu merak ediyorum hep adet belirtisi kasik agrisi olarak tanımlanmış benim kasik ağrım belirgin olmaz genelde sadece bir his gelir adet olacağım zaman sanki rahim bolgemde icim kıyılıyormus gibi bunu yaşayıp hamile olan var mı ?

Gözün aydın ayy nasl sevindim ya bilemezsiniz,belirtilerin bana da umut oldu bend
Insallah vardır canım. Benim için en büyük belirti adetimden cok önce adet ağrısı başlamıştı adet günüm gecti ama bir türlü olmadım. .göğüsler sis ama ağrı yoktu. Böyle olunca acaba mi dedim elhamdulillah çıktı :)[/QUOTE]
yemin ediyorum şu an bende aynen öyleyim ya göğüslerim özellikle sol göğsüm davul gibi ama göğüs ağrım 4 5 gündür geçti...inşallah psikolojik değildir inşaallah gebeliktir...bugün misafirlerim vardı çok yoruldum akşam adet sancısı tuttu ama şimdi geçti biraz dinlenince

ne zaman test yapacan?merak ettim yaaa

Insallah cift cizgi cikar canım. Acele etme varsa vardir nasıl olsa stres yapma:)
Tesekkur ederim cnm :) dun dayanamadim test aldim iki tane birden ve ikisi de pozitif gayet net cikti cok sukur, darisi isteyenlere insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…