erken gebelik belirtileri ile menstural dönem arasındaki farklılıklar nelerdir?

Kizlar bugün test yaptim sonuc bu yardmci olur musunuz hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20150705_163029.jpg
    IMG_20150705_163029.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 3.317
Ben cok dinledim kendimi ama hicbir belirti bulamadim.dollenmeden 1 hafta sonra bir belirti olacagini sanmiyorum.hissedenlerinde psikolojik olarak etkilendigini dusunuyorum.

ben adetimden hemen sonra ilişki yaşadım arkadaşlar hafif bi baş dönmesi var ama ramazan dolayısıyla mı bilmiyorum ve midem bulanmıyor aksine ağrı var midemde çok az olmakla birlikte kahverengi akıntım ve sarı akıntım var sizce hamile kalmış olabilir miyim ? lütfen bu konu hakkında fikri olan varsa bana söylüyebilir mi ?

Kızlar bat 2 gun kaldi bu ay cok umutluyum dum ama sancilar basladi akinti var gene olmadi harelde ben genede yarin test ypicam her zaman ki gibi sizde adet sancisi cok cektiniz mi umutlanayim mi

Benim olmadı onu da belirtiyim de, ne zamandır girmiyodum foruma, neyse artık başka sefere :))

Merhaba bayanlar. Adetim 3 gun gecikti ancak idarar ile gebelk testi yaptm bugn negatif offf nie adet olmadm ozaman:KK1:

Benimde dun adet olmam gerekiyodu hatta one gelmesini dusunursek 4-5 gun once olmam gerekiyodu ama cuma gunu dayanamayip kan testi yaptirdim we negatf cikti bende haliyle olmadi dedim benim normalde adetten once goguste hicbsi olmaz bu ay uclari cok hassaslasti kasik agrim hep sagda oldu hala da oluo ara ara midem hep yandi gaz cok oldu basim agridi belkide hepsi psikolojik :) su an fena adet agrim war patlayack gibi inanmiorum testten dolayi oldguna ama bakalim kismet haktan hayirlisi..

Benimde dun adet olmam gerekiyodu hatta one gelmesini dusunursek 4-5 gun once olmam gerekiyodu ama cuma gunu dayanamayip kan testi yaptirdim we negatf cikti bende haliyle olmadi dedim benim normalde adetten once goguste hicbsi olmaz bu ay uclari cok hassaslasti kasik agrim hep sagda oldu hala da oluo ara ara midem hep yandi gaz cok oldu basim agridi belkide hepsi psikolojik :) su an fena adet agrim war patlayack gibi inanmiorum testten dolayi oldguna ama bakalim kismet haktan hayirlisi..
İnş hamişsindir başka belirti varmı

İnş hamişsindir başka belirti varmı
Insallah :) rabbim isteyen herkese nasip eylesin akintim oluo 2-3 gundur hep islaklik hissediorum tamam oldum diorum ama yok daha gelen giden ilk gebeligimdede benzer belirtiler yasamistim ama o negatif benim umudumu kaybettirdi

Insallah :) rabbim isteyen herkese nasip eylesin akintim oluo 2-3 gundur hep islaklik hissediorum tamam oldum diorum ama yok daha gelen giden ilk gebeligimdede benzer belirtiler yasamistim ama o negatif benim umudumu kaybettirdi
Gec döllenme olmuşsa cıkmaz kan testi yaptır bence

merhaba arkadaşlar yarın adet olmam gerek adetimin gelişini göğüs ve bel ağrımdan anlardım. karnımda sadece şişlik var göğüslerimde ağrı yok belimde hafiften ağrıyor sizce hamile miyim ?

birde arkadaşlar ben idrar yolları enfeksiyonu nedeni ile acile gittim idrar testi yaptılar ama intihap var dedi hamile olsam ordada belli olurdu deil mi ?

canım o ay adet oldun mu

Back