- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesin sanırım :) kaç gün geçmiştiKizlar bugün test yaptim sonuc bu yardmci olur musunuz hamile miyim
6 gün gecmisti :)hamilesin sanırım :) kaç gün geçmişti
kan testi de yaptır canım yarın,derğerlerini görmüş olursun6 gün gecmisti :)
Benimde son üç gün bat tarihine ..Benim ayaklarım çok üşüyor anlamadım yaz günü
İnş hamişsindir başka belirti varmıBenimde dun adet olmam gerekiyodu hatta one gelmesini dusunursek 4-5 gun once olmam gerekiyodu ama cuma gunu dayanamayip kan testi yaptirdim we negatf cikti bende haliyle olmadi dedim benim normalde adetten once goguste hicbsi olmaz bu ay uclari cok hassaslasti kasik agrim hep sagda oldu hala da oluo ara ara midem hep yandi gaz cok oldu basim agridi belkide hepsi psikolojik :) su an fena adet agrim war patlayack gibi inanmiorum testten dolayi oldguna ama bakalim kismet haktan hayirlisi..
Insallah :) rabbim isteyen herkese nasip eylesin akintim oluo 2-3 gundur hep islaklik hissediorum tamam oldum diorum ama yok daha gelen giden ilk gebeligimdede benzer belirtiler yasamistim ama o negatif benim umudumu kaybettirdiİnş hamişsindir başka belirti varmı
Gec döllenme olmuşsa cıkmaz kan testi yaptır benceInsallah :) rabbim isteyen herkese nasip eylesin akintim oluo 2-3 gundur hep islaklik hissediorum tamam oldum diorum ama yok daha gelen giden ilk gebeligimdede benzer belirtiler yasamistim ama o negatif benim umudumu kaybettirdi
Ama o yaptirdigimda kan testiydi negatf cikti bide ben bu ay asilama oldum hani iliski olmadi gec dollenme yine olurmukiGec döllenme olmuşsa cıkmaz kan testi yaptır bence
Ozaman stresten olabilir ins hamis haberlerini aliriz canimAma o yaptirdigimda kan testiydi negatf cikti bide ben bu ay asilama oldum hani iliski olmadi gec dollenme yine olurmuki
Insallah tesekkurler :)Ozaman stresten olabilir ins hamis haberlerini aliriz canim
canım o ay adet oldun muBenimde dun adet olmam gerekiyodu hatta one gelmesini dusunursek 4-5 gun once olmam gerekiyodu ama cuma gunu dayanamayip kan testi yaptirdim we negatf cikti bende haliyle olmadi dedim benim normalde adetten once goguste hicbsi olmaz bu ay uclari cok hassaslasti kasik agrim hep sagda oldu hala da oluo ara ara midem hep yandi gaz cok oldu basim agridi belkide hepsi psikolojik :) su an fena adet agrim war patlayack gibi inanmiorum testten dolayi oldguna ama bakalim kismet haktan hayirlisi..