mrb arkadaşlar ben aranıza yeni geldim 3 hafta önce 25 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim daha 21 yaşındayım allahım bu yaştan sorada böle bi acı yaşatmasın bize dilerim ama çok acı bi olay bebeğimin eşyaları ewdeyken şu an toprak altında olmasına dayanamıo insan ama allahtan gelio işte bunada çok şükür onu sanki görmüş gibi çok özlüyorum bana göstermediler hiç ömrüm boyuncada merak edicem şimdi ikinci bebeği düşünüyorum ama vicdan azabımda var sanki ne çabuk unutuldum dicek oğlum gibi napcağımı bilmiyorum
Yüce Rabbim sabır versin gerçekten. çok zor yaşamayan bilmez. nasıl dayanılır nasıl yaşarım bu halde nefes alamıyorum diyor insan. yüreğimdeki ateş hiç sönmüyor boğazımdaki düğüm burnumun direği sızlıyor her seferinde kızımı düşündüğümde... kelime tarifsiz bu acıya
evliliğimin ilk başlarında daha erken diye düşündük daha sonra istedik olmayınca doktora gittik rahim filmi çekti 2 ay sonra hipotroit olduğumu öğrendim ilaç kullanmaya başladım 4 ay sonra troitim normale döndü ama hala hamile kalamıyordum yaz sonunda aşılama için tedaviye başlamaya karar verdik eşimle ve o ay bütün ümidimi kesmişken inanamadım hamileydim, ve hayatımın en mutlu 6 ayını geçirdim. herşey yolunda devam ederken 23+3 de bir damla kanla herşey alt üst oldu. doğum başladı ve durdurulamadı. minik kızım dünyaya geldi minikcikti ve minik kızım beni bırakıp gitti... çiçekli elbiseler yerine toprağına çiçekler dikiyorum artık. yüzü elleri gözümün önünden gitmiyor. ama en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah Allahım sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip eder.. hepimize isteyen herkese inşallah
şimdi dışarda yağmur yağıyoya ben zannediorum o üşüo daha 2 aylık hamileyken annelik hissi ya işte yağmurlu bi gündü gene çok üşüodum gidip oğluma bebek battaniyesi aldım sakladım sanki o battaniyeyi alınca oüşümicekti her doktora gidişimde doktor iyi sağlıklı diyince oğluma hediye alırdım dişlerini kaşıma şeyine kadar almıştım ben bilmezdimki öle paketinde kalcaklar ben o hastaneden yalnız gelicem öle bir yerdeyimki ölsen ölünmüo kalsan kalınmıo çok özledimm gece çok tekme atardı şimdi bazen gene oynuo zannediorum rüyalarıma gelio geceleri gökyüzüne bkıorum ben oğluşuma iyi geceler diorum annen seni çokk sewio diorum dayanamıorum ama genede hamileliklerimde kokusu var her gece sarılıp uyuyodum kokluod
um ama olmuo oğlum yok işte yokkk gitmişşş yokkk annesinin içi boş kocaman bi taş bıraktın yerine oğlum taşıyamıorummm
Merhaba sizler yıllar önce yaşamışsınız halende aklınıza geliyordur kayıplarınız ama ben daha 1 ay önce 14 subatta sevgililer gününde yaşadım 14 subat 2016. Yıkıldığım bittiğim gündü. Ayın 11 inde amniyosentez yaptırmıştım. Yaş riski vardı 41 yaşındayım. 1 kızım var ,16 yaşında o kardeşi özlemiyle yanıyordu bizde deneyelim dedik ve ilk denemede hamile kalmıştım. Başta kabullenemedik ama zamanla alışmıştık. 12 haftada doktor %70 kız demişti isim bile koymuştuk. Onu öyle çok seviyorduk ki planlar bile yapmaya başlamıştık. 17 haftada kontrole gittiğimizde %100 erkek dedi doktor o gün sadece pipisini göstermişti bize. Eşim o kadar sevindiki telefona çekti görüntüsünü herkese gösterdi artık oğluşumuz olacaktı. Neden bilmiyorum bende çok seviyordum oğluşumu. Artık hayaller kuruyor kocaman delikanlı yapıyorduk oğluşumuzu. Eşim ismini verecekti ona bende küçüklükten beri istedğim ismi. Çok zor geçti hamileliğim haftalarca hastalandım derken bulantılar son 1 aydır rahattım. 20. Haftaya girmiştik. Ayrıntılı ultrason yaptırmak için radyologa gittm. Doktor bir sıkıntı yok ama en kıda zamanda amniyosentez yaptır burada zihinsel problemler görünmez dedi. Bende o gün doktoruma gittim ama sonuçlar ertesi güm bilgisayara yansırmış. Yarın gel dedi. Randevulu çalışıyordu ama beni aradan alacaktı. Ertesi gün gittim riskli ameliyattaymış o gün olmadı ertesi gün gittiö o gün çalışmıyormuş. Derken perşembe ulaştım doktora. Amniyosentez olmak istiyorum ne dersiniz dedim bende yaptırdım ben karışmam dedi. Bende bugün yaptırabilir miyiz dedim. Müsait değildi ama kabul etti. Kendisi yaptı amniyosentezi. O gün eve geldim ertesi günde dinlendim cumartesi 11 e kadar yataktaydım ama kasıklarımdaki baskıdan uyuyamadım. Sabah eşime benim keyfim yok dedim hemen hastaneye gidelim dedi. Gittim ki ateşim 38,5 olmuş birde kasılmalar var hemen ilaç tedavisine başladılar ama ateş düşmüyor crp 60 olmuş o gece daha rahat yattım. Sabah doktorları iyiyim diyecektim. Lavaboya gitmek için ayağa kalktım ki suyum boşaldı. Bebeğimin gideceğini anlamıştım. Ateşim 40 a çıktı soğuk kompres ilaçlar işe yaramadı vr doktor o kötü haberi verdi ya sen ya o dedi. Mecburen kanul ettim. Sumi sancı verdiler. Yaşadıklarımı bir Allah birde ben bilirim 10 saat sancı çektim sonra zorla normal doğum yaptırarak aldılar. Görmedim bebeğimi eşim görmüş çokta üzüldü kocamanmış bütün herşeyi belliymiş bildiğin bebek gibiydi dedi. 10 gün hastanede kaldım ama acılarım gün geçtikçe çoğaldı karnımdaki hareketlerini özlüyorum ultrason görüntülerini gözümün önünden gitmiyor. Amniyosentez kimseye tavsiye etmiyorum. İnternette araştırfım amniyosentez sonrası bebek ölümüyle ilgili birşey bulamadım. Şans işte bana denk geldi. Ne olur sizde dikkatli olun. En kısa zamanda yine istiyorum bebek. Oğluöum yerini dolduramaz ama gözyaşlarımın dinmesi için hamile kalmam gerekli. Allahım inş. İsteyen herkese verir sağlıklı sıhhatli.şimdi dışarda yağmur yağıyoya ben zannediorum o üşüo daha 2 aylık hamileyken annelik hissi ya işte yağmurlu bi gündü gene çok üşüodum gidip oğluma bebek battaniyesi aldım sakladım sanki o battaniyeyi alınca oüşümicekti her doktora gidişimde doktor iyi sağlıklı diyince oğluma hediye alırdım dişlerini kaşıma şeyine kadar almıştım ben bilmezdimki öle paketinde kalcaklar ben o hastaneden yalnız gelicem öle bir yerdeyimki ölsen ölünmüo kalsan kalınmıo çok özledimm gece çok tekme atardı şimdi bazen gene oynuo zannediorum rüyalarıma gelio geceleri gökyüzüne bkıorum ben oğluşuma iyi geceler diorum annen seni çokk sewio diorum dayanamıorum ama genede hamileliklerimde kokusu var her gece sarılıp uyuyodum kokluodum ama olmuo oğlum yok işte yokkk gitmişşş yokkk annesinin içi boş kocaman bi taş bıraktın yerine oğlum taşıyamıorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?