Çocuk Hastalıkları Erken doğum nedeniyle küvezde olan bebeğim küvezde...dualariniza ihtiyacim var.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allah yardımcınız olsun canım Sen anneliği 1-0 önde başlıyorsun . Onun için en güçlü olmak gereken zaman.

cok sukur yagmurcum atlattiniz
rabbim bundan sonra hep guzel ve saglikli gunler gecirmenizi nasip eder insallah
sanki daha dun gibi burda tedavinin nasil gittigini korkularini heyecanlarini bizlerle paylasmistin
ve simdi yavrun kucaginda
rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli bebekler nasip etsin insallah
iclerindede bana

senağlamasenağlamasenağlama
mutluluktan ağlıyorum canım benım rabbım onu sana bagısladıı öpüyorum ıkınızıde allah nazarlardan saklasınn

ohh şimdi bebeğinle tadını çıkar süpper bır haber bu mutlu huzurlu yıllar bebişinle Allah bız bekleyenlerın yardımcısı olsun şımdıde......

Maşallah Yağmurcum, hikayenizi yeni okudum.bebeğinin küvezde kaldığını okurken.Kucağına alabildiğini görünce çok sevindim.Allah sağlık mutluluk versin hepinize.Hayırlı bir ömrü olur inşallah.
Zaman ne çabuk geçmiş değil mi.

yagmurcum gozun aydın canım allah bır daha hıc ayırmasın ınsallah yavrunla senı...hepımızın evlatlarına saglık sıhat versın rabbım..

yağmur çok geçmiş olsun şu an bebeğin umarım iyidir bende çok korktum erken doğumdan ama çok şukur olmadı benimde bugün 37 ye başladım umarım sağsağlim kucağıma alırım :Saruboceq:

Selam arkadaşlar......Yazdıklarınızı okumak o kadar heyecanlıki öyle yürekli öyle güzel şeyler yazıyosunuzki inanın okumak çok büyük bi mutluluk veriyor....Bozulan moralim anında düzeliyor kendimi yalnız hissetmiyorum en önemlisi arkamda gerçekten dost biçok arkadaşım olduğunu biliyorum......Sık sık giremesemde sizler beni yalnız bırakmayın nolur yazdığınız iki satıra gerçekten çok ihtiyacım var.....

Oğluşum Kaan'ımın hala sarılığı geçmedi bu arada bugün yine konrtolümüz vardı 12.4 çıktı sarılık değeri moralim tekrar bozuldu....Çarşamba tekrar test yapılcak yavrumun topukları delik deşik oldu bi görseniz...Ne yapayım bilemiyorum dr. sık sık emzir dedi sadece emziriyorum ama çıktığından beri hala düşmedi sarılığı....Kilosu iyi bugün tartıldı 2900 gr ....Küvezde 2400 e düşmüştü eve çıkınca biraz toparlandı çok şükür....İnşallah sarılığıda geçer dua edin nolur belki normal ama ben çok endişeliyim işte....Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin inşallah......

Doğum yapacak olan beklemede olan arkadaşlarada ayrıca dua ediyorum rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah tüm anne adaylarımzı.....

Hepinize sevgiler,öpüldünüz............

yağmurcum allah bebişine bu mubarek ğünlerde sağlık versin canım üzülme düşer benim ilk oğlumda sarılığı 20 deydi herkez emzir dedi sonra başka dr ra gittim tavsiye üzerine bana sütünü 3 kesicem mama verdi inanmassın meğerki benim sütümden düşmüyomuş 3 sütü kesince geçti sarılığı sonra yine tuttu tabi ğöğsümü işallah kızımda çıkmaz sarılık ama her bebekte çıkıyo ne yapıcan allah sağlık versin sen ayakta sağlam durki bebişin sana htiyacı var kendine iyi bak bebişinede

allahim su mübarek günlerde yüzüne güler ve sariligida bir an önce gecer benim oglumda sarilik olmustu genelde bebeklerde olur ondan fazla endiselenme. cok cok gecmis olsun allahim onu sana bagislasin dualarimiz seninle

çok geçmiş olsun arkadaşım...doğar doğmaz bebişlerimizin sarılığı biz anneleri mahvediyor...bende kızımda çok çektim sarılığı baya sürdü ve dr uzamış sarılık teşhisi koydu.derhal mama takviyesine başladı.inan en son 14.6 olan sarılık 4 gün sonra 9.8 e düştü...sen hiç moralini bozma ve içini karartma bunların hepsi olup geçiyo bi de üstüne çok kısa bi sürede unutuluyo...sen bebişinle iyi vakit geçirmeye ve ona bol bol kilo aldırmaya bak...

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah yavrun sağlığına kavuşur tez zamanda şu mübarek günde yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah

Selam arkadaşlar.....internet bağlantısında sorun olduğu için uzun süre yazmadım....Bebişimin sarılığı 16 ya çıktı bu arada moralim çok bozuk dr. yenidoğan sarılığı bir,birbuçuk ay sürebilir tehlikeli değil dedi ama ben çok endişeliyim....Mamaya başladık diye yazmış biçok arkadaş bu hafta gittiğimde doktora özellikle sorucam mamaya başlasak nasıl olur diye....Yada sormadan versemmi acaba nasıl olur bilemiyorum.....Bide gaz sancısı var oğluşumun ne yapsam ne versem faydası olmuyor....Bi atlatsak şu günleri başka dileğim yok Allahtan.....

allah yardımcınız olsun .işallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur minik yavrunuz mamayı vermeden önce doktora sorsanız daha iyi olur çörek otu kaynatıp vermeyi denedinizmi gazıı için.

canım allahım yardımcın olsun şu mibarek ay yüzüne baksın inş. bebegine kavuşursun sag saglim bilirim bu durumu benimd ebebgim kuvezde allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin yarabbim........ amin...

canım allahım yardımcın olsun şu mibarek ay yüzüne baksın inş. bebegine kavuşursun sag saglim bilirim bu durumu benimd ebebgim kuvezde allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin yarabbim........ amin...

Canım rabbim yardımcın olsun bebeğim küvezde demişsin yanlış anlamadıysam inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebişin.....Neden küvezde yazmamışsın merak ettim ...Bizde az önce geldik hastaneden sarılığımız 17 ye çıkmış tekrar küveze alma ihtimalleri var ne yapacağımızı şaşırmış bi haldeyiz...Rabbim bu mübarek günlerin hatırına meleklerimize sağlık sıhhat verir inşallah....

Bebek gazı için çörek otu demiş arkadaş ama gerçekten faydası olurmu yani doktora sormam gerekirmi kullanmadan bilemedim....Bi başka arkadaşda bugün naneyle kuru dutu kaynatıp ver gaza birebir dedi ama bilemiyorum...Yinede denemekte fayda var ....Etkili olursa sonucu sizlerede yazarım....Herkese sevgiler.........

Geçmiş olsun yağmurcum inşallah bebeğin tez zamanda sağlığına kavuşur.Allah kimseye evladının hastalığını göstermesin.

Geçmiş olsun yağmurcum inşallah bebeğin tez zamanda sağlığına kavuşur.Allah kimseye evladının hastalığını göstermesin.

Canım benim çok sağol ....Şu sarılığımız geçsin başka bişey istemiyoruz inan....Sen nasılsın canım bebişi bayağı büyütmüşsün bu arada sağlığın iyidir inşallah nasıl gidiyo hamilelik?....

canım sür sorunun yoksa bol bol emzir....bizim emzirmekle düştü...gaz sorunu biz de de var..zinco damla kullanmaya başladı...sanki daha iyi...kıvranmaları bişraz azaldı ağlaması da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…