• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Erken doğum nedeniyle küvezde olan bebeğim küvezde...dualariniza ihtiyacim var.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
herşey düzelecek annesi üzülme emi
bende hemşireyim 25 haftalık bebekler hatta daha küçükleri çıkıyor küvezlerden
35 haftalık bebeğin de kendine gelecek üzülme biraz sabır
bebeğini yakında kollarına alman dileğiylea.s.

Yagmurcum gecmıs olsun..Allah bır an once saglıklı bır sekılde bebısını kucagına almayı nasıp etsın sana.ne kadar uzuldugunu tahmın edebılıyorum:çok üzgünüm:ınsallah bugunlerde gecıcek..Allahım sen kımseyı evladıyla sınama yarabbım....:Saruboceq:

Dualarımız minik bebişinle canım... Allahın izniyle birkaç gün güç topladıktan sonra çıkacaktır yoğun bakımdan... Sen kendine iyi bak ve güçlü ol... Bebeğini kucağına aldığında çok fazla güce ve enerjiye ihtiyacın olacak...
:nazar::nazar:

Ben girişte başliği okurken bile tüylerim diken diken oldu allah meleğine yardim etsin. Benim doktorumda 35.haftada gelse %99 hiç problem olmaz demişti. Bence bebeğine enerjin geçiyor olumlu ve pozitif ol zor zamanlar annesi

canım çok geçmiş olsun güçlü olmalısın kendine dikkat et sen sağlıklı olki yarın bebişine lazım olacaksın moralini yüksek tut Allahın izniyle inşaal iyleşirde biran önce kavuşursun bu arada sütünü sağıyorsun dimi bak bi profösörden duydum en iyi süt yapan şey taze yeşil üzümmüş öyleden önce bir avuç öyleden sonra bir avuç herkeze söylüyorum akrabalarımdan bizzat deneyen var süper işe yarıyor unutma bunu uykuna yemene içmene dikkat et. biliyorum söylemesi kolay diyceksin ama güçlü olmak zorundasın annesin çünki bak görürsün en kısa zamanda iyleşip kucapında olacak bebeğin. Rabbim bebeğine uzun sağlıklı ömür verir inşallah amin Duanı eksik etme ayetel kürsi , yasin ,elham, kulhi oku bol bol salavat getir yasin bilmiyorsan bilen birisi bebeğinin başında okusun .. yasin-i şerif kuranın kalbidir hastanın başında okunursa şifa bulur diyor bir hadisi şerifte......... sağlıkla kal.

ALLAH acil şifalar versin canım. Üzme kendini elbette bu dediğim kolay değil fakat anneler güçlü olur. Benim arkadaşım 5 aylık doğum etmişti.küvöze koydular yavruyu. Şuan o minicik bebek benim boyumda oldu maşallah.. ALLAH ın yardımıyla bebişini kollarına alırsın canım..

Allah yardımcın olsun canım..
Rabbim bebeğini sana bağışlasın..
Dualarımız seninle biraz sabır güçlü olmaya çalış canım.

Allah yardımcın olsun,acil şifalar versin canım.Umarım bir an önce yavrunu kucağına alırsın....

allah kolaylıklar ve sabırlar versin canım bebeişin en kısa zamanda sağlıklı birşekilde çıkar ve kucağına alırsın inşallah hepimizin duaları seninle ve bebişinle allaha hep dua et yardım iste annelerin duaları kabul olurmuş hem 5 gün olmuş hayata tutunmaya başlamış bile maşallah allah devamını getirsin inşallah

canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun benim kardeşimi 38 haftalıkken sezeryanla aldılar buna rağmen 5 gün küvözde kaldı çünkü boyu uzun olduğu için akciğerlerine bacaklar baskı yapmış solunum yetersizliği çekiyordu ama sağ salim çıktı küvözden senin bebeğinde çıkacak inşallah moralini bozma doğum haftası büyük bir bebek ayrıca sarılık 40 haftalık doğanlarda bile oluyor ümidini yitirme sakın tahmin edebiliyorum çok zor bir durum Allah bir an önce bebişini kollarına almayı nasip etsin şu mubarek günde dualarım sizinle

cok gecmıs olsun ama ben ınanıyorumkı bebısde annesı gıbı ınatcı ve en kısa zamanda toparlanıp annesının kucagına evıne gelecektır sen hıc uzulme bebısınle beraber allahım sana uzun omurler nasıp etsın tabı babasıda sızle olsun :nazar::nazar::Saruboceq:dualarım sızınle cnm

canım çok geçmiş olsun...allahım inş. en kısa zamanda kucağınada almayı nasip eder..bende biliyomusun bilmem ama 17 temmuzda bebeğimin kalp atışları yüksek diye ve doğum başladı diye acilen sezeryana aalınmıştım benim bebeğim 34 haftalıktı....24 gün yaşam savaşı verdi ama kurtulamadı ...inş senin bebeğin en kısa zamanda çıkar canım aralarında 1 hafta var benle aynı gün ikizler e doğum yaptı bir kadın onun bebekleride 35 haftalıktı 15 günde taburcu oldular sağsalim şekilde..sende bol bol dua et annesi aklına kötü şeyler getirme ...sütünü sağ sakla bebeğinin sütüne ihtiyacı var yakın zamanda beslemeye başlarlar....dularımdasın canım..allah yardımcın olsun...

Cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda mujdeli haberini verirsin bizlere Rabbim yavrunuzu saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah guzel haberlerini bekliyoruz canim

:Saruboceq: :Saruboceq:dualarımız seninle canım bebğinini kucağına alamamanın ne demek oldugunu bilirim ama sürekli dua et allahım insallah sizlere bağıslar bebeğinizi :Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun en kısa sürede meleğini kucağına almayı nasip etsin rabbim amin:Saruboceq:
Hiç sıkma canını üzülme bebeciğin maaşallah 35 haftalıkmış rabbim kuvvet ve sağlık versin bir an önce meleğini kucağına alırsın inşallah:nazar:

Selam arkadaşlar ....Eylül annesiydim ama 17 Ağustos pazar günü suyumun aniden gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım.....doğumumu sezeryanla yaptığımdan dolayı hala ağrılarım var....Bebeğim 35+0 haftalıkken doğduğu için akciğerleri tam gelişmediğinden doğar doğmaz yeni doğan yoğun bakım ünitesine aldılar....5 gün oldu ve ben hala meleğimi kucağıma alamadım....Anne olduğumu bile hissedemedim daha......Dua edin nolur rabbim bebeğime dayanma gücü versin .....soluk alamadığı yetmezmiş gibi bide sarılık oldu .....Sütümü bile veremedim daha damardan besleniyor.....elim kolum kalkmaz oldu inanın ne gecem kaldı ne gündüzüm.....Allahım kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin......Bütün melekleri korusun rabbim......bebeklerimizi bize bağışlasın......

canım ne olur kuvvetli olki meleğin senden pozitif güç alsın..sen ne mücadeleler sonucu kavuştun meleğine inşallah Allahın izniylede hiç bişey olmayacak meleğine ve kucağına alacağın günüde göreceksin.DUALARIMIZ SENİNLE...

Back