Bebekten kan alma olayı nasıl canını yakar insanın bilirim canım.Benim de ilk kızımda bir buçuk aylıkken kan almak için her tarafını delik deşik etmişler,ben hastanede kriz geçirmiştim.Yavrum ağlamaktan öyle yorgun düşmüştü ki artık acıdan ve ağlamaktan uyuşmuştu.Çok iyi bilen birinin alması lazım.Sizin bir de sarılık ve erken doğum sorununuz var tabi ama allah şifasını verir bebişini korur inşallah.
Gerçekten zor günler geçiriyo insan yavrusu hastaysa eğer.Yanında sana destek olacak biri annen mesala vardır umarım.Aksi halde daha da zor.Allah acil şifalar versin canım.[/QU
Haklısın canım gerçekten çok zor ancak yaşayan bilir.....Yanımda eşimden başka kimse yok malesef annem yanımdaydı yarı kırkımızı çıkarınca memlekete döndü ramazan olunca çok kalamadı gurbette olunca böyle oluyo malesef......Oğlum iyi olsunda yalnız olmayada razıyım inan.....Rabbim yardımcımız olsun artık ne diyelim .....
benim bebegimdende kan aldılar kaçkere damar yolalrını degiştirdiler ilaç veriiken belinden su aldılar.. ayak topugundan hergün kan aldılar kan şekerine bakmak için.. minicik yavrular nasıl acı çektiler ama çok şükür iyi oldu şimdii inş. kucagımada alırımda dahada rahat ederis allahım herkese yardım etsin bu konuda..
yagmurcum canim bebegin kac kilo dogdu?
arkadaşım bebeğine allah şifalar versin bizimkide yattı sarılıktan 1 gün sarılığı 21 yükselmişti şimdi son ölçtürdüğümüzde 14 çıktı şükürler olsun ki çok değil dedi dr,rum yine ölçtürücez cuma günü seni anlıyorum o yüzden anne olmak böyle bişi işte fedakarlık istiyo allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin sen kendini üzmeki sütün bol bol gelsin bebişine hepinizin bebişlerini öptül kızımla
yağmurcum tabi seni anlıcam kızım toplam üç gün kaldı küvezde doğum sırasında nefes prklemi yaşadığı için 2 gün 1 günde sarılık için yattı yavrum evini bilemedi ilk günler biliyomusun bana şerbet ver dediler geçer dr,ruma söyledim sakın verme dedi bende vermedim benimde 11 deydi çıktığımızda küvezden sonra yine 14.2 ye yükselmiş bende bu sefer dinlemedim belki iyi olur diye verdim şimdi sarılığı yok gibi duruyo ama yarında vericem bakalım cumaya ölçtürücem kaç çıkacak zaten bunu bana söylüyende amarikada oturuyo orda doktorlar veriyomuş şerbeti sarılık olunca bebeğimi yatırdıklarında eve boş dönünce ağladım hüngür hüngür çok zor tabi alışınca şimdi renği iyi galiba şerbet iyi geliyo gerçekten ben cuma günü ölçtürünce ne kadar çıktığını yazarım topiğe seninde oluşun çok tatlı zaten çirkin bebek yok onlar melekler daha
canım çok geçmiş olsun.benim bebişimde 10 günlük sarılık başlangıcı vardı ilk ölçtürdüğümde 9.8 di 2 gün sonra tekrar gittik 10 olmuştu doktor 15 olursa yükeslirse getirin dedi. şimdi normal çok şükür ayağından iki defa kan aldılar odada kalamadım gözlerim doldu. o ağlarken içim parçalandı. ilk doğduğunda şekerli su verdiler. bide doktor sürekli emzir dedi. şimdi iyiçok şükür inş. tekrar artmaz tekrar dayanamam ağlamasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?