Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar ....Az önce hastaneden geldim sevincimden inanın yerimde duramıyorum hemen sizlere yazmak istedim......
Anlatmadan önce desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum öyle güzel şeyler yazmışsınızki iyiki varsınız ya ....Rabbim hepimizin bebeklerini korusun hepimize sağlık sıhhat versin kimsenin gözünü yaşlı bırakmasın inşallah......
Dün hastaneye gittiğimde bebişimin heryeri alerji gibi olmuştu gözleri hala bantlıydı küvezin içine azda olsa oksijen vermeye devam ediyolardı çok moralim bozuldu öyle görünce eve kendimi zor attım geceden beri gözüme uyku girmedi ağladım durdum.....
Neyseki sütüm biraz arttı bu arada moralim bozuktu ama yememe daha doğrusu içtiklerime çok dikkat ettim gece kalktım sağdım sabah sağdım gitmeden sağdım bir biberon oldu çok şükür.....
Bugün hastaneye gittiğimde Allahıma çok şükür bebeğimi gayet iyi gördüm....Küvezin içindeki oksijeni tamamen kapatmışlar , sarılık için verdikleri ışınıda kesmişler vucudundaki alerjilerde geçmiş( ışınlardan oluyomuş o) süt yetiştiremiyoruz beslenmesi gayet iyi dedi hemşireler.....Öyle mutlu oldumki bu seferde mutluluğumdan ağlamaya başaldım......Çok yaramaz dedi hemşire sabaha kadar hareket etti mızıklanıp durdu dedi hemşire başından hiç ayrılamadım....Ona bile sevindim olsun dedim yaramaz olsun ben razıyım tek sağlıklı olsunda.....Yalancı meme verdik ama almıyo süt istiyo dediler sütüme baktı bu şişe yetmez bu gece mama alın dediler....Mama alıp bıraktık sütümün bittiği yerde vericekler artık...
Uça uça geldik eve dua edip duruyorum yarın kelebeğimi kucağıma alabileyim diye....Kutlama yapalım demişsiniz inşallah can arkadaşlarım benim hemen sizlerle paylaşıcam zaten...
Öyle hazırlıksız yakalandıkki odası bile gelmedi daha bu ay sonuna gelecek şimdilik bi park yatak aldık gecelri onda yatırıcam gündüzleri odasında inşallah....Rabbim inşallah gözümde bırakmaz.....
4 yılın sonunda ne tedavilerle elde ettim ben onu bilen arkadaşlar biliyo hamileliğimde çok zor oldu dolayısyla....Bebişime can veren rabbim inşallah direnme gücüde verirde sağlıkla kucağıma alırım artık......
Hepinize tekrar tekrar teşekkür edip sevgilerimi gönderiyorum....Sağlıcakla kalın.....
Selam arkadaşlar ....Merakla beklediğinizi biliyorum ama inanın hastaneye gelip gitmekten gelen gidenle ilgilenmekten bilgisayar başına bir türlü oturamadım....
Bebişimi yani oğluşum Kaan'ımı dün hastaneden çıkardık çok şükür.....Aslında pazartesi demişlerdi ama doktor bir iki gün anneye ve kıyafetlerine alışması lazım dedi...Birkaç gün mama saatlerine beni küveze alıp emzirmemi istediler eğer bebek anne göğsünü almazsa çıkaramayız dediler...Çok şükürki bebişim göğsümü hemen aldı şapı şupur emdi durdu doktorunu utandırdı yani....Küvezde olduğu için çıplaktı bir iki gün kıyafatleriyle yatırp kaldırdılar onada uyum sağladı aslan oğlum ve nihayet dün kucağımıza verip artık gidebilirsiniz dediler.....
Şu an size duygularımı ve mutluluğumu ifade edecek kelime bulamıyorum...Dünden beri yavrumla koyun koyuna yatıyoruz sabaha kadar seyrettim durdum bi damla uyku uyumadım....Öyle akıllıki teyzeleri hiç ağlamadı sabaha kadar mışıl mışıl uyudu....Şimdide kucağımda sağını solunu seyredip duruyor....İnanılmaz bi güzellik söylerlerdide inanmazdım rabbim olmayan herkese versin inşallah....
Neyse arkadaşlar ben birazdan tekrar gelirim oğluşumu emzirmeye gidiyorum....Herkese sevgiler..........hihoyyyt
Selam arkadaşlar ....Merakla beklediğinizi biliyorum ama inanın hastaneye gelip gitmekten gelen gidenle ilgilenmekten bilgisayar başına bir türlü oturamadım....
Bebişimi yani oğluşum Kaan'ımı dün hastaneden çıkardık çok şükür.....Aslında pazartesi demişlerdi ama doktor bir iki gün anneye ve kıyafetlerine alışması lazım dedi...Birkaç gün mama saatlerine beni küveze alıp emzirmemi istediler eğer bebek anne göğsünü almazsa çıkaramayız dediler...Çok şükürki bebişim göğsümü hemen aldı şapı şupur emdi durdu doktorunu utandırdı yani....Küvezde olduğu için çıplaktı bir iki gün kıyafatleriyle yatırp kaldırdılar onada uyum sağladı aslan oğlum ve nihayet dün kucağımıza verip artık gidebilirsiniz dediler.....
Şu an size duygularımı ve mutluluğumu ifade edecek kelime bulamıyorum...Dünden beri yavrumla koyun koyuna yatıyoruz sabaha kadar seyrettim durdum bi damla uyku uyumadım....Öyle akıllıki teyzeleri hiç ağlamadı sabaha kadar mışıl mışıl uyudu....Şimdide kucağımda sağını solunu seyredip duruyor....İnanılmaz bi güzellik söylerlerdide inanmazdım rabbim olmayan herkese versin inşallah....
Neyse arkadaşlar ben birazdan tekrar gelirim oğluşumu emzirmeye gidiyorum....Herkese sevgiler..........hihoyyyt