Çocuk Hastalıkları Erken doğum nedeniyle küvezde olan bebeğim küvezde...dualariniza ihtiyacim var.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
yagmurcum durumun iyiye gitmesine cok sevindim
masallah yavruna
kendini guzel toplamis
insallah en kisa zamanda saglikla yuvasina gelir yavrun

yazdıklarını okuyunca tuylerım dıken dıken oldu cok duygulandım.allah ins bebegıne saglıklı uzun ömur verır.benım kızımda 8. ayın ılk haftası dogdu dr yasamaz dedı sabaha kadar %50 sans verdı kuvesde 2gun kaldı cıktı ama ömrumun yarısı gıttı cok kotu bısı senı anlıyorum cnm.umarım en kısa zamanda kucagında evınde olur.emın ol muthıs bısı allahın bı mucızesı bu bebekler:)

canım gözün aydın bak ne güzel herşey yoluna girmiş..en kısa zamanda inş. bebeşinle beraber evine döneceksin...a.s

canım çok sevindim yazmıştım ama belki görememişsindir tekrar yazıyorum sütü en çok arttıran şey taze yeşil üzümdür öğleden önce bir avuç öğleden sonra bir avuç yiyceksin sakın ihmal etme gerçekten çok işe yarıyor. Rabbim acil şifalar versin bir daha üzüntü yaşatmasın. amin

bitanem ben ekim annesiyim bizim ekim annelerinden belki okumuşsundur diamond nicki arkadasimizin bebeği 1300 kiloyla 29 haftada doğdu onuda duyduk iyiye gidiyormuş üzülme bir tanem inanki düzelir seninki 35 haftada doğmuş haftasi çok aşağida değil ki nitekim senin haftandan az olanlarin bebişleri bile iyi duruma gidiyor allah hepinizin yardimcisi olsun bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz insallah en kisa zamanda

yagmur25 canım bebeğin hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyelim geçsin gitsin. Bak ne güzel kendini toplamaya da başlamış, çok sevindim valla.
İnşallah en kısa zamanda kucağına da alırsın geçer herşey. Kendine de dikkat et bu arada. Dikişlerin falan geçti mi? Kendini de ihmalk etme canım. Ve pozitif düşün ki sütün de çoğalsın. Her şey psikolojik unutma...
Bye

gercekten çok ama çok sevindim bebişinin iyi olmasına canım allah en kısa zamanda kucagına almayı nasip eder de sen doyurursun yavrunu.o da olacaktır inlşallah sen hep iyi şeyler düşün iyi olsun. kuzucun. .....

canım geçmiş olsun.en kısa zamanda iyi haberlerini almayı bekliyoruz.allah bebişini sana bağışlasın.

Selam arkadaşlar ....Merakla beklediğinizi biliyorum ama inanın hastaneye gelip gitmekten gelen gidenle ilgilenmekten bilgisayar başına bir türlü oturamadım....

Bebişimi yani oğluşum Kaan'ımı dün hastaneden çıkardık çok şükür.....Aslında pazartesi demişlerdi ama doktor bir iki gün anneye ve kıyafetlerine alışması lazım dedi...Birkaç gün mama saatlerine beni küveze alıp emzirmemi istediler eğer bebek anne göğsünü almazsa çıkaramayız dediler...Çok şükürki bebişim göğsümü hemen aldı şapı şupur emdi durdu doktorunu utandırdı yani....Küvezde olduğu için çıplaktı bir iki gün kıyafatleriyle yatırp kaldırdılar onada uyum sağladı aslan oğlum ve nihayet dün kucağımıza verip artık gidebilirsiniz dediler.....

Şu an size duygularımı ve mutluluğumu ifade edecek kelime bulamıyorum...Dünden beri yavrumla koyun koyuna yatıyoruz sabaha kadar seyrettim durdum bi damla uyku uyumadım....Öyle akıllıki teyzeleri hiç ağlamadı sabaha kadar mışıl mışıl uyudu....Şimdide kucağımda sağını solunu seyredip duruyor....İnanılmaz bi güzellik söylerlerdide inanmazdım rabbim olmayan herkese versin inşallah....

Neyse arkadaşlar ben birazdan tekrar gelirim oğluşumu emzirmeye gidiyorum....Herkese sevgiler..........hihoyyyt

yağmurcum çok şükür Allaha.. bebeğini yuvanıza getirdiniz sağlıkla..
çok çok sevindim canım .. Rabbim,bundan böyle hiiiç ayırmasın seni bebeğinden..
birlikte sağlıklı mutlu upuzun ömürler nasip etsin size..
kaan ı öp kokla bizim için de
kaydirigubbakcemile2

yağmurcuğum gözün aydın bu güzel haberi aldığım için ben de çok sevindim benim yaşadıklarımı sen de yaşıyorsun tek tek inşallah bebeğin her zaman böyle akıllı ve uslu olur da seni üzmez canım

Yağmur çok sevindim inan canım ya gördünmü oğlunu Allah ın izniyle kollarına aldın şükürler olsun şuan yanında inşallah bizede nasip olsun bu güzel duyguyu yaşamak,sana ve bebişine mutlu ve sağlıklı günler dilerim,kendine ve bebişe çok iyi bak canımhihoyyythihoyyyt

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.

Maşallah çokk sevindim canım gözün aydın, bundan sonra sağlıkla büyür inşallah, oh mis kokuyodur o şimdi doya doya kokla miniği, Allah analı babalı büyütsün canım

çok şükürr allah analı babnalı buyutsun kaan bebek iyiki doğdunn allahım bizide günümüz gelince kurtarsın kucağını kimsenın boş bırakmasın

canı üzülme demek kolay belki ama ne olur üzülme iniacını koru dilerim en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın hem doğan her bebekten 6 sı sarılık oluyo senin bebeğin de anne sütü alamadığı için sarılık kaçınılmaz.unutma sütün kesilebilir daha olumlu düşünmeye çalış dualarımız sizinle. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…