• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken dogum durumu olanlar varsa yardimci olabilir mi?

diaadi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
9
1
16
Konya
Merhaba hamileligimin 34. Haftasindayim 5 dk da bir kasilmalarim oldu ve hastanede 1 gece kaldim serum takildi ve igne yapildi. Doktorum magnezyum verdi ve dinleniceksin dedi. Ayrica idrar yolu enfeksiyonum var hamileligimin basindan beri bir turlu gecmedi. En azindan 36. Haftayi gecireyim diye dua ediyorum. Bu durumu yasayanlar varsa bilgi verebilir mi?

Son düzenleme:
Merhaba hamileligimin 34. Haftasindayim 5 dk da bir kasilmalarim oldu ve hastanede 1 gece kaldim serum takildi ve igne yapildi. Doktorum magnezyum verdi ve dinleniceksin dedi. Ayrica idrar yolu enfeksiyonum var hamileligimin basindan beri bir turlu gecmedi. En azindan 36. Haftayi gecireyim diye dua ediyorum. Bu durumu yasayanlar varsa bilgi verebilir mi?

öncelikle hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inş. benimki senin durumundan biraz farklıydı. 35 haftalıkkken üzerime kan vurmuştu. büyük bi korkuyla doktora gitmiştim .doktora muayene olana kadar kan kesilmişti bile .muayene oldum ,bunun ya erken doğum yapacaksın yada rahmin kendini doğuma hazırlıyor . demişti. birde ''ne yap ne et önümüzdeki 2 hafta boyunca sakın doğurma'' demişti . sanki benim elimdeydi . o 2 hafta boyunca sürekli dinlendim ve tekrar doktora gittim. herşey yolunda bir sorun yok dedi. eve geldim içim rahatlamıştı. sonraki sabah 15 dakikada bir su gelmeye başladı. şok oldum . tekrar doktora gittim ve beni doğuma aldı. 37hafta 4 günlük doğum yaptım. çok şükür o iki hafta içinde doğurmadım:)))

Cok gecmis olsun cok zor bir durum gercekten o beklerken ki stres yetiyor. Ama sag salim almissin kucagina insallah benimde su durum biterde bebisimi kucagima alirim.

Destedeste birde doktor magnezyum verdi bana da surekli yat dedi sureyi uzatiyor mu bunlar gercekten?

Back