Erken boşalmaya çözüm bulanlar

benmarian

Her şey seninle güzel ❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
727
1.984
29
Eşimde erken boşalma var her yolu denedik ama bir türlü düzelmiyor defalarca doktora gittik her şey normal bir sorun yok seninki psikolojik diyor doktorlar önerdikleri ilaçları kremleri vs. kullandık ama sonuç değişmiyor bir yol deneyip başarılı olanlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen

Eşimde erken boşalma var her yolu denedik ama bir türlü düzelmiyor defalarca doktora gittik her şey normal bir sorun yok seninki psikolojik diyor doktorlar önerdikleri ilaçları kremleri vs. kullandık ama sonuç değişmiyor bir yol deneyip başarılı olanlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen

Bizde evliliğin ilk 1 ayı falan olmuştu. Boşalacağını söyleyince yada ben farkedince şakayla karışık biraz sert bir tokat atıyordum yüzüne, bir sersemliyordu noluyor be ne vuruyorsun falan diyordu, ufak bir tartışma yaşıyorduk bizimkisi fıss sönüyordu o esnada dikkate dağılımı sebebiyle, sonra yine devam ediyorduk. Ben böyle böyle 10 dakka uzatmıştım. Ama dikkat edin bir kavgaya sebebiyet vermek istemem. Her erkek bir değil çünkü bizim iletişimimiz sürekli esprilidir vurma itme çok olur günlük hayatta :)))

Ilişki esnasında rutin hayattan bahsedin seks değil de normal günlük hayat dan bahsedin benim eşim erken boşalırdı ama şuan 7 aylık evliyiz 20 dakika sürüyor konuşmadan dahi olsa ama ilk zamanlar böyle konuştura konuştura bu sureyi yarim saate çıkardığımızı biliyoruz deneyin derim

Ilişki esnasında rutin hayattan bahsedin seks değil de normal günlük hayat dan bahsedin benim eşim erken boşalırdı ama şuan 7 aylık evliyiz 20 dakika sürüyor konuşmadan dahi olsa ama ilk zamanlar böyle konuştura konuştura bu sureyi yarim saate çıkardığımızı biliyoruz deneyin derim
Mesajınızı okuyunca acaba ne konuşulur ki o esnada diye bir düşündüm de 'yarın akşam ne pişirsem acaba bamya yermisin' gibi bir diyalog belirdi kafamda :KK70:

Bizde evliliğin ilk 1 ayı falan olmuştu. Boşalacağını söyleyince yada ben farkedince şakayla karışık biraz sert bir tokat atıyordum yüzüne, bir sersemliyordu noluyor be ne vuruyorsun falan diyordu, ufak bir tartışma yaşıyorduk bizimkisi fıss sönüyordu o esnada dikkate dağılımı sebebiyle, sonra yine devam ediyorduk. Ben böyle böyle 10 dakka uzatmıştım. Ama dikkat edin bir kavgaya sebebiyet vermek istemem. Her erkek bir değil çünkü bizim iletişimimiz sürekli esprilidir vurma itme çok olur günlük hayatta :)))
Başka türlü de olsa dikkatini dağıtacağım deneyeceğim 😀 teşekkür ederim. Bir yerde okumuştum ilişkiden önce 3 defa deneyin dördüncüde birleşmeyi yapın yazıyordu siz kaç defa aynı şeyi tekrarlıyordunuz acaba

Tam boşlacağı zaman mı konuşmaya geçersiniz

Ne kadar zamanınızı aldı düzelmesi

Ne kadar sürdü peki tam olarak düzelmesi

Ne kadar sürdü peki tam olarak düzelmesi

Yani evliliğin ilk ayı çok sık ilişki yaşıyorduk, İlk zamanlar erken boşalma oluyordu Ama sık ilişki yaşamak ile alakası yok. Daha sonra tecrübe kazandıkça birbirimizi tanıdıkça cinsellik rutin bir şeymiş gibi gelmeye başlayınca kendini kontrol etmeyi öğrendi. Ben ne zaman söylersem veya hazır olursam o zaman boşalıyor.
Yalnız şöyle de bir şey var bazı erkekler erken boşaldıktan sonra keyfini aldığı için bırakıp uyuyormuş. Ben böyle bir şey için asla yatağa girmem soyunmam bile. Eşim tamam kendini kontrol edebiliyor ama eğer erken boşalırsa bile bunu problem etmiyorum çünkü 2. bazen 3. sefer yapıyoruz ve bunlar genelde daha zor ve Efor sarf etmesi gerekiyor uzun oluyor yani. İlkinde erken boşaldığı için umursamıyorum çünkü dönüp uyumuyor. Devam ediyor, Ben ne zaman tamam dersem o zaman bitiriyoruz, sonuç iki tarafta tatmin oluyor. Kısaca erkeğin bencil olmaması hatta önce kadınını düşünmesi en önemli etken.

X