- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.085
- Konu Sahibi Namutenahii
Artık dayanamıyorum
Aşağıda bahsedeceğim şeyler için öncelikle özür dilerim eğer üslubum uygunsuz olursa.
Ben 2 sene vajinismus ile mücadele ettim
Eşimle yaklaşık 5 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var
eşimin düşüncesine göre ilk cinsel birleşmede 1 dakikada boşalması normal. İkincide süre uzar diyor, evet uzuyor ama ikincisi için çok uğraşıyorum ve kendisi 1 kez boşaldığı için rahatlamış oluyor bir nevi ve muhabbeti gevşiyor hemen, gündelik sıradan şeyler konuşmaya başlıyor, daha ben 1 dakikalık yarım bırakılmış haldeyken.
erken boşaldığını asla kabul etmiyor, ben vücudumu tanıyorum uzun süre ilişki yaşamayınca ilki böyle kısa olur diyor.
uzun süre ilişki yaşamayınca dediği süre de 3 gün.
ben tamam diyorum kabullenip ikincisine odaklanıyorum
ama ikisi arasında boş boş konuşmaya başlıyor
yemeği fazla kaçırdım şişmişim felan gibi olayla alakasız şeyler mesela.
Artık dayanamadım söyledim, ben 2 sene bunun için mi mücadele ettim 1 dakika resmen bu bana yetmiyor ikincisi için de modumuzu korumuyorsun hemen boş laflar ediyorsun dedim
Ve gerçekten bunun bi problem olduğunun bile farkında değilmiş şok oldu
Sonuç olarak sabretmeyen suçlu ben oldum
sana artık nasıl dokunucam demeye başladı
Şimdi iyice erken boşalacak bittim ben
Aşağıda bahsedeceğim şeyler için öncelikle özür dilerim eğer üslubum uygunsuz olursa.
Ben 2 sene vajinismus ile mücadele ettim
Eşimle yaklaşık 5 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var
eşimin düşüncesine göre ilk cinsel birleşmede 1 dakikada boşalması normal. İkincide süre uzar diyor, evet uzuyor ama ikincisi için çok uğraşıyorum ve kendisi 1 kez boşaldığı için rahatlamış oluyor bir nevi ve muhabbeti gevşiyor hemen, gündelik sıradan şeyler konuşmaya başlıyor, daha ben 1 dakikalık yarım bırakılmış haldeyken.
erken boşaldığını asla kabul etmiyor, ben vücudumu tanıyorum uzun süre ilişki yaşamayınca ilki böyle kısa olur diyor.
uzun süre ilişki yaşamayınca dediği süre de 3 gün.
ben tamam diyorum kabullenip ikincisine odaklanıyorum
ama ikisi arasında boş boş konuşmaya başlıyor
yemeği fazla kaçırdım şişmişim felan gibi olayla alakasız şeyler mesela.
Artık dayanamadım söyledim, ben 2 sene bunun için mi mücadele ettim 1 dakika resmen bu bana yetmiyor ikincisi için de modumuzu korumuyorsun hemen boş laflar ediyorsun dedim
Ve gerçekten bunun bi problem olduğunun bile farkında değilmiş şok oldu
Sonuç olarak sabretmeyen suçlu ben oldum
sana artık nasıl dokunucam demeye başladı
Şimdi iyice erken boşalacak bittim ben
Son düzenleme: