Üzülme canım bende adet oldum 4. günüm bende üzüldüm ama vardır bi hayır çok da düşmemek gerekiyor üstüne düştükçe olmuyor çünküBen adet oldum malesef çok Üzgünüm
Üzülme belki üstüne görmedirBen adet oldum malesef çok Üzgünüm
Beyin oyun oynuyor resmen.Üzülme canım bende adet oldum 4. günüm bende üzüldüm ama vardır bi hayır çok da düşmemek gerekiyor üstüne düştükçe olmuyor çünkü
31 inde yumurtlama olduysa en az 6 gün sonra reaksiyone girer31inde canım telefondaki uygulamaya göre
Yok canım malesef normal adetÜzülme belki üstüne görmedir
Testde hayalet çizgi vardı neticede
31 inde yumurtlama olduysa en az 6 gün sonra reaksiyone girer
Vu kadar erken olmaz
Birde telefondakilere bakma
Belki bu ay yumurtlamadın belkide başka bir gün yumurtladın?
Bilemezsin
Ovülasyon testi yapsaydın keşke
O kesin sonuç canım
Aynen canım iki günde bir çok iyi fikir de işte sperm kalitesi de önemli nokta.Canım ben temmuzda hamile kaldım zaten tuttu telefondaki program ama boş gebelikti, yeniden deniyorum bakalım, 2 günde bir olursa zaten tutar diyor doktorlar
Tühhh yaaaYok canım malesef normal adet
Aynen canım iki günde bir çok iyi fikir de işte sperm kalitesi de önemli nokta.
İnşallah tutarda sende hamiş kalırsın :)
Yok canım şöyle kiİnşallah canım kaliteye hiç baktırmadık ama boş gebelik olduğunda doktorlara danışmıştık, sanmıyorum kalitesiz spermle hamile kalmak çok zor dedi
Bilmiyorum canım. Zaten kaç saati r düşün düşün ağlıyorum hemde deli gibi, çooook Üzgünüm. Kendimi TutamıyorumTühhh yaaa
Ama hayalet çizgi neden oldu :/
Tubacım naptın canım. İyi misinBilmiyorum canım. Zaten kaç saati r düşün düşün ağlıyorum hemde deli gibi, çooook Üzgünüm. Kendimi Tutamıyorum
merhaba canım ne yaptın merak ettim :)ne demek kuzum dur bak sayfası bu linki de atayım https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/laboquick-10-adet-gebelik-testi-324390463
enemmmmm :)) kız yollaaaaa bana daa yok ne bozugu ikisi bir bozuk olmazzzzz
İlk on dk ka da ki hali bu tabi onları dört beş saat sonra çektim beklediği için öyle oldularenemmmmm :)) kız yollaaaaa bana daa yok ne bozugu ikisi bir bozuk olmazzzzz
3-4 damla yazıyor ama 3 damla yapıyorum bencanım sen idrarı fazlamı damlatıyosun? dağılmış
3-4 damla yazıyor ama 3 damla yapıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?