ERKEN BELİRTİLER

Canım göğüs şişliklerini fazla dikkate alma
Göğüs ucuna bak
Çevresindeki halka genişledimi?
Göğüs ucun karardı mı ona bak.
Lekelenmeler var mı veya akıntı?
Genişlemiş ama kararma yok lekelenme de yok akıntıda normal yani göğüslerim aşırı derecede acıyor

Chester15 olabilir dikkat et kendine
Ağır kaldırma sakın yat dinlen bol bol. 3 gün içinde temizlik yapma fazla kendini yoracak şekilde
İnşallah güzel haberlerini alırız canım
Kasık ağrısı falan var mı
İdrar rengine de bak.

Aaa nasıl olur şaşırdım
GELde o şaşkınlığı bana sor.
Göğüslerim dolgun. Göğüs ucum karardı
Sol kasığıma batmalar oluyor halen.
Karnımda da şişlik inmeyince, ki normalde çok zayıf insanım. Şüphelendim. Dün evde son test vardı bi yapıyım dedim ama alay ediyorum kendimle. Sonra kafamı bi çevirdim, yüzümde aptal bir gülümseme oldu :)
Sonra şaşı gözlerle bi dha bi daha baktım. Her halde halisülasyon görüyorum dedim :)

Evet canım her an adet olacak gibi sancım var yok yapmıyorum bişi idrar rengim çok olmamakla birlikte koyulaşmış ayrıca sabahları birkaç gündür başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum bulantım da oluyor inşallah vardır bebek 1,5 yıldır bekliyoruz

Ama iki çizgi var. Peki kan testini ne zaman yaptın

KIYAMAm... Rabbim inşallah evlat hasretini dindirr inşallahhhhhhh hepimizin kucağı boş kalmaz. Bende 7 aylık evliyim daha. Ama başından beri istiyoruz. Bir düşük oldu bende. O yüzden ikiye üçe katlandı evlat hasreti

Benimde evleneli 1,5 yıl oldu o zamandan beri bekliyoruz amin canım hayırlısıyla olsun bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…