Aaa nasıl olur şaşırdımAMa kan değerim “0”
Genişlemiş ama kararma yok lekelenme de yok akıntıda normal yani göğüslerim aşırı derecede acıyorCanım göğüs şişliklerini fazla dikkate alma
Göğüs ucuna bak
Çevresindeki halka genişledimi?
Göğüs ucun karardı mı ona bak.
Lekelenmeler var mı veya akıntı?
Bebeğin hayırlı olsun canım
Yok kalbini ferah tut. Allah mucize yaratacak eminim :)Inşallah çıkar da sevincjm tam olur. Şimdi arada kaldım var mı yok mu diye
GELde o şaşkınlığı bana sor.Aaa nasıl olur şaşırdım
Canim.Yok kalbini ferah tut. Allah mucize yaratacak eminim :)
NASIl değişik mesela? Fark neInşallah canım. Benim belirtiler değişik sanki
Canim.
Evet canım her an adet olacak gibi sancım var yok yapmıyorum bişi idrar rengim çok olmamakla birlikte koyulaşmış ayrıca sabahları birkaç gündür başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum bulantım da oluyor inşallah vardır bebek 1,5 yıldır bekliyoruzChester15 olabilir dikkat et kendine
Ağır kaldırma sakın yat dinlen bol bol. 3 gün içinde temizlik yapma fazla kendini yoracak şekilde
İnşallah güzel haberlerini alırız canım
Kasık ağrısı falan var mı
İdrar rengine de bak.
GELde o şaşkınlığı bana sor.
Göğüslerim dolgun. Göğüs ucum karardı
Sol kasığıma batmalar oluyor halen.
Karnımda da şişlik inmeyince, ki normalde çok zayıf insanım. Şüphelendim. Dün evde son test vardı bi yapıyım dedim ama alay ediyorum kendimle. Sonra kafamı bi çevirdim, yüzümde aptal bir gülümseme oldu :)
Sonra şaşı gözlerle bi dha bi daha baktım. Her halde halisülasyon görüyorum dedim :)[/QUOTE
KIYAMAm... Rabbim inşallah evlat hasretini dindirr inşallahhhhhhh hepimizin kucağı boş kalmaz. Bende 7 aylık evliyim daha. Ama başından beri istiyoruz. Bir düşük oldu bende. O yüzden ikiye üçe katlandı evlat hasretiEvet canım her an adet olacak gibi sancım var yok yapmıyorum bişi idrar rengim çok olmamakla birlikte koyulaşmış ayrıca sabahları birkaç gündür başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum bulantım da oluyor inşallah vardır bebek 1,5 yıldır bekliyoruz
Benimde evleneli 1,5 yıl oldu o zamandan beri bekliyoruz amin canım hayırlısıyla olsun bebeklerimizKIYAMAm... Rabbim inşallah evlat hasretini dindirr inşallahhhhhhh hepimizin kucağı boş kalmaz. Bende 7 aylık evliyim daha. Ama başından beri istiyoruz. Bir düşük oldu bende. O yüzden ikiye üçe katlandı evlat hasreti
AMİnnn inşallah canımBenimde evleneli 1,5 yıl oldu o zamandan beri bekliyoruz amin canım hayırlısıyla olsun bebeklerimiz
İnşallah canım fırsat bulup alabilirsem yaparımAMİnnn inşallah canım
Yarın erken gebelik testi yapsana
Hassas oluyor onlar daha iyi
Ohhhh ne güzel :)Kızlar ben bugun de adet olmadım bugün test yapmadım yarın tekrar deniycem
İnşallah senden de güzel haberler alırız canımİnşallah canım fırsat bulup alabilirsem yaparım
İnşallah totemin tutar canım :)evet canım totem yapıyoz :)
İnşallah totemin tutar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?