Ya bugün ki testim aynı böyleydi T öizgisi daha kırmızı idi. Seninde böyle çıkarkuzum sence benim değer kaç o zaman testime göre :)
bu arada hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin kuzum çok sevindim :)
tabi ki ediyorum burda o kadar bayan varki dert ortağı hepsine bir bir dua ediyorum .. :)CAnımmmm etmez miyim birde düşük yapmıştım ben 6 haftalık. O yüzden çok iyi anlıyorum. Nokur Allaha sizde dua edin umudunuzu yitirmeyin yeter :) Rabbim en güzelini vereceği için bekletiyor buna inanın :)
Bu siteyi açanlardan Allah razı olsun gözüm ablalık yapıyoruz bazdn birbirimize :) o kadar iyi oluyor ki.tabi ki ediyorum burda o kadar bayan varki dert ortağı hepsine bir bir dua ediyorum .. :)
Ya bugün ki testim aynı böyleydi T öizgisi daha kırmızı idi. Seninde böyle çıkar
Haftaya cuma git bence doktora direk keseyi görürsün :))
Naz bana yardim etsen etsen sen ddersin lutfen cevap yaz bana 3ay once dushuk yapdim 2gelim 15gun gecikti idrar testlerinde cikmiyor bugun kan testi yaptim bir bakarmisinSabırsızlıkdan
Benim de bir önceki gebeliğim 3 gün geçtiğinde 16.4 çıkmıştı kimyasal gebelik miş.belki geç döllenme olabilir.
Bu arada 4 gün var bata test yaptım negatifBenim de bir önceki gebeliğim 3 gün geçtiğinde 16.4 çıkmıştı kimyasal gebelik miş.belki geç döllenme olabilir.
Bendede idrar testleri negatif kimyasal ne demek kurtaj filanmi yapiyorlar yoxsa kendiliyinden dushuyormu???ün var bata test yapt
Biyokimyasal deniyor hormon biraz yükseliyor adette 4-5 gün gecikme oluyor.sonra adetimiz geliyor ve vücut atıyor oluşmaya çalışan bebeği.bende ilk defa duydum.bir yakınımda da oldu 9 gün gecikti. Hormon yükseldi sonra herşey normale giriyor sıkıntı olmuyor.Bendede idrar testleri negatif kimyasal ne demek kurtaj filanmi yapiyorlar yoxsa kendiliyinden dushuyormu???
Bu arada benim idrar testi hafif belirgindi adet günü.Bendede idrar testleri negatif kimyasal ne demek kurtaj filanmi yapiyorlar yoxsa kendiliyinden dushuyormu???
Çokluk teşekkür ederim canım benimBu siteyi açanlardan Allah razı olsun gözüm ablalık yapıyoruz bazdn birbirimize :) o kadar iyi oluyor ki.
Çünkü isyana kalkmıyorsun bak aynı kadari yaşan milyonlar var diosun şükrediosun haline. Ayyy inşallah senindd haberini alırız canım benim :) sonraaa bağıra çağıraaa burda seviniriz senn içinde :)
Ayyy maşallahhkuzum sence benim değer kaç o zaman testime göre :)
bu arada hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin kuzum çok sevindim :)
15 den küçükse negatif ama yine kan ver bak bakalım yükselmişmi
Ayyy maşallahh
Canım naptın gittin mi hastahaneye :)
Hadi hayırlısı. Bende bugün gittim keselerimizi gördük haftayada kalp atışlarımızı duycaz :) tabi benim kalbim yerinden çıkmazsayarın gidiyorum canım :)
Cok teshekkur ederim canim hayla adet gormedim doktora gittim hormon testini yeniliyelim dedi odaki regle zamani test yaptirmak istiyorum shimdi degil ondan hicbishey yapmiyorum bekliyorum bakalim nolacak belkide ilaclardandir ya regl olacam yada hamish olacam bashka secim yok)))))))im türkiyede 10dan küçük ise negatif olur. Ablamın ki 7 idi iki gün sonra 20 oldu
Ahhh hadi inşallahh :) sonuç ne oldu şimdi :)Cok teshekkur ederim canim hayla adet gormedim doktora gittim hormon testini yeniliyelim dedi odaki regle zamani test yaptirmak istiyorum shimdi degil ondan hicbishey yapmiyorum bekliyorum bakalim nolacak belkide ilaclardandir ya regl olacam yada hamish olacam bashka secim yok)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?