Foto paylaş bizimle de :)bugün yine test yapıcam koyulaşmayı gözlemek için bakalım ne durumdayız :)
Hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto paylaş bizimle de :)bugün yine test yapıcam koyulaşmayı gözlemek için bakalım ne durumdayız :)
Foto paylaş bizimle de :)
Hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh
Ayyyy maşallahhh maşşallahhhböyle çıktı canım
Ayyyy maşallahhh maşşallahhh
Bizim yiğene bakar mısın :)
Adeti bile beklemeden kendini gösterdi :)
Ve normal 5 tl lik testlerde çıkıyor bu :)
Bak gördün mü hislerin kuvvetli imiş canım :)evet canım netten aldım tanesi 1 lira hatta :)
ama bayagı koyulaşmış değilmi dünden beri
adet gününe 6 var sanırım 5 kala kopkoyu olur bu test yarın
yumurtlamam 25 ocaktı maşallah ne kadar koyulaştı ilişkiden sonra 8. gün bugün
Bak gördün mü hislerin kuvvetli imiş canım :)
İnternetten nerden aldın canım? :)
Valla ben bütün paramı testlere veriyorum 1 tl çok ucuzmuş :)
AYy bedavaymış :)toplu aldım canım 10 tane gittigidiyor dan 10 laboquick gebelik testi 9.99 tl :)
AYy bedavaymış :)
Dur hemen siptiş vereyim bende.
Bulamadım o fiyata link atabilir misin :)al kuzum al hemde aynı gün kargo hemen geliyor
Bulamadım o fiyata link atabilir misin :)
Valla çok sevindirdin beni cuma cuma
Aşlahda seni sevindirsin inşallahhh canım :)
Inşallah yaaaOhhhh ne güzel :)
İnşallah olmazsında hamile haberlerini alırızzz
Maşallah yaaaa evet kesin hamissinböyle çıktı canım
Maşallah yaaaa evet kesin hamissin
Bende bugün test aldirttim ama yarın sabah testi deniycem, bir gun daha beklemek istiyorum. Belki adet olurum. O kadar kasık ağrısı var ki adet olacağım gibibana da öyle geliyor :) sen naptın kuzum?
Verdim sonundane demek kuzum dur bak sayfası bu linki de atayım https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/laboquick-10-adet-gebelik-testi-324390463
Canım ne zaman yumurtladın ki sen?Belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var, adete 12 gün var daha
Offf valla bu hafta inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)Bende bugün test aldirttim ama yarın sabah testi deniycem, bir gun daha beklemek istiyorum. Belki adet olurum. O kadar kasık ağrısı var ki adet olacağım gibi
Canım ne zaman yumurtladın ki sen?
Offf valla bu hafta inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)