Gebeliğe Hazırlık erkekte kadında sorun yok ama yine de hamile kalamayanlar neler yapıyosunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kan idrar ultrason da bakıldı hicbisi yok

Kızlar belli bi zamanı var demek ki elbette. Beklemek çok zor bir süreç ben de 5. Ayımda hamile kaldım ve dış gebelikle sonuçlandı ancak hamile olana kadar her ay görevmiş gibi birlikte oluyırduk eşimle ne zamanki o psikolojiden çıktım o ay hamile kaldım evet bizler için çok zor hele ki etrafımızdaki hamileleri görürken. Ancak dış gebelikten sonra anladım ki bi şeyi ne kadar çok istersen o kadar zor bi sınava tabi tututluyorsun çünkü ben bir an önce olsun derken dış gebelikten sonra 6 ay korunma süreci dedi dr. Şimdi sağlıklı olsun da diyorum zamanın da gelsin yeter. Çok şükür hiç birimizin bi problemi YÖK zamanı geldiğinde elbet bizim de olacak yalnızca bu düşüncelerden uzaklaşmaya çalışıp kendimizi teselli etmemiz gerekiyor rabbim hepimize bu süreçte yardımcı olsun inş tez zamanda herkes bebeklerini kucaklar

Nekadarda hıc bı sorun olmasada bız kafada 1 0 yenık hale dusuyoruz zaten bunu dusune dusune
Beyın baska turlu calısır hale gelıyor doğasına bıraksak olacak sankı...
Zamanı gelınce allah hayırlısını verır arkadaslar üzülmeyın
5 yılda gecse 10 yılda gecse yok sen hala cocuk sahıbı olmadın mı deselerde kendınızle barısın umursamayın mutsuz olmayın mutsuzda etmeyın
Belkı saglıgınız elverıssız bı zamanda hamıle kalıp saglıksız gebelık yasayacaktınız pekı sonucu degıstırebılcekmıydınız
Hayır. her gun uzulerek gune baslayacaktınız belkıde yanı bunlar bızım elemızde degıl,bunları yasamaktansa su an kı durumunuza sukurler olsun dıyın bız kadınlar bu durumlara cok ısyan ederz neler var goruyorsunuz şükredin...
Her yenı gun bi umudunuz var..

Mrb.arkadaslar.oncelikle iateyen herkese bebek nasip etsin.rabbim insallah.bende sizler gibi zamaninda cocuk isteyipde olmanyardanim.allaha sukur rabbim sonradan nasip etti hemde iki tane:)sizlerede faydam olsun diye anlatmak istiyorum.surekli nette gezip kadinlar klubunu okumuslugum cok olmusdur.oglum 3yasina geldiginde tekrardan bebek istedigim icin dr.a basvurmusdum.6 ay normal old.soyledi sonrasi icin klomen yimurta catlatici igne akliniza ne geliyosa yaptik.yine olmuyordu.esimde de bende sorun yokdu.dr.gezeken hsg filmi iatedi dr.teki cektirdik ki bendeymia problem.tuplerim tikaliydi.dr.sadece tup bebek olacaguni soyledi beni ne yapacagimizi hangi hast.gidecegimizi dusunurken o ay hamile kaldim.bir kizim oldu.hic sorun yok demeyin vakit uzatmadan hsg filmi cektirin derim.dr lar normal diyor beni 3 yil oyaladilar.bu filmi daha once cektirmis olsaydim.yapisiklida olsa acilirdi tup bebek bile olsa bu kadar vakit kaybetmezdim.bu arda sogan kurunude yapmiadim.umudunuzu kesmeyin.diger kizimdan sonra supriz bir hamileleik bile oldu simdi 3 tane var.yeterki dogru dr.ve tedavi olsun.tabii allahinda nasip etmeai cok onemli o ol demeden hicbirsey olmuyor ben tikali old.halde hamile kaldim.akrabamizin kizda evli 2 yildir cocugu olmuyorsu surekli film cektirmeai gerektini benimde basima geldini soyledim di lemedi.2 yil sonunda tuplerinin tikai old.ortaya cikti.umarim siLere faydam olmusdur.

Her iki tarafda sorun yoksa tek sorun çiftlerden birinin yada herikisinin de bu durumu takıntı haline getirip sürekli kendini strese sokmasıdır.
Ne zaman ilişki sadece zevk için yapılırsa ve o ay strese girilmezse o ay oluyor. Tecrübelerle sabit.

Bi arkadaşımın anneannesi hamile kalmak için kocakarı yöntemi söylemiş ve çok ise yarıyormuş. Denemekte zarar yok diye düşünüyorum arkadaşlar size kalmis tabi yine de. İlişkiden önce vajinanın içine rakı sürünce gebelik oluyormuş. Deneyen ve olumlu sonuç alan çok var demişti arkadaşım, hatta ablası da böyle hamile kalmisti, hamile kalamazsan bunu mutlaka dene demişti bana da ordan biliyorum. Ben şuan bebek düşünmüyorum ancak bu yöntem aklımda, denemekle bir şey kaybetmem. İsterseniz bir deneyin olur mu olur. Rabbim aratmasın ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canım tüplerin tıkalı olmasına karşı nasıl bi tedavi uygulanıyor sen ilaç tedavisimi gördün bu tarz durumlarda genellıkle tüp bebeğe yönlendirıyorlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…