• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık erkekte kadında sorun yok ama yine de hamile kalamayanlar neler yapıyosunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E hadi inşallah hislerimizde yanılmayız umarım:)
Burdan yazalım iyi haberleri bu bile motive ediyo.

İnşallah canım bugün çatlatma iğnesi vurulucam hayırlısıyla

hayırlısı olsun canım
No stres :)
Bu aşamalarda ki heyecanımızı umarım bebişlerimiz için de duyarız:)

kızlar sorun olmadığı halde 1 yıldır hamile kalamıyorum
nelere dikkat ediyorsunuz neler yapıyorsunuz?
bize dr çakşır suyunu önermişti eşim iki ay içti sabah akşam sulandırarak bir de keçi boynuzu yedi her gün iki ay sonra hamile kaldım. kendini bu düşünceden uzaklaştırmak çok zor aklıma geldikçe başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ben umarım en yakına zaman da hamile kalırsın.

Şu anda hamile misin?
Çakşır otu suyunu aldım ama eşim içmedi
Ben de zorlamaka istemedim akışına bıraktım
Faydası çok ama dimi öyle duydum

Ben evliliğimin 7. Ayında hamile kaldım ama neden oldu tam bilmediğim için o ara neler yaptıysam anlatayım. Bu arada ben de stres yapıyordum neden olmuyor diye o stres yenilemez bence baya güçlü çünkü. Ocak şubat arası eşimle mesir macunu yedik ikimiz de bir kavanoz bitirdik. Tabi yine olmadı bebiş. şubat adet bitimimden itibaren ovulasyon testi başladım yumurtlama günüm öncesi o gün sonrası hep ilişki yaşadırvan. bu arada eşimle beraber yaklaşık 1 hafta keçi boynuzu içtik ama onu çok fazla içemedik hamile olduğumu öğrendim bir de şu menengiç Türk kahvesi o ara çok içiyordum işte tam anlamıyla ne etkili oldu bilmiyorum bu yüzden mesir macunundan çok emin değilim çünkü o ayda bebek olmadı diğer ay en çok içtiğim menengiç Türk kahvesi idi keçi boynuzu yalnızca 1 hafta içebildik. Hani bir çare deneyin belki bir faydası olur. Allah tez zamanda isteyen herkese verir inşallah.

Şu anda hamile misin?
Çakşır otu suyunu aldım ama eşim içmedi
Ben de zorlamaka istemedim akışına bıraktım
Faydası çok ama dimi öyle duydum
2 şişe sonrasında hamile kaldım ancak dış gebelikle sonuçlandı. spremin akış hızını artıyormuş zaten eşimde faklılık oldu demişti. biz de bu ay tekrar başlıycaz. çay bardağının dörtte biri kadar ekleyip üzerine su ekliyoruz sabah aç karnına ve akşam yatarken içiyor. bence ilaç niyetine içsin farkı kendi de görür zaten. ayrıca isteğide artırıyor. ;)

İkna edemedim ya
Ben diyo içmem öyle şeyleri
Konuyu kesip attı
Acaba yemeğe içeceğe vs karıştırsam:)
var mı bilginiz

2 şişe sonrasında hamile kaldım ancak dış gebelikle sonuçlandı. spremin akış hızını artıyormuş zaten eşimde faklılık oldu demişti. biz de bu ay tekrar başlıycaz. çay bardağının dörtte biri kadar ekleyip üzerine su ekliyoruz sabah aç karnına ve akşam yatarken içiyor. bence ilaç niyetine içsin farkı kendi de görür zaten. ayrıca isteğide artırıyor. :KK66:
Caksir suyu nasil uygulanıyor nerden temin ettiniz keciboynuzundan daha mi etkili acaba ?

Özele gidiyorum bütün testlerimi yaptırdım hsg bile çektirdim herşeyim temiz çıktı eşiminde sperm sayısına bakıldı onunkide iyi.

Klomen çatlatma iğnesi vuruldum olmadı.Tekrar çatlatma vurukdum oda olmadı, nisan 21.22.23 menogon iğnesi vuruldum 21.28 femara kullandım bugün kontrole gittim salı gününe kadar femara kullan 28.29.30 menogon iğnesi verdi çarşamba çatlatma iğnesi vurulucam 6 tane yumurtam oluşmuş

Yumurtalara nasıl bakılıyor?

İkna edemedim ya
Ben diyo içmem öyle şeyleri
Konuyu kesip attı
Acaba yemeğe içeceğe vs karıştırsam:)
var mı bilginiz
Onu bilmiyorum canım ya ama biz üç arkadaş kullandık içimizde hamile kaldım vesile oldu yani belki Dr söyledi fln dersen içer :eğlence:

Bende ve eşimde hiç bir sorun olmadığı halde doktora gitneye başladım keçiboynuzu özü incir bamya krü denedim.

Vermeyen allah vermiyor bizker sadece hızlandırmaya çalışıyoruz o zamanı ama rabbim zamanını gününü kendi ayarlıyor nasibiyle bizlere yolluyor.

Allahım büyük bende 3 ken bu ay menogon iğnesi vurulup femara kullandım rabbim izin verirse bunlar işe yarayıp hamile kalırım inşallah

Caksir suyu nasil uygulanıyor nerden temin ettiniz keciboynuzundan daha mi etkili acaba ?
Canım aktarlarda var şimdi şöyle ki sabah aç karnına akşam da yatarken bir çay bardağının Forte biri kadar koyup üzerine su ekliyoruz ve eşin içiyor keçi boynuzu kaliteyi artırıyor çakşır suyu da ileri doğru gitmesini sağlıyor eşin kullandığında farkı anlar zaten daha istekli oluyorlar inş faydasını görürsün biz üç arkadaş. Gördük benimki dış gebelik oldu ama diğer arkafaslarinki gayet sağlıklı devam ediyor

Stres konusu o kadar çok gündemde ki bu tarz kürleri eşim kabul etmeyince onu strese sokacağım düşüncesiyle vazgeçiyorum tabi ben de strese giriyorum
Adetime 10 gün var ve şimdiden heyecan bastı
Napalım insanın elinde değil ya
Ve bu ay benim için son artık
aşılamaya gidicez

Stres konusu o kadar çok gündemde ki bu tarz kürleri eşim kabul etmeyince onu strese sokacağım düşüncesiyle vazgeçiyorum tabi ben de strese giriyorum
Adetime 10 gün var ve şimdiden heyecan bastı
Napalım insanın elinde değil ya
Ve bu ay benim için son artık
aşılamaya gidicez
Eşimde bazen beni strese sokma diyor hamile kalacak ben olduğum için en önemlisi benm duygularımeşine fazla yüz verme içsin ne var yan keçiboynuzunu kaynatıp içiriyorum ben 2 gn içirdin spermi daha güçlendirsin diye çatlatma iğnesi vuruldum

Sağolun kızlar allah büyük herşeyin bi sırası zamanı var demek
Ovulasyon günlerim geçti ve bekliyorum sadece
Kür için de son bir kez konuşurum yoksa kendi bilir valla halim kalmadı artık
Dua ediyorum her gece
Hamile kalmak için edilen duaları bilmiyorum ama sadece meryem suresini duydum

Canım aktarlarda var şimdi şöyle ki sabah aç karnına akşam da yatarken bir çay bardağının Forte biri kadar koyup üzerine su ekliyoruz ve eşin içiyor keçi boynuzu kaliteyi artırıyor çakşır suyu da ileri doğru gitmesini sağlıyor eşin kullandığında farkı anlar zaten daha istekli oluyorlar inş faydasını görürsün biz üç arkadaş. Gördük benimki dış gebelik oldu ama diğer arkafaslarinki gayet sağlıklı devam ediyor
Bu ay keciboynuzu incir uyguluyorum proxeed kullaniyor esim gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay olmazsa caksira baslicam teşekkürler bilgilendirme icin

Sağolun kızlar allah büyük herşeyin bi sırası zamanı var demek
Ovulasyon günlerim geçti ve bekliyorum sadece
Kür için de son bir kez konuşurum yoksa kendi bilir valla halim kalmadı artık
Dua ediyorum her gece
Hamile kalmak için edilen duaları bilmiyorum ama sadece meryem suresini duydum
Rabbi Hebli Minelsalihin

Canım ben adetim biter bitmez elimden geldiğince hergün ilişkiye giriyorum bazıları adetten 1 gün önce bile hamile kalıyor yumurtlama zamanı felan olmadığı halde.

Gün kaçırmadan devam et ne zaman tutacağı belli olmaz

Back