Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bize dr çakşır suyunu önermişti eşim iki ay içti sabah akşam sulandırarak bir de keçi boynuzu yedi her gün iki ay sonra hamile kaldım. kendini bu düşünceden uzaklaştırmak çok zor aklıma geldikçe başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ben umarım en yakına zaman da hamile kalırsın.kızlar sorun olmadığı halde 1 yıldır hamile kalamıyorum
nelere dikkat ediyorsunuz neler yapıyorsunuz?
2 şişe sonrasında hamile kaldım ancak dış gebelikle sonuçlandı. spremin akış hızını artıyormuş zaten eşimde faklılık oldu demişti. biz de bu ay tekrar başlıycaz. çay bardağının dörtte biri kadar ekleyip üzerine su ekliyoruz sabah aç karnına ve akşam yatarken içiyor. bence ilaç niyetine içsin farkı kendi de görür zaten. ayrıca isteğide artırıyor.Şu anda hamile misin?
Çakşır otu suyunu aldım ama eşim içmedi
Ben de zorlamaka istemedim akışına bıraktım
Faydası çok ama dimi öyle duydum
Caksir suyu nasil uygulanıyor nerden temin ettiniz keciboynuzundan daha mi etkili acaba ?2 şişe sonrasında hamile kaldım ancak dış gebelikle sonuçlandı. spremin akış hızını artıyormuş zaten eşimde faklılık oldu demişti. biz de bu ay tekrar başlıycaz. çay bardağının dörtte biri kadar ekleyip üzerine su ekliyoruz sabah aç karnına ve akşam yatarken içiyor. bence ilaç niyetine içsin farkı kendi de görür zaten. ayrıca isteğide artırıyor.![]()
Özele gidiyorum bütün testlerimi yaptırdım hsg bile çektirdim herşeyim temiz çıktı eşiminde sperm sayısına bakıldı onunkide iyi.
Klomen çatlatma iğnesi vuruldum olmadı.Tekrar çatlatma vurukdum oda olmadı, nisan 21.22.23 menogon iğnesi vuruldum 21.28 femara kullandım bugün kontrole gittim salı gününe kadar femara kullan 28.29.30 menogon iğnesi verdi çarşamba çatlatma iğnesi vurulucam 6 tane yumurtam oluşmuş
Alttan muaneyle bakıyorlar canımYumurtalara nasıl bakılıyor?
Onu bilmiyorum canım ya ama biz üç arkadaş kullandık içimizde hamile kaldım vesile oldu yani belki Dr söyledi fln dersen içerİkna edemedim ya
Ben diyo içmem öyle şeyleri
Konuyu kesip attı
Acaba yemeğe içeceğe vs karıştırsam:)
var mı bilginiz
Canım aktarlarda var şimdi şöyle ki sabah aç karnına akşam da yatarken bir çay bardağının Forte biri kadar koyup üzerine su ekliyoruz ve eşin içiyor keçi boynuzu kaliteyi artırıyor çakşır suyu da ileri doğru gitmesini sağlıyor eşin kullandığında farkı anlar zaten daha istekli oluyorlar inş faydasını görürsün biz üç arkadaş. Gördük benimki dış gebelik oldu ama diğer arkafaslarinki gayet sağlıklı devam ediyorCaksir suyu nasil uygulanıyor nerden temin ettiniz keciboynuzundan daha mi etkili acaba ?
Eşimde bazen beni strese sokma diyor hamile kalacak ben olduğum için en önemlisi benm duygularımeşine fazla yüz verme içsin ne var yan keçiboynuzunu kaynatıp içiriyorum ben 2 gn içirdin spermi daha güçlendirsin diye çatlatma iğnesi vuruldumStres konusu o kadar çok gündemde ki bu tarz kürleri eşim kabul etmeyince onu strese sokacağım düşüncesiyle vazgeçiyorum tabi ben de strese giriyorum
Adetime 10 gün var ve şimdiden heyecan bastı
Napalım insanın elinde değil ya
Ve bu ay benim için son artık
aşılamaya gidicez
bol bol dua et. Hamilelik için dualar var.kızlar sorun olmadığı halde 1 yıldır hamile kalamıyorum
nelere dikkat ediyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Bu ay keciboynuzu incir uyguluyorum proxeed kullaniyor esim gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay olmazsa caksira baslicam teşekkürler bilgilendirme icinCanım aktarlarda var şimdi şöyle ki sabah aç karnına akşam da yatarken bir çay bardağının Forte biri kadar koyup üzerine su ekliyoruz ve eşin içiyor keçi boynuzu kaliteyi artırıyor çakşır suyu da ileri doğru gitmesini sağlıyor eşin kullandığında farkı anlar zaten daha istekli oluyorlar inş faydasını görürsün biz üç arkadaş. Gördük benimki dış gebelik oldu ama diğer arkafaslarinki gayet sağlıklı devam ediyor
Rabbi Hebli MinelsalihinSağolun kızlar allah büyük herşeyin bi sırası zamanı var demek
Ovulasyon günlerim geçti ve bekliyorum sadece
Kür için de son bir kez konuşurum yoksa kendi bilir valla halim kalmadı artık
Dua ediyorum her gece
Hamile kalmak için edilen duaları bilmiyorum ama sadece meryem suresini duydum