Peki senin cevap yazdıgını görünce kocaman tebessüm etmemi ne yapacağız. İyiki varsın sabah ovü testi yaptım pozitif çıktı. Ondan mi etkilendim anlamıyorum ki. Şimdi kış çayı içiyoruz bulantı falan kalmadıBebişim bu kadar erken belirti olmaz sanırım ama biz her ay psikolojik olarak hamile olduğumuz için inanırım yani midenin bulandığına çünkü benim de bulanıyo
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 hamile kalamayanlar 🥹
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Afiyet olsun balım ben de sen yazınca gülerek okuyorum aile evinde olsam sevgilim var sanarlardı sen de iyi ki varsın bebişim oh afiyet olsun neden ovü testi yaptın çatladı mı diye mi cahilliğimi mazur görPeki senin cevap yazdıgını görünce kocaman tebessüm etmemi ne yapacağız. İyiki varsın sabah ovü testi yaptım pozitif çıktı. Ondan mi etkilendim anlamıyorum ki. Şimdi kış çayı içiyoruz bulantı falan kalmadı
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Evde fazladan 2 tane vardi bende bitsin de gözüm gormesin diye yaptım. Şimdi son 1 tane kaldı Şimdi ben bu geceyi doldurmaya gidioree. Sende bugece devam et derim. Reçetemde ben bugun ve yarini doldurup sonra boşa çıkıyorum. Tarihlerimiz ayni nasılsa devaaam yazdiğını bende yarım saat sonra goruyorum hale bak, insallah uyumadan görürsünAfiyet olsun balım ben de sen yazınca gülerek okuyorum aile evinde olsam sevgilim var sanarlardı sen de iyi ki varsın bebişim oh afiyet olsun neden ovü testi yaptın çatladı mı diye mi cahilliğimi mazur gör
- 31 Mart 2023
- 609
- 210
- 23
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyız hem erken gebelik testim var hem kaset daha 8 gün olmuş pozitif göreli ama 2 gün pozitif gördüm, göğsüm ağrıyor ama sanki her zamanki gibi başka da bir halt yok tüm sinirim bozulmaya başladı yine olmucak resmen resmen psikolojim.bozuldu
Ben yumurtalamadan 8 gün sonra erken gebelik testi ile öğrenmiştimYumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyız hem erken gebelik testim var hem kaset daha 8 gün olmuş pozitif göreli ama 2 gün pozitif gördüm, göğsüm ağrıyor ama sanki her zamanki gibi başka da bir halt yok tüm sinirim bozulmaya başladı yine olmucak resmen resmen psikolojim.bozuldu
- 31 Mart 2023
- 609
- 210
- 23
Peki hiç belirtiniz var mıydıBen yumurtalamadan 8 gün sonra erken gebelik testi ile öğrenmiştim
Evet canım vardı klasik regli olacakmisim gibi sancılar sirt ağrısı midemde karınca yürüyormuş gibi kaşıntı hissi koku hassasiyeti bazı kokular daha keskin ve midemi bulandırıyorduPeki hiç belirtiniz var mıydı
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Görmedim hayatım yaa valla biz gece değerlendiremedik üzüldüm şimdi artık bu gece olursa olur olmazsa yapcak bişey yokEvde fazladan 2 tane vardi bende bitsin de gözüm gormesin diye yaptım. Şimdi son 1 tane kaldı Şimdi ben bu geceyi doldurmaya gidioree. Sende bugece devam et derim. Reçetemde ben bugun ve yarini doldurup sonra boşa çıkıyorum. Tarihlerimiz ayni nasılsa devaaam yazdiğını bende yarım saat sonra goruyorum hale bak, insallah uyumadan görürsün
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Yumurtanın ne zaman çatladığı kesinse en kesin sonucu 14 gün sonra yani bat günü alırsın böyle stres olursun canım ama dayanmıyorsan regle iki gün kala falan yap bariYumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyız hem erken gebelik testim var hem kaset daha 8 gün olmuş pozitif göreli ama 2 gün pozitif gördüm, göğsüm ağrıyor ama sanki her zamanki gibi başka da bir halt yok tüm sinirim bozulmaya başladı yine olmucak resmen resmen
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
- 5 Aralık 2024
- 204
- 137
- 18
- 25
20 sn kuralını araştıracağım, bilgiler ve ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim, sayenizde rahatladım. dediğiniz gibi 3 ay falan geçsin eşimle beraber doktora gideriz, o bana sitres olma bende gelirim nolcak diyo ama kadınlık işte, duygularımız farklı. ufacık bir soru daha; boşaldıktan sonra 5 dk durabilirmiki acaba? küçülür muhtemelen. bikaç ilişki sonrası onuda söylerim bunaltmiyim arka arkaya.
- 1 Ağustos 2024
- 90
- 25
- 3
Merhabalar bende hikayemi anlatayım. Ben yaklaşık korunmasız 3 senedir deniyorum. İlk sene sonrası doktora gittik ama ikimizde çalıştığımız için doktorun dediği testleri yaptıramadık. 2 sene korunmasız olunca dedik bu sene tamamlayalım şu testleri. Sonrasında eşimde bir şey çıkmadı hatta sperm kalitesi baya iyi çıktı. Bende hormonlarda bir şey yok ama en son ki test olan hsg yi acıdan çektiremedim. Doktor tek tüpün açık yine olur, sıkıntı yok dedi. Sonra bi kere klomen+çatlatma iğnesi peşine aşılama oldum. O ay baya üstüne gittik. Sonrasında olmadı mens dönemimde tekrar doktora gittiğimde kapalı olan tarafta hemorajik kist gelişmiş bu ay boş geçelim dedi. Bende diğer ay anestezili hsg çekildim. Ancak doktor tüplerin açık bir sorun yok dedi. Bende bu ay saldım iyice. Darlandım her seferinde ilaç al, bir de ilaçlar yüzünde kist oluştu ağrı çektim. Şuan için bende sıkıntı yok sadece doktor kilo alımına dikkat et dedi rahmim kistleşmeye çok meyilliymiş, ona dikkat etmeye çalışıyorum
Spor yapıyorum düzenli. Acaba düşünüyorum bazen severek yediğim bazı şeyler mi engelliyor. Bir de burda okudum ilişki sonrası çıkmaması gerektiğini bizde genelde 1 dk durup çıkıyor. Bilemiyorum yani. Ay çok yazmışım sıkmamışımdır sizi umarım
Spor yapıyorum düzenli. Acaba düşünüyorum bazen severek yediğim bazı şeyler mi engelliyor. Bir de burda okudum ilişki sonrası çıkmaması gerektiğini bizde genelde 1 dk durup çıkıyor. Bilemiyorum yani. Ay çok yazmışım sıkmamışımdır sizi umarım
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Küçülmez belki istekli ol bir daha de boşaldıktan sonra beş dk dursa ne olacak ki 20 saniyede giden spermler gidiyo zaten20 sn kuralını araştıracağım, bilgiler ve ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim, sayenizde rahatladım. dediğiniz gibi 3 ay falan geçsin eşimle beraber doktora gideriz, o bana sitres olma bende gelirim nolcak diyo ama kadınlık işte, duygularımız farklı. ufacık bir soru daha; boşaldıktan sonra 5 dk durabilirmiki acaba? küçülür muhtemelen. bikaç ilişki sonrası onuda söylerim bunaltmiyim arka arkaya.
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Canım biz ne düşünürsek o etkiler veya etkilemez ben böyle düşünüyorum yani bu kür çok iyi gelecek diye o kürü deneyip çocuk sahibi olursak bu kür sayesinde oldu deriz ama bence tamamen plasebo kilo alımına pcos yüzünden mi dikkat etmeni söyledi pcos olanlar biraz bile kilo verince güzel sonuçlar almış diye duydum ne yiyorsun severek söyle de biz de yiyelim bu arada hsg çekilip üç ayda hamile kalan çok kişi var umarım onlardan biri de sen olursunMerhabalar bende hikayemi anlatayım. Ben yaklaşık korunmasız 3 senedir deniyorum. İlk sene sonrası doktora gittik ama ikimizde çalıştığımız için doktorun dediği testleri yaptıramadık. 2 sene korunmasız olunca dedik bu sene tamamlayalım şu testleri. Sonrasında eşimde bir şey çıkmadı hatta sperm kalitesi baya iyi çıktı. Bende hormonlarda bir şey yok ama en son ki test olan hsg yi acıdan çektiremedim. Doktor tek tüpün açık yine olur, sıkıntı yok dedi. Sonra bi kere klomen+çatlatma iğnesi peşine aşılama oldum. O ay baya üstüne gittik. Sonrasında olmadı mens dönemimde tekrar doktora gittiğimde kapalı olan tarafta hemorajik kist gelişmiş bu ay boş geçelim dedi. Bende diğer ay anestezili hsg çekildim. Ancak doktor tüplerin açık bir sorun yok dedi. Bende bu ay saldım iyice. Darlandım her seferinde ilaç al, bir de ilaçlar yüzünde kist oluştu ağrı çektim. Şuan için bende sıkıntı yok sadece doktor kilo alımına dikkat et dedi rahmim kistleşmeye çok meyilliymiş, ona dikkat etmeye çalışıyorum
- 5 Aralık 2024
- 204
- 137
- 18
- 25
tamamdır, dediğinizi dikkate alıcam, biraz bu konulardan kafamı uzaklaştırayım, moduma gireyim, libidom yükselsin, kocamıda gaza getireyim, üst üste ikinciyi yapalım, cumartesiye kadar süre veriyim kendime toparlıyım. hafta arası çalışıyor ikinciyi istemez muhtemelen, boşaldıktan sonra uykusu gelir. 5 dk içimde beklesin, bekleyebildiği kadar işte. bu arada uzun yazcaz tabiki yaa, dertleşiyoruz, birbirimize destek oluyoruz süper yani ne sıkılması.
bugun şirkete gitmedim adeetaa bir porsuk gibi totimi döndüre döndüre uyumuşum ben hamile degilsem bile yumurtlamadan sonra bi kapatıyorum kendimi. Normal hayata dönmek zor oluyor. Mış gibi de olsa hamilelerden daha hamile oluveriyorum 21'i koşarak gelsin artık.Görmedim hayatım yaa valla biz gece değerlendiremedik üzüldüm şimdi artık bu gece olursa olur olmazsa yapcak bişey yok
Çiçeğim üst üste 2.ci diye ben mi yazdım. Ayyy çok kalabalık buralar bulamadım. Sakın aynı gün 2 kere yapma o işi. Yumurtlama döneminde hergün 1 kere yeter 5 dk bekle işi için kızlar, 20 saniye kuralı diye biseyden bahsettiler. Biz beklettik de olmadı baksana. Bu ay degerlendirmem gereken 2 günüm kaldı. Eger benim taktikle yine olmazsa ocakta 20 saniye kuralını deneyeceğim.tamamdır, dediğinizi dikkate alıcam, biraz bu konulardan kafamı uzaklaştırayım, moduma gireyim, libidom yükselsin, kocamıda gaza getireyim, üst üste ikinciyi yapalım, cumartesiye kadar süre veriyim kendime toparlıyım. hafta arası çalışıyor ikinciyi istemez muhtemelen, boşaldıktan sonra uykusu gelir. 5 dk içimde beklesin, bekleyebildiği kadar işte. bu arada uzun yazcaz tabiki yaa, dertleşiyoruz, birbirimize destek oluyoruz süper yani ne sıkılması.
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
Oh uyu gitsin boşver evet evet ben de böyle uyku hali yorgunluk bilmem ne sanarsın on haftalık hamile bat geleydi iyiydibugun şirkete gitmedim adeetaa bir porsuk gibi totimi döndüre döndüre uyumuşum ben hamile degilsem bile yumurtlamadan sonra bi kapatıyorum kendimi. Normal hayata dönmek zor oluyor. Mış gibi de olsa hamilelerden daha hamile oluveriyorum 21'i koşarak gelsin artık.
- 1 Mayıs 2024
- 355
- 155
- 18
- 30
20 saniye kuralı popoyu yirmi saniye kaldırmak mı ya internette bulamadımÇiçeğim üst üste 2.ci diye ben mi yazdım. Ayyy çok kalabalık buralar bulamadım. Sakın aynı gün 2 kere yapma o işi. Yumurtlama döneminde hergün 1 kere yeter 5 dk bekle işi için kızlar, 20 saniye kuralı diye biseyden bahsettiler. Biz beklettik de olmadı baksana. Bu ay degerlendirmem gereken 2 günüm kaldı. Eger benim taktikle yine olmazsa ocakta 20 saniye kuralını deneyeceğim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.