• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi dinlenmeler sana. bak keyfine, fizyolojik ve psikolojik enerjimiz önemli herzaman önemli bil hassa yumurtlama ve regl günlerimizde. ikinci şöyle düşünüyorum, 1 gün ilişki bir gün ara varya işte ilişki gününde ilk boşalmadan sonra biraz dinlenip ikinciyi yapmaktan bahsettim. yine bu sitede biyerlerde okudum ama gününü tam hatırlayamıyorum aklımda yer etmiş. biz genelde birde bırakıyoruz, açıkçası bende yoruluyorum ama dediğim gibi cumartesi enerjiyi koruyup kocamıda ikinciye teşvik etmem lazım. hiç ikinciyi yapmadınızmı derseniz yaptığımız oldu, hafta sonları yemeye falan çıkıp eve geldiğimizde romantik gece geçirdiğimizde falan ama ozaman spontane olmuştu, busefer ikinciyi istiyoruum, ben planlı olucam ama onu zorlar gibi değil ister istemez bu durumun içinde buldurcam onuu!

20 saniye kuralı popoyu yirmi saniye kaldırmak mı ya internette bulamadım😅
Bak görsel ekledim. İnsta hesabında böyle olduğunu söylüyor. Bizde belli süre penisi çıkartmıyoruz. (3,5 dk). Sonrada 10 dk kadar boyle duruyorum. Sonra o ay yumurta ne taraftaysa oraya dönüp uzaniyorum. Ve olmuyor 👏 hahahaha delirezeeim 😂

iyi dinlenmeler sana. bak keyfine, fizyolojik ve psikolojik enerjimiz önemli herzaman önemli bil hassa yumurtlama ve regl günlerimizde. ikinci şöyle düşünüyorum, 1 gün ilişki bir gün ara varya işte ilişki gününde ilk boşalmadan sonra biraz dinlenip ikinciyi yapmaktan bahsettim. yine bu sitede biyerlerde okudum ama gününü tam hatırlayamıyorum aklımda yer etmiş. biz genelde birde bırakıyoruz, açıkçası bende yoruluyorum ama dediğim gibi cumartesi enerjiyi koruyup kocamıda ikinciye teşvik etmem lazım. hiç ikinciyi yapmadınızmı derseniz yaptığımız oldu, hafta sonları yemeye falan çıkıp eve geldiğimizde romantik gece geçirdiğimizde falan ama ozaman spontane olmuştu, busefer ikinciyi istiyoruum, ben planlı olucam ama onu zorlar gibi değil ister istemez bu durumun içinde buldurcam onuu!
Kuzum ben aynı gün 2.ciyi yapamazdım. Malum bizden gecti o donemler. 😅 Bende de o enerji yok, eşimde de. 😄 Ama sen bilirsin tabi. Şimdi femara sonrasi çatlatma oldugum için doktor igne sonrası günde 1er kere ilişki yazdı. 6 aralıktan beri biz hergece 🫡 12'si dahil yapıp, nadasa çıkarım. Yinede sen bilirsin sonraki ay hangimizin ki tutarsa hepimiz onu deneriz 😂

Eklentiler

• 1000082618.jpg
    1000082618.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 21
mesajlarınız çok yol gösterici gerçekten teşekkür ederim. yaşınızı bilmiyorum ama kendinizi kadınsı hissettirecek, özel hissettirecek şeyleri yaparsanız enerjinizi, libidonuzu yükseltebilirsiniz diye düşünüyorum. bi topuklu giyince, elbise giyince, eşinin sevdiği, tahrik olduğu şeyleri yapınca, ekstra gecelik, çamaşır faan alınca libidom ummadık şekilde yükseliyor.

ben kendimce diyorumki biraz olumsuz firekanstan uzaklaşayım, cinsellikten keyif almaya bakayım, bi yandanda eşimi ufaktan yönlendiririm, bacak omuzada boşalması için, çıkmaması için vb.

2025'e 1 ay kala, nasılsa yine hamile değilimdir diye başlık açtım. 3 kez klomen kullandım. Bu ay, femara kullanıyorum. Adetim düzenli, yumurtam var, eşimde sperm testi iyi. Neler yedim, neler içtim faydası olsun diye. Yok, yok, yok, 2 yıldır hamile kalamıyorum. Nolur bişeyler önerin. Yada aynı durumdaysanız başlığın altına toplanın ki tecrübelerimizi paylaşırız.
Cnm soyledimi yanliş anlama biraz zamana birak kafaya takmamaua caliş cunku ne kadar dusundukce belirti aradikca hamile oldugunu dusunup psikolojik olarak bnm olmuyo deyip kendini strese sokuyorsun insallah tez zamanda cift cizgiyi gorursun dualarim seninle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back