- 5 Aralık 2024
- 204
- 137
- 18
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esininin bu işe niyet etmeden evvel spermiyografi vermesi kafani rahatlatırdı. Orada hız, sayı vs herşey yazıyor. Devlet hastahanesinde ücretsiz. Pozisyonlar, ustüne gelmesi, arkadan gelmesi gibi gibi çogaltılabir. Onemli olan hemen çıkmaması. 5 dk falan beklesin icinde o iş olduktan sonra sperm testine gore takviye alirsiniz, doktor yonlendirir. Ama strese girmeyin. Sen daha bebeksin yas 25 4, 5 ,2 ,3 yıl olmayan ve 30 yaş üstü insanlar var. Bende onlardan biriyim. sorun yok diyorlar ama doktor yumurta ile alakali tedaviye başladı. Klomen, femara, aşılama, tüp seklinde olacak benim tedavim femara aşamasındayım.valla ben adetim gecikmişti, eşime söylemedim sitres olmasın diye doktora göründüm, dediğiniz gibi çok erken dedi. sizin dediğiniz gibi 1 yıl konunmasız ilişki olsun dedi. ben eşim boşalınca bi çarpma, tazyik hissetmeyince siperm acaba tüplere doğru ulaşmıyormu diye endişelendim. eşime illa bacak omuzada boşal bekle demiyorum sitres oluyor biraz çabuk alınıyor, ayaklarımı öpmek hoşuna gidiyor, gelicek gib olduğunu anladığım zaman, birazda böyle yapalım hem ayaklarımıda hisset diyorum gönlünü alarak değiştirmiş oluyorum. sipermdeki hareket testi nasıl yapılıyorr, biraz daha bekledikten sonra test yaptırsakmı acaba, kısacası kızlar kafamda deli sorular.
Maalesef ben de sigara içiyorum kahveye ise aşığım kahveyi hemen bırakırım da sigara beni ekstra strese sokacak biliyorum en hafifini içiyor olsam bile bırakamamak hamile kalınca ne yaparım diye düşünmek beni de strese sokuyo ama kahve sigara etkilemez stres etkiler hayatım benim ismi lazım değil ablam doğurana kadar iki paket sigara içti çatı muayenesi olması lazım artık doğacak çocuk hastanesinin kapısında sigara içiyordu diyeceğim o yani sigara etkilese Allah korusun benim yeğenim dünyaya gelmezdi hatta ablam hamile kalmazdı bizi o bu değil stres öldürecekBelliydi. Çünkü bir erkek kişisi tapusunu aldıgı tarlayı sürer. Boş bırakmaz Çözüldügüne sevindim
Günaydın şekerim norayildiz
Bakın size ne diyecegim. Ben aç karnına 2 fincan türk kahvesi içiyorum. ️ Doktorum içebilirsin dedi. Maalesef sigarada içiyorum. hamile kalsam hemen bırakacağım. Ama şuanda stres olmamak herhangi bir girişimim yok. Sizde durumlar nasıl ? Sizce etkiliyormudur bu bebiş olayını ?
evet canım bi üç ay daha deneyip öyle gidebilirsin doktora gittiğinde de Y Yammyy nin dediği gibi bir yıldır deniyoruz dersin eşinden de test isteyecektirvalla ben adetim gecikmişti, eşime söylemedim sitres olmasın diye doktora göründüm, dediğiniz gibi çok erken dedi. sizin dediğiniz gibi 1 yıl konunmasız ilişki olsun dedi. ben eşim boşalınca bi çarpma, tazyik hissetmeyince siperm acaba tüplere doğru ulaşmıyormu diye endişelendim. eşime illa bacak omuzada boşal bekle demiyorum sitres oluyor biraz çabuk alınıyor, ayaklarımı öpmek hoşuna gidiyor, gelicek gib olduğunu anladığım zaman, birazda böyle yapalım hem ayaklarımıda hisset diyorum gönlünü alarak değiştirmiş oluyorum. sipermdeki hareket testi nasıl yapılıyorr, biraz daha bekledikten sonra test yaptırsakmı acaba, kısacası kızlar kafamda deli sorular.
Kuzu ben kullanmıyorum sigara ama kahveyi çok severim.Hamile olduğumu ogrenene kadar aç karna iciyordum öğrenince bıraktım.Gunde bir fincanın zararı yok diye biliyorum.Belliydi. Çünkü bir erkek kişisi tapusunu aldıgı tarlayı sürer. Boş bırakmaz Çözüldügüne sevindim
Günaydın şekerim norayildiz
Bakın size ne diyecegim. Ben aç karnına 2 fincan türk kahvesi içiyorum. ️ Doktorum içebilirsin dedi. Maalesef sigarada içiyorum. hamile kalsam hemen bırakacağım. Ama şuanda stres olmamak herhangi bir girişimim yok. Sizde durumlar nasıl ? Sizce etkiliyormudur bu bebiş olayını ?
Canimm instada bir gebenin günlüğü var belki duymussundur 20 sn kurali var o yöntemle hamile kaldığını yazan çok var ben aklıma esince yapıyorum ama deneyebilirsin bir bak istersen..valla ben adetim gecikmişti, eşime söylemedim sitres olmasın diye doktora göründüm, dediğiniz gibi çok erken dedi. sizin dediğiniz gibi 1 yıl konunmasız ilişki olsun dedi. ben eşim boşalınca bi çarpma, tazyik hissetmeyince siperm acaba tüplere doğru ulaşmıyormu diye endişelendim. eşime illa bacak omuzada boşal bekle demiyorum sitres oluyor biraz çabuk alınıyor, ayaklarımı öpmek hoşuna gidiyor, gelicek gib olduğunu anladığım zaman, birazda böyle yapalım hem ayaklarımıda hisset diyorum gönlünü alarak değiştirmiş oluyorum. sipermdeki hareket testi nasıl yapılıyorr, biraz daha bekledikten sonra test yaptırsakmı acaba, kısacası kızlar kafamda deli sorular.
Ne kadar şanslısınKuzu ben kullanmıyorum sigara ama kahveyi çok severim.Hamile olduğumu ogrenene kadar aç karna iciyordum öğrenince bıraktım.Gunde bir fincanın zararı yok diye biliyorum.
Genel olarak şunu soyleyebilirim ki bir noktadan sağlığın açısından başla bence azalta azalta devam edersin.Saglikli yumurta için güzel beslenmek ve spor yapmak önemli.Genel olarak hayatına dikkat etmekte fayda vardır
Aslında şans değil tramva babamı kanserden kaybettim ve en son hatırladığım doktor bırak demesine rağmen paket paket devam etmesi...öyle kaldı bende sigara sonra bir dönem lisede içip bıraktım sonra tamamen ellemedim.Esimde içmez.Hatta kaybetme korkusuyla eşime ilk sorduğum sigara kullanıyor musun sorusuyduNe kadar şanslısın
Başın sağ olsun canım ne kadar güzel söyledin bravo sana ve eşineAslında şans değil tramva babamı kanserden kaybettim ve en son hatırladığım doktor bırak demesine rağmen paket paket devam etmesi...öyle kaldı bende sigara sonra bir dönem lisede içip bıraktım sonra tamamen ellemedim.Esimde içmez.Hatta kaybetme korkusuyla eşime ilk sorduğum sigara kullanıyor musun sorusuydu
Sende yapabilirsin biraz zor ama zamnala olur inşallahBaşın sağ olsun canım ne kadar güzel söyledin bravo sana ve eşine
Canım benim inşallah ya benim belki de psikolojik desteğe falan ihtiyacım olabilir öyle böyle sevmiyorum bırakınca depresyona gireceğimi düşünüyorum of of allahım bana da o gücü versin inşallahSende yapabilirsin biraz zor ama zamnala olur inşallah
merhaba yumurta tembelliği olduğu nasıl anlaşılmıştı ?Bu arada yumurtalık tembelliği de var bende, ama amh filan güzel yanı ne ararsaniz bende mevcut siz vitamin takviyesi alıyor musunuz ? Ben balikyagi kullanıyorum bir de tembellik için creavit inolac balık yagim bitti ama başka alicam şimdi araştırıyorum öneriniz var mı
Bende bırakamam sanırım. Pskolojik destek alsam karşimdakini başlatırım herhal saglik icin yinede bebek geldiginde deneyeceğim. Sadece umuda ihtiyacim var.Canım benim inşallah ya benim belki de psikolojik desteğe falan ihtiyacım olabilir öyle böyle sevmiyorum bırakınca depresyona gireceğimi düşünüyorum of of allahım bana da o gücü versin inşallah
Vajinal muayenede sol tarafta bir tık tembellik var demişti, ama amh de 3 kusur çıktı yani degerlerimde normalmerhaba yumurta tembelliği olduğu nasıl anlaşılmıştı ?
Ben size inanıyorum yaparsiniz neyse bu ay hamile kalın da bırakın inşallah çok amin çok norayildizBende bırakamam sanırım. Pskolojik destek alsam karşimdakini başlatırım herhal saglik icin yinede bebek geldiginde deneyeceğim. Sadece umuda ihtiyacim var.
leylalarr başın sağolsun, yazını okuyunca etkilendim.
Bebişim bu kadar erken belirti olmaz sanırım ama biz her ay psikolojik olarak hamile olduğumuz için inanırım yani midenin bulandığına çünkü benim de bulanıyoKizlar kızlar, saat 18.30'dan beri midem bulanıyor. Çıkaracak gibi degilim ama iyide degilim. Ayın 6sında catlatma iğnesi olmuştum. Düşüne düşüne kendimi kafada hamile mi hissediyorum yoksa bu kadar erken belirti olur mu ? en sonunda kendimi delirttim sanirım
İnşallah canım hepimiz hamile kalalım inşallahBen size inanıyorum yaparsiniz neyse bu ay hamile kalın da bırakın inşallah çok amin çok norayildiz
Evet evet kesinlikle terapiste bir iki dal yaktıracak potansiyeli gördüm bizdeBende bırakamam sanırım. Pskolojik destek alsam karşimdakini başlatırım herhal saglik icin yinede bebek geldiginde deneyeceğim. Sadece umuda ihtiyacim var.
leylalarr başın sağolsun, yazını okuyunca etkilendim.