• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık erkekte kadında sorun yok ama yine de hamile kalamayanlar neler yapıyosunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 şişe sonrasında hamile kaldım ancak dış gebelikle sonuçlandı. spremin akış hızını artıyormuş zaten eşimde faklılık oldu demişti. biz de bu ay tekrar başlıycaz. çay bardağının dörtte biri kadar ekleyip üzerine su ekliyoruz sabah aç karnına ve akşam yatarken içiyor. bence ilaç niyetine içsin farkı kendi de görür zaten. ayrıca isteğide artırıyor. :KK66:
canım merhaba çakşır otunu bende duymuştum gerçekten faydasını gördünüz mü bide ne zaman başlıyor içmeye birde su bitene kadar içiyor mu

canım merhaba çakşır otunu bende duymuştum gerçekten faydasını gördünüz mü bide ne zaman başlıyor içmeye birde su bitene kadar içiyor mu
Biz faydasını gördük canım eşim fark oluyor diyordu yani Ara vermeden üç kutu içsin ara vermeden bi zararı olmaz zaten bi şişe bir ay gider olmazsa eşin proxeed plus içsin o da sperm kalite ve sayısını artırıyor bi ark bunu kullanmıştı o ay hamile kaldı dr herhangi bir yan etkisi yok demiş inş yardımı olur

Biz faydasını gördük canım eşim fark oluyor diyordu yani Ara vermeden üç kutu içsin ara vermeden bi zararı olmaz zaten bi şişe bir ay gider olmazsa eşin proxeed plus içsin o da sperm kalite ve sayısını artırıyor bi ark bunu kullanmıştı o ay hamile kaldı dr herhangi bir yan etkisi yok demiş inş yardımı olur
proxeed dediğin ne canım nerde satılıyor

Gecen sene benm esmede doktor proxed plus verdi esm almaid eczanelerde satlyo direk gidip alablr her eczanede olmayablyo siparisle getreblyo gecen sene bize 130 tl demslerdi

proxeed dediğin ne canım nerde satılıyor
Sperm kalitesi ve sayısını arttırıyor canım bi yakınım dr ona da sordum ben herhangi bir yan etkisi yokmuş eşin kullanacak biraz pahalı bi ilaç 150₺ fln uzun zamandır olmuyorsa bi dene istersen. Benim eşimde bi sorun yok ama 6-7 ay olmazsa Alcam ben de

merhabalar. ben de bir türlü hamile kalamıyorum. rahim filmi tahliller vs.. hersey temz şükürki. stres yapıyormusum. stres yüzünden adet düzensizliği başladı. buay gecikmelide olsa düzenli oldum süt maydanoz buharı deniyip ilişki önerdi tanıdıklar şimdi onu deniyoruz Allah isteyen herkse versin bian önce inşallaaah

Amin inş canm
Ne kadar süredir deniyosunuz

merhabalar. ben de bir türlü hamile kalamıyorum. rahim filmi tahliller vs.. hersey temz şükürki. stres yapıyormusum. stres yüzünden adet düzensizliği başladı. buay gecikmelide olsa düzenli oldum süt maydanoz buharı deniyip ilişki önerdi tanıdıklar şimdi onu deniyoruz Allah isteyen herkse versin bian önce inşallaaah
Canım soğan suyuda işe yarıyor iki yakınımda öyle hamile kaldı

Süt maydonoz buharı nedir? Anlatsana az :D

Kızlar hicbir sorunumuz yok ve 1 yıldır olmadı olamadı

Rahim filmi cekildiysen o zaten tüpleri acmıstır.. ben de stresten adetimi geciktirdim ve prolaktinimi yükseltmisti bence ona bi baktır

Araştırmalarda bir şey çıktı mı?
Hayır hicbisey cıkmadı eşimin sperm saysı vs normal, benim rahim filmi ultrason temiz yumurta rezervi iyi... ama yok yani olmuyor ovulasyon günlerine göre ilişkiyi günaşırı da yaptık gecen ay yine olmadı bu ay da muallak bıktım gercekten

Selam kızlar.. biz de eşimle 7 aydır deniyoruz ama olmadı bir türlü. Tahliller temiz ama sanirim günü tutturamiyoruz. Bu ay cok heveslenmistim belki de anneler gununde anne olacağımı öğrenirim diye (bat yarin) ama sanirim adet olacagim iyice moralim bozuluyor..

Hayır hicbisey cıkmadı eşimin sperm saysı vs normal, benim rahim filmi ultrason temiz yumurta rezervi iyi... ama yok yani olmuyor ovulasyon günlerine göre ilişkiyi günaşırı da yaptık gecen ay yine olmadı bu ay da muallak bıktım gercekten
Canım ovülasyon testi kullandin mi?

Süt maydonoz buharı nedir? Anlatsana az :KK70:
yarım lt süte maydanoz atıp kaynatıyosun sonra buharına oturuyosun. daha sonra ilişki işte biçok kişi böyle hamile kalmış.bizde ekim ayından beri deniyoruz. ozaman dan beri adet gecikmesi yaşıyodum vs.. tahliller yapıldı hormonlara falanda bakıldı hersey normal.

İnfertilite çok yaygınlaştı
Biizm de 1 yılı geçti olmuyo
Bıktm artk her ay hayal kırıklığı
stres yaptığımız için kafaya taktığmz için engel oluyorz buda bi gerçek
Eşinin sperm hareketliliği de normal mi oda etkiliyo

Benim rahim filmi çekilmedi daha. Gerçi 3 aydır deniyoruz. Diğer her şey temiz çıktı da. Yaşım geçiyor stresiyle delirmek üzereyim. Nasip demek lazım off of :(

Benden de doktor istedi hsg yapmadım

İnfertilite çok yaygınlaştı
Biizm de 1 yılı geçti olmuyo
Bıktm artk her ay hayal kırıklığı
stres yaptığımız için kafaya taktığmz için engel oluyorz buda bi gerçek
Eşinin sperm hareketliliği de normal mi oda etkiliyo
Yediğimiz içtiğimizden mi anlamadım. Gerçekten çok yaygın. Neredeyse normal şekilde hamile kalan yok gibi bişey.
@Eylul41213 muhtemelen her şeye baktırmışlardır. 1 yıldır her ay bir şeyler denemiştir diye düşünüyorum. Sadece spermiogram yapılmıyor erkekte kan, idrar, ultrason hepsine baktılar eşimin.

Back