Cnm sorunun ne olduğunu ve kimde olduğunu anlayamadığımız için hiçbirşeyde yapamıyoruz malesef.... sebepsiz infertelite olunca kalıyorsun öyle. Herşey normal ama 27 Ay oldu bi düşük var başka da birşey Yok. Bi sorun olsa ona odaklanırdıkkızlar sorun olmadığı halde 1 yıldır hamile kalamıyorum
nelere dikkat ediyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Aynen cnm ben iki gün önce adet takvimimi sildim artık Yok yumurtlama günü Yok adete 5 gün kaldı Yok gebe miyim diye düşünmiycemm canım isterse birliktelik yaşıycam yumurtam çatladı diye degil. Evlilikten soğudum resmen bu çocuk mevzusundan dolayı ya. Olacaksa olur olmayacaksa da varsın olmasın imtihan deyip geçeriz.Akışına bırakkkk:) diyosun
Özele gidiyorum bütün testlerimi yaptırdım hsg bile çektirdim herşeyim temiz çıktı eşiminde sperm sayısına bakıldı onunkide iyi.kızlar sorun olmadığı halde 1 yıldır hamile kalamıyorum
nelere dikkat ediyorsunuz neler yapıyorsunuz?
11.aydan beri deniyorum cuma günü doktora gittim tekrar menogon verdi 28.29.30 çarşambada çatlatma iğnesi vurulucamSiz ne kadar süredir deniyosunuz
11.aydan beri deniyorum cuma günü doktora gittim tekrar menogon verdi 28.29.30 çarşambada çatlatma iğnesi vurulucamSiz ne kadar süredir deniyosunuz
Doktorlar yada kimileri kafaya takmayın diyor bunu nasıl becerecegimizi de söyleseler bari valla bazen eşime diyorum ki birşey olsada vakumla beynimden çocuğum olmuyor psikolojisini alsalar ne güzel olurdu.Valla bende bıktım herkes bişey diyo sonuçta sorun olmadığından eminiz bu bile rahatlatmıyo insanı nasıl bi durumdur bu
Benim de özel bi çabam yok kürler vs hiçbişey yapmıyorum
Sadece yumurtlama günlerimi biliyorum düzenli ilişkiye dikkat ediyorum işte görev gibi oluyo ne kadar sağlıklı onu da bilmiyorum
Hiç alakası yok canım testleri yaptırdıktidan sonra bile klomen vb. Kullanıp iğneyi vurduranlar varbildiğim kadarıyla 6 ay filan gibi denemelerde çatlatma iğnesi öneriliyo
Ben o evreyi geçtim 1 yılı geçiyor nerdeyse
doktor bize isterseniz aşılama yapalım dedi kabul etmedim
Bide o strese girmek istemedim
Aynen öyle ben bu ay çok ümitliyim inşallah olur rabbim sesimi duyarO psikolojiden çıkmak ne yazık ki çok çok zor
Belki zaman geçtikçe bıkkınlık başlıyor ya hafifliyor biraz stres
Her ay beklenti hayal kırıklığı düzenszlk vs sebep oluyor
Kendime telkinlerde bulunuyorum düşünme düşünme sakin ol rahatla diye :)
Ne hallere düştük şaka gibi valla:)
Tabi sonuçta iş kendinde bitiyor çok yüklenmemek lazım yoksa errorr:)
Nisan da 21 de oldum 18 veya 21 arası olurummBu ay hangi gün regl tarihin?
Benim 14 mayıs görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?